Sophie Elise Isachsen

Influencer, forfatter, TV-profil

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen (f. 1994) er en kjent forretningskvinne og influencer. Som 16-åring gjorde hun seg bemerket gjennom sin egen blogg og har siden gått videre til TV og andre kanaler. Hun har vunnet syv bloggpriser, tre ganger «Årets business», to ganger «Folkets favoritt» og tre ganger «Årets influencer». Hennes eget skjønnhetsmerke, Glöd, selges på Vita, Lyko, H&M, Cubus og i fire land. Produktet har blitt kåret til «best i test» hos både VG og TV2 Hjelper deg. Hun er også sentral i et svært suksessfullt samarbeid med Skappel Strikk, som fikk en ny generasjon til å begynne med strikking. Hennes egen TV-serie, «Sophie Elises Verden» har i tre sesonger være den mest sette serien på TV2 Sumo. Hun laget også en politisk serie for TV2, «Sophie Elise Tester Norge», som nå går inn i sin andre sesong. Serien har høye seertall. Før det var hun med i seks sesonger av TV-serien «Bloggerne». I 2016 utga Sophie Elise selvbiografien Forbilde og i 2018 boka Elsk meg. Bøkene har solgt i 70 000 eksemplarer og kommer nå ut i flere land. Sophie Elise holder foredrag om hvordan å bygge og holde på et publikum i mange kanaler over tid, hvordan hun tenker og jobber, og hvordan hun samarbeider med bedrifter og byråer for å bygge sin egen og andres merkevare. Sophie Elise har også en historie som handler om ensomhet, mobbing og utenforskap. Dette snakker hun gjerne om for unge. Sophie Elise kan også bookes som gjest, der hun kan bli intervjuet på scenen. Ta kontakt! Foto: Julianne Leikanger/Skappelstrikk

Foredrag med Sophie Elise Isachsen

Sophie i stormen

I dette foredraget tar Sophie Elise med publikum på reisen hun har gjort fra oppveksten i Harstad og å være et usikkert mobbeoffer til å bli en av Norges mest kjente personer, med hundretusener av følgere. Hun snakker om hva hun har gjort, hvordan og hvorfor. Hun forteller om oppturene og nedturer, usikkerhet, tap og seire. Foredraget tilpasses målgruppen , og egner seg for studenter, skoleelever og grupper som ønsker inspirasjon eller er opptatt av mental helse.

Hvordan bygge et publikum?

Hver dag følger flere hundre tusener med på hva Sophie Elise sier, gjør og tenker. På TV, Instagram, Facebook, Snapchat og YouTube har hun på egen hånd bygget et publikum som er større enn de fleste norske mediekanaler. Hvordan tenker hun? Hva er suksesskriteriene? Hva gjør hun? Hvordan gjør hun det? I dette foredraget deler hun sine tips og råd, så andre kan lære og ta i bruk de samme teknikkene i sin kommunikasjon. Foredraget egner seg for næringsforeninger, markedsførere, bedrifter og andre som ønsker å skape resultater i det digitale universet.

Slik tenker og jobber en av Norges mest kjente influencere

Talerlisten mener

Et foredrag med Sophie Elise er et møte med et ekte engasjert menneske. Enten hun snakker om sin egen historie, miljøvern, kroppspress, psykisk helse eller markedsføring, får publikum ærlige meninger og tydelige tale.

Sophie Elise Isachsen har 6 vurderinger

Hanne Johnsen Handå

30. april 2020

Harstadkonferansen

6

Sophie Elise holdt foredrag under årets Harstadkonferanse og vi er svært fornøyde med hva hun leverte. Hun var godt forberedt, klar, sterk, velformulert og med et budskap som var skreddersydd for Harstadkonferansen. Hun ga konkrete eksempler på måten hun jobber på, og gjorde et godt innsalg for mulige, lokale samarbeid. Hun viste både sjarm og humor og var trygg på scenen. Det fremsto som både proft og personlig og hun fikk mange lovord fra publikum.

Luke Ibrahim Nieber

25. mars 2020

Start UiS

6

Vi leide inn Sophie Elise til å holde et 25min foredrag om kvinnelig entreprenørskap, arrangert av START v/ Universitetet i Stavanger, med rundt 210 i publikum. Min ærlige mening er at det nesten bare er ros å gi. Til tross for at vi slet med å få sponsorer for Sophie Elise og fikk mye kritikk internt ved Universitet, følte vi det var riktig å gå videre med Sophie og det angrer vi ikke på i ett sekund.Foredraget var ærlig, personlig, morsomt og intimt – som var akkurat det vi lette etter. Jeg følte hun fikk «bevist seg» og holdt seg på tema for hånd; som var kvinnelig entreprenørskap og hennes personlige gründer reise, mens hun samtidig adresserte sine kontroverser i media. Publikum brøt ofte ut i spontan applaus og latter. Kan absolutt anbefales!

Even Aaker Thorsdalen

21. oktober 2019

Campustinget i Finnmark

5

Sophie Elise var med på et sofaintervju i Alta, for årets verdensdag for psykisk helse. Temaet var «Gi tid». Hun ble intervjuet og la godt ut om sine egne erfaringer med det å gi tid, foredraget var kjempebra. Hun tok seg også tid til spørsmål fra salen og åpnet for at folk kunne prate med henne en til en. Dette engasjerte publikum og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Vi takker for at Sophie kunne komme opp til oss i Alta!

Kari Odland

21. september 2019

TiPS Tannleger i privat sektor

6

Sophie Elise holdt et godt gjennomarbeidet innlegg, som ble et viktig bidrag til vår debatt som omhandlet overbehandling.Mange av dem som møtte med forutinntatte holdninger fikk noe å tenke på. Vi takker Sophie Elise for innsatsen.

Nina Gade Tenvik

14. juni 2019

Kampanje

5

Vi booket Sophie Elise til vår Influencer Marketing-dag i mai 2019. Sophie holdt et ærlig og tydelig innlegg der hun fortalte om sin historie og hvordan hun tenker og jobber for å bygge et publikum. Våre deltakere likte foredraget godt, og hun fikk en veldig god score av deltakerne i vår evaluering i etterkant.

Anette Riise

11. januar 2019

Lurøy kommune

6

Sophie Elise engasjerte både ungdom og voksne deltakere under årets julelunsj hos oss. Tema var ensomhet, psykisk helse og forventningspress, historien bak suksessen. Hun leverte et godt foredrag med personlige beretninger om vanskelige tema, samtidig som hun fikk frem latter i salen med selvironi og morsomme vinklinger. Etter foredraget var det mange av ungdommene som ønsket å snakke med henne personlig, noe hun tok seg god tid til, på tross av et stramt reiseprogram. Vi takker Sophie Elise for besøket!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS