Steinar Halleland

Ensomhet, åpenhet og ærlighet

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Steinar Halleland

Steinar Halleland ble kjent i 2011 da han i lokalpressen i Rogaland fortale at han var ensom og trengte venner. Stavanger Aftenblad lagde en artikkel, og ikke lenge etter ble Facebook-gruppen «Venneklubben» dannet. Steinar har siden den gang startet elleve ikke-kommersielle venneklubber i hele Norge og hjulpet folk med sosialisering. Halleland sitt engasjement ble lagt merke til, og i Kongens nyttårstale fra 2012 ble «venneklubber», ensomhet og Halleland nevnt. I dag har Halleland et stort nettverk av venner, og ble i våren 2013 finalist i Stavanger Aftenblads kåring «Aller beste person».

Foredrag med Steinar Halleland

Ensomhet

Jeg forteller min historie om hvor vanskelig det er å komme til en ny by uten venner og nettverk. Hvor vanskelig det er å komme inn i nye miljø der en ikke kjenner noen fra før. Hvor lite folk er villig til å bli kjent med deg. Og hvordan man kan takle dette.

Steinar Halleland har 1 vurdering

Sidsen Trovåg

6. januar 2017

Eidskog kommune

4

Steinar Halleland holdt foredrag om temaet ensomhet i forbindelse med avvikling av «Folkehelseuka» i uke 36 i Eidskog. Arrangører var først og fremst Lions Eidskog, i samarbeid med Eidskog kommune. Det var mange arrangementer og temaer knyttet opp mot folkehelse, og en av dagene var viet psykisk helse. Det var i god tid avtalt med Halleland om tema denne kvelden. Halleland holdt er engasjerende foredrag der han fortalte sin historie, og veien ut av ensomheten. Han trakk publikum med i samtale om temaet, og det vekket engasjement bland publikum. Han var personlig og en del ble nok grepet av historien han fortalte. Tilbakemeldingene etter foredraget var positive. Samarbeidet før og etter foredraget var bra, og han var lett tilgjengelig for meg som kontaktperson fra kommune og opp mot Lions.
Det trakk litt ned at han startet foredraget med et langt klipp fra «Lindmo» og at han gjentok seg selv mye mot slutten. Det ble litt dobbelt opp.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS