Ståle Gerhardsen

Kunstner, snakker om pappaperm, kunsten å kjede seg og merkevarebygging

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen er en kunstner, designer, illustratør fra Trondheim. Han har over 10 års erfraring fra design og reklamebransjen og har holdt foredrag i en årrekke både i inn- og utland. Temaene har vært mange. Alt fra typografi for designere i Zagreb, kunst i offentlige rom, historiefortelling, kjedsomhet, pappaperm og til hvordan å skape engasjement og/eller merkevarebygge både i og utenfor sosiale medier. Han har en leken og sprudlende måte å holde foredrag på, som engasjerer salen. Publikum kan finne på å både le og gråte i løpet av key noten.

Foredrag

Kunsten å kjede seg

Hva skjer om du tørr å slippe løs de indre kreftene når du kjeder deg, i stedet for å vente på at påvirkning utenfra skal ta grep om situasjonen din?

Snakk om meg

Jeg har helt siden en skjebnesvanger dag i april 2003 vært bevisst min egen merkevare og hvordan å bygge den på godt og vondt. Dette er et konseptuelt foredrag som bygger merkevaren Ståle Gerhardsen på en inspirerende måte samtidig som de i salen lærer. Gøy, lurt og uvant.

Pappaperm

Hvordan er det egentlig å ha pappaperm? Hva er mest smertefullt av å føde og å tråkke på lego? Hvorfor er det ikke lov til å si “Slappavperm”? Hva skjer om du leker borte titt titt før bleien er ordentlig på? Da jeg var i pappaperm med yngstemann valgte jeg å illustrere hverdagssituasjoner for å ventilere litt i halvtimen mellom at barna hadde sovnet og han selv sluknet. Resultatet har blitt til boken (og foredraget) Pappaperm som er gitt ut på eget forlag.

Merkevarebygging i sosiale medier

Hvordan bygge et brand på Facebook? Hvordan inkludere følgere og la de skape innhold? Hvordan skape en så sterk merkevare at folk både kan finne på å fri i kommentarfelt eller kanskje tatoverer logoen til merkevaren din. Hvordan snu en klage til å bli en suksesshistorie?

Ståle Gerhardsen har 9 vurderinger

Jon-Arild Johansen

16. november 2016

Trondheim kunstmuseum

6

Ståle er kunnskapsrik, uortodoks og medrivende. Ved første øyekast ser man engasjementet og den brennende iveren, som er så god å ha når man skal «vekke» eller heve intensiteten i en forsamling, men viktigere er det at Ståle er kunnskapsrik, gjennomtenkt og erfaren på alle de felt han dekker. Anbefales varmt!

Kjetil Gotvassli

4. november 2016

Bufetat region Midt-Norge

6

Et fargerikt fyrverkeri av en foredragsholder! Engasjerer og inspirerer med et energinivå som tyder på at han er fra en annen planet enn resten av oss. En av få som kan få deg til å kose deg neste gang du kjeder deg.

Tanja Holmen

19. oktober 2016

Fretex Midt - Norge AS

6

Saftig sprudlende og naivrealistisk lunhet er en del av denne mannens DNA. I samme rom som Ståle Gerhardsen er det vanskelig å forbli uberørt, uansett tema. Ståle er et menneske som skaper magisk stemning. Han har et høyt kunnskapsnivå om mye og mangt og er en fantastisk feelgoodambassadør for det meste. Må prøves!

Mildrid Liasjø

19. oktober 2016

Storbybibliotekene

6

Inspirerende om merkevarebygging og hvordan kommunisere i sosiale medier. Fullt overførbart også for oss i det offentlige.

Stein Lysberg

19. oktober 2016

DebutUKA i Tromsø

6

Vi hadde Ståle innom for å prate med nye studenter ved Universitetet i Tromsø. Tema var «kunsten å kjede seg», og foredraget ble veldig morsomt og koselig, på tross av forsinkelser og teknisk trøbbel på vår side. Anbefales på det sterkeste!

Eivind Berre

19. oktober 2016

Rock City Namsos AS

6

Underholdende og engasjerende med fingerspisskompetanse i flere fag. Her får man både i posen og i sekken…

Bente Holta

19. oktober 2016

Bufetat region Midt-Norge

6

Dyktig, morsom, engasjerende. Ståle kan gjøre det kjedeligste tema interessant og spennende. De beste anbefalinger😊

Beate Styri

19. oktober 2016

Norsk Komponistforening

6

Engasjert, dedikert og sosialisert – Ståle Gerhardsen lever på alle plan, fra forespørsler og idéfase til gjennomføring. Jeg opplevde Ståle første gang med innlegget «Ståle engasjerer internett» på konferansen «Kultur på nett» i 2013. Hans formidlingsevne og væremåte tok meg da med storm, og jeg har siden anbefalt ham i forskjellige settinger, både som foredragsholder og visuell, tegnende referent. Ståle ble engasjert som foredragsholder på Kommunikasjonsdagen 2014, og scoret svært høyt på evalueringen fra deltakerne. Som medlem av proramkominiteen fik jeg igjen mulighet til å engasjere Ståle som tegnende referent på Kommunikasjonsdagen 2014 og 2015. Dermed har jeg hatt muligheten til å være både tilhører, tilskuer og oppdragsgiver. Ståle leverer på alle plan, og er en fryd å samarbeide med. Han er en grafisk fasilitator, et oppkomme av en omdømme- og relasjonsbygger, og så er han en tvers igjennom trivelig trønder! Dette er ekte vare. Lett å like!

Magni S. Rimolsrønning

19. oktober 2016

Citycon

6

Humoristisk og lun med en fantastisk formidlingsevne. Veldig kunnskaps – og idèrik innenfor tema sosiale medier.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS