Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Stian Negaard Nilsen

Stian Negaard Nilsen

Utradisjonell offiser - snakker om varsling

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Stian Negaard Nilsen

Stian Negaard Nilsen er en utradisjonell offiser, kjent for å være svært kreativ og ansvarsfull med øye for 100%-løsninger. Han har bred erfaring både i inn og u(t)land, krig og fred, operativt og admininstrativt. I tillegg til å ha ledet «Norges største publikumsevent» har Stian sett døden i hviteøyet og kjent på dødsangst som levende skjold i borgerkrigen i Syria. Han har omfattende erfaring inne PR, event, rekruttering, omdømme og merkevarebygging, som sjef for Luftforsvarets rekrutteringstjenste. Stian prater gjerne om de innerste følelser i relasjon til opplevelser, samtidig som rasjonelle vurdering vekter innhold som formidles for læring. Hans prosjektledererfaringene spenner fra fosterstilling på sofaen til å stå sammen med Hans Majestet Kongen, på rådhusbalkongen i Oslo, med himmelen full av jagerfly. Stians kjernetemaer er: å lykkes med rekruttering og omdømmebygging, event-ledelse, dødsangst og mestring, varsling og det å sloss mot systemer.

Foredrag med Stian Negaard Nilsen

Prosjektledelse

Undertegnede var idemaker, plan og prosjektleder for "Norsk Militær Luftmakt 100år, 2012". Som et finalenummer etter 6 år som sjef for Rekruttering i LF var jeg så "heldig" at jeg fikk boltre meg med det meste av Forsvarets ressurser for å gjennomføre "tidenes folkefest". I en tid med nedskjæringer og økende grad av byråkrati, flystyrt i Luftforsvaret karret jeg meg fra fosterstilling på sofaen til å stå ved siden av Hans Majestet Kong Harald på rådhusbalkongen i Oslo som "sjef verden".

Krig og (ikke) fred og sånn... Å dø i 4 døgn, men likevel overleve..

Som levende skjold i borgerkrigen i Syria lærer man litt om livet og sine egne mestringsmekanismer. Erfaringer som når du er sikker på at du skal dø, men erfarer at man bare skal bli sikrere og sikrere for hver dag som går uten mulighet til å påvirke, er en spesiell opplevelse. Ekte frykt, hvordan ser det ut? Viljen til å ofre deg for andre? Hva gjør du når du ikke kan kjempe? Egen risikooppfatning mot systemers risikoopfatning. Venner og fiender for livet.

Å bygge opp en velfungerende rekrutteringstjeneste

Undertegnede bygget opp en "rekrutteringsmessig konkurs" forsvarsgren til en velfungerende og innovativ rekrutterende bedrift, med omdømme og merkevarebygging som kjerne. Erfaringene bygger på å nå gjennom mediaterskelen, å mestre mange kanaler på en gang, men alltid med målgruppen i fokus. Å bli elsket og hatet for at man lykkes. Med et jagerfly i stallen bombarderte jeg Norge med planlagte budskap og kom på forskudd av media og over mediaterskelen.

Varsling gjør deg ensom

Når din risikovurdering går på kant med systemets har DU et problem, ikke systemet. Sakte men sikkert skyves du ut i mørk ensomhet og står igjen med et valg; Å kjempe eller la vær? I mitt tilfelle bestemte jeg meg for at jeg skulle kunne se meg i speilet når jeg ble gammel og være tilfreds med mine valg, det ble å kjempe.

Stian Negaard Nilsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS