Sølje Bergman og Linda Juel

Coacher, kommunikasjonsveiledere og gründere

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sølje Bergman og Linda Juel

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach. Sølje og Linda ønsker gjennom sine foredrag å gjøre det enklere og mer tilgjengelig for andre å skape endring i eget liv for å oppnå bedre kvalitet på alle områder i livet. Sølje er også skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» på sine arbeidsplasser. De bruker coachingverktøy i interaksjon med publikum og leverer bevisstgjørende, personlige, underholdende foredrag med en dæsj av humor. Sølje og Linda skreddersyr foredrag med ulike temaer for å møte oppdragsgivers ulike behov.

Foredrag med Sølje Bergman og Linda Juel

Modigmuskelen! Tør å bruke den!

Vil du være feig eller modig i eget liv? Når du blir bevisst dine begrensninger, som hindrer deg til å gjøre ting du egentlig har lyst til å gjøre, og du overvinner disse - da bygger du "modigmuskelen" Som et modig menneske, blir du friere, sterkere og er bedre rustet til å håndtere frykt, usikkerhet og tvil på alle områder i livet.Sølje og Linda gir dere et interaktivt foredrag med intensjon om å nå frem til hvert enkelt individ, for å skape bevegelse og endring i deg selv og kollektivt.

B.E.V.E.R personlige og arbeidsrelaterte endringsprosesser

Vi mennesker føler ofte at endring er både ukjent, utrygt og skummelt, derfor kan endringsprosesser ofte oppleves utfordrende. Gode og smidige endringsprosesser i et fellesskap, starter alltid i hvert enkelt individ. Med dette foredraget gir Sølje og Linda dere forståelse og verktøy til å gjennomføre endringsprosesser på en konstruktiv og positiv måte. Foredraget er interaktivt med intensjon om å nå frem til hvert enkelt individ, for å skape bevegelse og endring i deg selv og kollektivt.

Sårbarhet - en indre styrke!

Vi mennesker ønsker å fremstå utad som sterke, uovervinnelige og modige. Har du tenkt på at når du viser deg sårbar, så viser du faktisk styrke og ikke svakhet? Det er først når du tør å vise hele deg og alle dine sider, at du kan leve et ærlig liv. Sølje og Linda belyser hva som kan skje hvis du undertrykker din sårbarhet ved å late som og hvordan du kan forbedre livskvaliteten din og bli tryggere i eget liv. Foredraget er interaktivt med intensjon om å nå frem til hvert enkelt individ.

Kurs med Sølje Bergman og Linda Juel

Fra her og nå - til ønsket mål!

Kurs/ workshop som omhandler endring fra her og nå til ønsket mål. -kartlegge nåværende tilstand -sette konkrete ønskede mål -prioritere målsettinger -tilgjengeliggjøre ressurser du trenger for å gjennomføre -sette en konkret plan som tar deg til målet Du får konkrete øvelser og oppgaver som gir deg bevegelse fra her og nå til ønsket mål.

Talerlisten mener

Sølje og Linda er to kvinner med variert livserfaring, og den deler de raust av på scenen. Deres foredrag er som en liten forestilling, med fortellinger, dialog mellom de to, oppfordringer og refleksjon. Passer spesielt godt i forsamlinger med mange kvinner.

Sølje Bergman og Linda Juel har 4 vurderinger

Christin Foss

16. februar 2020

KongressPartner AS

6

Disse to flotte damene fikk toppscore på evalueringen etter Kvinnehelsekonferansen 2020 i Sandvika. Et foredrag som fikk og til å tenke i tillegg til å få med verktøy vi selv kunne bruke i hverdagen vår! Tusen takk, begge to😘😘

Benedicte Løge

13. desember 2019

Franchisetaker Pizzabakeren

6

For et fyrverkeri av noen damer! Sølje og Linda har en energi og utstråling som får samtlige til å følge med og bli inspirert. De gir oss verktøy som en kan bruke i hverdagen. Jeg likte veldig godt måten de engasjerte og involverte publikumet i salen. Kan virkelig anbefales!

Gro Knardahl Wilhelmsen / Administrator

4. desember 2019

Tom Wilhelmsen AS

5

Spennende foredrag som ga mye motivasjon og inspirasjon. Det fin balanse mellom tyngden i foredraget og positiv energi. Anbefales på det høyeste!

Torunn Pettersen

4. desember 2019

Magasinet Tara

5

Vi var veldig fornøyde med foredraget Linda og Sølje holdt under Tara-weekend i oktober i år. Formen var både levende og personlig, noe flere av publikum i salen kommenterte etterpå. De klarte enkelt å skape både engasjement og dialog med salen, noe som skapte en fin rytme i motivasjonsforedraget om mot.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS