Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Synneva Erland

«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!» E.O. Baird, Deloitte AS. I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events bl.a. to ganger for Oslo Business Forum. Hun har internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox.

Foredrag med Synneva Erland

Se, lytt, ROCK hverandre fram! Om bedriftskultur og motivasjon.

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Sosiale medier - konkret og enkelt.

Går det i det hele tatt an å markedsføre seg i dag uten å ha en operasjonalisert sosial mediestrategi? Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Velg rett kanal for ditt selskap - Hvordan bygge opp en god post? - Involver, inspirer, engasjer! - Kort innføring i to enkle video-apper. - Lag en enkel sosial medie-strategi.

Walk the talk! Gjør hva du sier, si hva du gjør. Om ledelse og bedriftskultur.

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og felleskapsfølelse? INNHOLD: Ledelse og bedriftskultur - Ledelse og kommunikasjon - Lederrollen - Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk - Visjon og verdier.

Bli en trygg og overbevisende formidler. Presentasjonsteknikk.

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker med deg fra et langt liv på scenen. Her lærer du å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråket ditt, og du får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Foredraget kan bygges ut til et lengre kursforløp hvor man kan velge mellom tre nivå: flink, flinkere, flinkest! "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Alt handler om kommunikasjon! Om kunderelasjoner, kulturbygging og samfunnsansvar

Et foredrag om hvordan vi alle påvirker hverandre med kommunikasjonen vår. Hvordan kan du få kunden til å fortelle videre at dere er helt spesielle? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen og skape en vinnerkultur? Med samfunnsansvar som drivkraft kan vi alle bidra til en bedre verden. Her forteller Synneva om sitt samarbeid med tre store selskaper: Q-Meieriene om innovasjonsprosesser. Norrøna om samfunnsansvar, og Grant Thornton om kommunikasjon og følelser.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Sosiale medier - konkret og enkelt!

Hvordan bruke sosiale medier effektivt for å skape synlighet og et godt omdømme? Hva er det viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon i de ulike kanalene? Hvordan kan vi skape en kultur på arbeidsplassen der flere blir engasjerte og deltar aktivt på sosiale medier? Synneva har blant annet utviklet kulturbyggingsprogrammet SoMe=SoWe for Q-Meieriene og Kavli.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 90 vurderinger

Bjørn Rune Salte

16. juni 2020

PrivatMegleren Jæren

6

En foredragsholder med tilstedeværelse, høy kunnskap og god formidlingsevne. Anbefales!

Trygve Haraldstad

15. mars 2020

Jul Fra Bygda

Fantastisk energi og engasjement. Her var det mye nyttig å ta med seg.

Erik Lønnum

12. mars 2020

Juletrekompaniet AS

3.5

La vekt på de viktige sakene. Engasjerte publikum i noen grad, alt i alt, bra.

Søren Løth

11. mars 2020

Hjorthede Planteskole A/S, Danmark

5

Synneva er meget inspirerende, passioneret og professionel i både tale og udstråling.

Harald Fauskanger

11. mars 2020

Rennesøy Juletregård

5.5

Sosiale medier. Veldig dyktig og engasjerende foredragsholder. Anbefales!

Gudrun Margrete Dyrseth

7. mars 2020

Svandal Juletregard

5

Sosiale medier. Nyttig informasjon levert med energi og engasjement som er lett å ta til seg og inspireres av.
Ut i fra foredrag og ikke minst dama selv: Anbefales!

Stein Haga

7. februar 2020

Sandnes Sparebank

5.5

Alt handler om kommunikasjon! Imponerende framføring, godt forberedt, fint fokus på både formidling og innhold. Anbefaler Synneva dersom en ønsker en profesjonell foredragsholder med; energi, innlevelse og troverdighet.

Rita Anette Lunde Haugland

22. januar 2020

Sweet Dreams

6

Meget interresant budskap om kommunikasjon. Sitter igjen med viktig kunnskap; vi kommuniserer hele tiden. Formidlingen var hjertegod og profesjonell. Læring på høyeste nivå.

Rein H. Salte

13. januar 2020

Bryne Rotary

5

Kraft og energi sprer seg automatisk i rommet med Synneva sin tilstedeværelse. At formidlingen hennes kan kombineres med sang(!) gir en dimensjon utenom det vanlige.

Eli Laland

17. desember 2019

Bryne Rotary

6

Imponerende foredragsholder! Flott mix av fakta, følelser, kompetanse og talent. Tusen takk for inspirerende foredrag på Bryne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS