Sophie Elise Isachsen

Influencer, forfatter, TV-profil

Fra 40.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen (f. 1994) er et kjent navn i Norge. Allerede som 16-åring gjorde hun seg bemerket gjennom sin egen blogg, og senere har hun vært mer eller mindre synlig i det norske mediebildet jevnlig. Hun har vært med i seks sesonger av TV-serien «Bloggerne» på TV2, og har utgitt tre sanger, «Lionheart», «Love Like That» og «All your friends», som alle har ligget på på VG-listen. I 2016 utga hun selvbiografien Forbilde og i 2018 boka «Elsk meg». Sophie Elise publiserer daglig flere innlegg på egen blogg, på Instagram, Facebook og Snapchat, og har i følge United Influencers nesten 600.000 ukentlige følgere på de ulike kanalene til sammen. I 2015 ble hun kåret til «Årets vikigste kvinne i medie-Norge» av nettstedet Medier24, foran navn som Ellen Arnstad, Linda Hofstad Helleland og Kjersti Løken Stavrum. Sophie Elise holder foredrag hennes vei fra ukjent til kjent, fra mobbeoffer til mediepersonlighet og fra pikerommet til det offentlig rom. Hun snakker også om hvordan å bygge og holde på et publikum i mange kanaler over tid, hvordan hun tenker og jobber, og hvordan hun samarbeider med bedrifter og byråer for å bygge merkevarer. Sophie Elise har også en annen historie, som handler om ensomhet, mobbing, utenforskap og psykiske problemer. Dette holder hun også foredrag om, gjerne for skoler og grupper med unge. Sophie Elise kan også bookes som gjest, der hun kan bli intervjuet på scenen. Ta kontakt! Foto: TV2

Foredrag med Sophie Elise Isachsen

Fra jenterommet til det offentlige rom

I dette foredraget tar Sophie Elise med publikum på reisen hun har gjort fra å være et usikkert mobbeoffer til å bli en av Norges mest kjente personer, med hundretusener av følgere. Hun snakker om hva hun har gjort, hvordan og hvorfor. Hun forteller om oppturene og nedturer, usikkerhet, tap og seire. Foredraget tilpasses målgruppen , og egner seg for studenter, skoleelever og grupper som ønsker inspirasjon eller er opptatt av mental helse.

Hvordan bygge et publikum?

Hver dag følger flere hundre tusener med på hva Sophie Elise sier, gjør og tenker. På TV, Instagram, Facebook, Snapchat og YouTube har hun på egen hånd bygget et publikum som er større enn de fleste norske mediekanaler. Hvordan tenker hun? Hva er suksesskriteriene? Hva gjør hun? Hvordan gjør hun det? I dette foredraget deler hun sine tips og råd, så andre kan lære og ta i bruk de samme teknikkene i sin kommunikasjon. Foredraget egner seg for næringsforeninger, markedsførere, bedrifter og andre som ønsker å skape resultater i det digitale universet.

Slik tenker og jobber en av Norges mest kjente influencere

Talerlisten mener

Et foredrag med Sophie Elise er et møte med et ekte engasjert menneske. Enten hun snakker om sin egen historie, miljøvern, kroppspress, psykisk helse eller markedsføring, får publikum ærlige meninger og tydelige tale.

Sophie Elise Isachsen har 4 vurderinger

Even Aaker Thorsdalen

21. oktober 2019

Campustinget i Finnmark

5

Sophie Elise var med på et sofaintervju i Alta, for årets verdensdag for psykisk helse. Temaet var «Gi tid». Hun ble intervjuet og la godt ut om sine egne erfaringer med det å gi tid, foredraget var kjempebra. Hun tok seg også tid til spørsmål fra salen og åpnet for at folk kunne prate med henne en til en. Dette engasjerte publikum og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Vi takker for at Sophie kunne komme opp til oss i Alta!

Kari Odland

21. september 2019

TiPS Tannleger i privat sektor

6

Sophie Elise holdt et godt gjennomarbeidet innlegg, som ble et viktig bidrag til vår debatt som omhandlet overbehandling.Mange av dem som møtte med forutinntatte holdninger fikk noe å tenke på. Vi takker Sophie Elise for innsatsen.

Nina Gade Tenvik

14. juni 2019

Kampanje

5

Vi booket Sophie Elise til vår Influencer Marketing-dag i mai 2019. Sophie holdt et ærlig og tydelig innlegg der hun fortalte om sin historie og hvordan hun tenker og jobber for å bygge et publikum. Våre deltakere likte foredraget godt, og hun fikk en veldig god score av deltakerne i vår evaluering i etterkant.

Anette Riise

11. januar 2019

Lurøy kommune

6

Sophie Elise engasjerte både ungdom og voksne deltakere under årets julelunsj hos oss. Tema var ensomhet, psykisk helse og forventningspress, historien bak suksessen. Hun leverte et godt foredrag med personlige beretninger om vanskelige tema, samtidig som hun fikk frem latter i salen med selvironi og morsomme vinklinger. Etter foredraget var det mange av ungdommene som ønsket å snakke med henne personlig, noe hun tok seg god tid til, på tross av et stramt reiseprogram. Vi takker Sophie Elise for besøket!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS