Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert og rådgiver

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Synneva Erland

Synneva Erland snakker om kommunikasjonskultur, samarbeid og ledelse. Hvordan bygge et godt samarbeidsklima og gode team? Hvordan kan ledere legge til rette for individuelle behov og felles mål? Vi må skape psykologisk trygghet og tilhørighet. Dette påvirker innovasjon, lønnsomhet og vekst. Med utgangspunkt i forskning fra Google, nevroøkonom Paul Zak og Harvardprofessor Amy Edmondson, deler Synneva kunnskap og nyttige verktøy. Hun engasjeres ofte av ledergrupper, og har hatt lange engasjementer, spesielt i forbindelse med fusjoner. Hun holder foredrag på konferanser og på samlinger internt for ansatte. Synneva har drevet sitt eget kommunikasjonsselskap siden 2010, og har kunder som Microsoft, EY og Gjensidige. Hun har over 20 års erfaring som konferansier, blant annet to ganger på Oslo Business Forum. I 2020 ble hun listet som en av Norges mest populære konferansierer av Kapital. Ta kontakt for en samtale med Synneva om hvordan hun kan hjelpe dere med kommunikasjonskulturen!

Foredrag med Synneva Erland

Psykologisk trygghet - nøkkelen til suksess i fremtidens arbeidsmarked

De mest attraktive selskapene er de som klarer å endre seg i takt med utviklingen, som forstår at for å beholde talentfulle medarbeidere, må man ha fokus på kultur og psykologisk trygghet. Her får du gode verktøy og innsikt i forskning rundt innovasjon, bedriftskultur og psykologisk trygghet. I kunnskapsøkonomiens tidsalder er vårt viktigste aktiva det som sitter mellom ørene på folk. Derfor er det essensielt å bygge en kultur basert på læring, deling, engasjement og endring.

Se, lytt, ROCK hverandre fram! [Synnevas mest solgte foredrag i oppdatert versjon!]

ROCK hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. Hva er kommunikasjon? Hvordan jobbe med tilstedeværelse, identitet, kroppsspråk og utstråling? Hvordan bygger vi tillit? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen? Om bedriftskultur og motivasjon. Synnevas mest solgte foredrag!

Skap bedre digitale møter!

Etter over et år med digitale møter har vi gjort oss mange nye erfaringer. Flere forteller at de er skjermslitne, og at det er vanskeligere å skape engasjement i digitale møter enn i fysiske. Hvorfor blir vi så slitne, og hva kan vi gjøre for å skape bedre møter? I dette foredraget får dere innsikt i fersk forskning rundt zoom fatigue, og dere får noen konkrete verktøy til hva som kan gjøre de digitale møtene langt mer engasjerende og produktive.

Better together!

Flere studier viser at selskaper som klarer å bygge en sterk fellesskapsfølelse og en god bedriftskultur er mer lønnsomme og mer innovative enn andre. Hvordan bidra til god kommunikasjonskultur både fysisk og digitalt? Hva viser forskningen, og hvilke verktøy kan vi bruke for å skape gode team og et godt samarbeidsklima? Med varme og glimt i øyet deler Synneva kunnskap og sine beste verktøy!

Walk the talk!

God ledelse er viktigere enn noen gang. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finner du balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan får du de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse? Hvordan legge til rette for individuelle behov og felles mål? Vi ser på de fem S'er: Selverkjennelse, Selvinnsikt, Selvutsikt, Selvfølelse, Selvtillit, kombinert med kunnskap fra forskere som Amy Edmondson og Jom Collins.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 100 vurderinger

Mads Wendel Scheie

16. september 2021

Obos eiendomsmeglere

6

Veldig flink og engasjerende!

Line

16. september 2021

Lambertseter Tannhelse

5

Inspirerende dame med tydelig formidlingsevne om viktig tema. Kjedet meg ikke et sekund 🙂

Edita Vejzovic

2. september 2021

Attende

6

Synneva er en fantastisk kunnskapsrik foredragsholder. Hun engasjerer seg virkelig og forbereder seg godt til sine foredrag. Man kan se at hun bruker tid på å lage gode presentasjoner. På denne måten viser hun at kundene er viktig for henne. Hun setter seg i hva kundene driver med for å kunne bidra til en god opplevelse. Etter et foredrag sammen med henne får man faglig påfyll, inspirasjon og nyttige verktøy som kan brukes videre.

Tine Wærsten

26. august 2021

Bull & Co Advokatfirma AS

6

Synnevas foredrag Better together! ga oss en skikkelig vitamininnsprøyting på starten av dagen! Og ikke minst nyttige og konkrete verktøy til vår kulturverktøykasse som vi kan bruke til å operasjonalisere verdiene våre. Foredraget var godt forberedt og tilpasset våre behov, levert med stort engasjement, entusiasme og trygghet, og eksemplene var relevante og underbygget av forskning. Mini work-shop’er underveis ga fin anledning til refleksjon og dialog. Anbefales!

Vibeke Strømme

25. august 2021

Kiwa

5.5

Synneva holdt et inspirerende foredrag og workshop om kommunikasjon, fellesskap og innovasjon for lederne våre i Kiwa. Vi fikk både påfyll, inspirasjon og nyttige verktøy til å ta med videre.

Edel Marlèn Taraldsen

13. august 2021

Norsk Sykepleierforbund

6

Synneva sørger for at publikum er våken og oppmerksom hele tiden. En omgjengelig person, med varm utstråling. Som publikum føler man seg sett og inkludert. Sitter igjen med en god opplevelse!

Helge Arild Kindervåg

16. juni 2021

Risa

6

Har hatt god hjelp fra Synneva flere ganger inn mot forhandlinger, men kurset i presentasjonsteknikk gikk dypere og var veldig bra! Anbefaler henne på sterkeste. Trivelig dame som kan sine saker 🙂

Sven Harbo

14. juni 2021

Risa AS

6

Inspirerende og inkluderende i kurset

Heidi Apeland

26. mai 2021

Subsea 7

6

It’s all about communication and better together – et inspirerende foredrag med mange gode tips og ikke minst økt bevisstgjøring om et viktig tema! Det fungerte også veldig bra på Teams.

Mari Svendsen

10. desember 2020

WintershallDea

6

Vi hadde virtuelt foredrag med Synneva, definitivt den beste investeringen vi har gjort for teamet vårt i 2020! Imponerende foredragsholder som formidlet energi og engasjement selv over skjermen samtidig som hun engasjerte alle som var med på foredraget! Anbefales!

Bjørn Rune Salte

16. juni 2020

PrivatMegleren Jæren

6

En foredragsholder med tilstedeværelse, høy kunnskap og god formidlingsevne. Anbefales!

Trygve Haraldstad

15. mars 2020

Jul Fra Bygda

Fantastisk energi og engasjement. Her var det mye nyttig å ta med seg.

Erik Lønnum

12. mars 2020

Juletrekompaniet AS

3.5

La vekt på de viktige sakene. Engasjerte publikum i noen grad, alt i alt, bra.

Søren Løth

11. mars 2020

Hjorthede Planteskole A/S, Danmark

5

Synneva er meget inspirerende, passioneret og professionel i både tale og udstråling.

Harald Fauskanger

11. mars 2020

Rennesøy Juletregård

5.5

Sosiale medier. Veldig dyktig og engasjerende foredragsholder. Anbefales!

Gudrun Margrete Dyrseth

7. mars 2020

Svandal Juletregard

5

Sosiale medier. Nyttig informasjon levert med energi og engasjement som er lett å ta til seg og inspireres av.
Ut i fra foredrag og ikke minst dama selv: Anbefales!

Stein Haga

7. februar 2020

Sandnes Sparebank

5.5

Alt handler om kommunikasjon! Imponerende framføring, godt forberedt, fint fokus på både formidling og innhold. Anbefaler Synneva dersom en ønsker en profesjonell foredragsholder med; energi, innlevelse og troverdighet.

Rita Anette Lunde Haugland

22. januar 2020

Sweet Dreams

6

Meget interresant budskap om kommunikasjon. Sitter igjen med viktig kunnskap; vi kommuniserer hele tiden. Formidlingen var hjertegod og profesjonell. Læring på høyeste nivå.

Rein H. Salte

13. januar 2020

Bryne Rotary

5

Kraft og energi sprer seg automatisk i rommet med Synneva sin tilstedeværelse. At formidlingen hennes kan kombineres med sang(!) gir en dimensjon utenom det vanlige.

Eli Laland

17. desember 2019

Bryne Rotary

6

Imponerende foredragsholder! Flott mix av fakta, følelser, kompetanse og talent. Tusen takk for inspirerende foredrag på Bryne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS