Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen

Kunstner, snakker om pappaperm, kunsten å kjede seg og merkevarebygging

NOK 15.000,- per time

Send forespørsel

Om Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen er en kunstner, designer, illustratør fra Trondheim. Han har over 10 års erfraring fra design og reklamebransjen og har holdt foredrag i en årrekke både i inn- og utland. Temaene har vært mange. Alt fra typografi for designere i Zagreb, kunst i offentlige rom, historiefortelling, kjedsomhet, pappaperm og til hvordan å skape engasjement og/eller merkevarebygge både i og utenfor sosiale medier. Han har en leken og sprudlende måte å holde foredrag på, som engasjerer salen. Publikum kan finne på å både le og gråte i løpet av key noten.

Foredrag

Kunsten å kjede seg

Hva skjer om du tørr å slippe løs de indre kreftene når du kjeder deg, i stedet for å vente på at påvirkning utenfra skal ta grep om situasjonen din?

Snakk om meg

Jeg har helt siden en skjebnesvanger dag i april 2003 vært bevisst min egen merkevare og hvordan å bygge den på godt og vondt. Dette er et konseptuelt foredrag som bygger merkevaren Ståle Gerhardsen på en inspirerende måte samtidig som de i salen lærer. Gøy, lurt og uvant.

Pappaperm

Hvordan er det egentlig å ha pappaperm? Hva er mest smertefullt av å føde og å tråkke på lego? Hvorfor er det ikke lov til å si “Slappavperm”? Hva skjer om du leker borte titt titt før bleien er ordentlig på? Da jeg var i pappaperm med yngstemann valgte jeg å illustrere hverdagssituasjoner for å ventilere litt i halvtimen mellom at barna hadde sovnet og han selv sluknet. Resultatet har blitt til boken (og foredraget) Pappaperm som er gitt ut på eget forlag.

Merkevarebygging i sosiale medier

Hvordan bygge et brand på Facebook? Hvordan inkludere følgere og la de skape innhold? Hvordan skape en så sterk merkevare at folk både kan finne på å fri i kommentarfelt eller kanskje tatoverer logoen til merkevaren din. Hvordan snu en klage til å bli en suksesshistorie?

2018 © Talerlisten AS