Talerlisten
Synneva Erland

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver | Rogaland

Pris / 45 min

Kr 27 500,-

Pris / hel dag

Kr 39 000,-

Veldedighet

20% rabatt

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

VINNENDE KOMMUNIKASJON! Synneva Erland er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon, sosiale media, entreprenørskap og bedriftskultur. Hun har vært profesjonell foredragsholder siden 2010 og har bakgrunn som konsulent, prosjektleder, artist og adjunkt. Foredragene kan kombineres med workshops. Kommunikasjonsstrategi, sosial medier, presentasjonsteknikk, bedriftskultur og motivasjon er temaer som ofte bestilles. Synneva er kjent for å engasjere og motivere i sine foredrag på en ekte, ærlig og personlig måte. Hun har en egen evne til å se hver enkelt, by på seg selv og å eie rommet. «Og for en inspirasjon det ble! …Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm dir. A/S Norske Shell. Noen av hennes samarbeidspartnere har vært AS Norske Shell, Bravida, E.On, ONS, Nordic Edge, Eni, Exxon Mobil, Lyse og Altibox. Foto: Trond Heggelund NettCoach.no

Se video av Synneva Erland

Foredrag

Vinnende kommunikasjon!

Bli en trygg og overbevisende formidler. Her får du verktøy og trening i formidlingsteknikker og retorikk. Du lærer om power point, nervøsitet og om å eie rommet. Synneva Erland er utdannet sanger og skuespiller, og har gjennom et langt sceneliv ervervet seg mye kunnskap og erfaring om presentasjonsteknikk. Din kommunikasjonsform kan avgjøre om du lykkes eller ikke!

Sosiale medier - få gjennomslagskraft ved bevisst bruk av de ulike kanalene!

Utnytter dere det enorme potensiale vi har i sosiale medier maksimalt? Har dere en gjennomtenkt strategi? Hvordan kommuniserer dere, og til hvem? Gjennom økt kunnskap og bevisst bruk kan dere skape oppmerksomhet og engasjement hos følgerne. I dette foredraget lærer du gode triks for å bygge opp en solid og profesjonell profil. Du lærer om nettverksbygging, identitetsbygging og du får helt ferske tips i forhold til de siste trendene.

Se, lytt, løft hverandre fram - om trivsel, energi og god kommunikasjon

Hva er bedriftens kultur? Hvordan er selskapets verdier etablert i den daglige tankegang og rutine hos de ansatte? Målet med dette foredraget er å styrke lagfølelsen, bli bedre sammen og å løfte hverandre fram. Økt trivsel gir økt lønnsomhet. Det handler om å definere hvem dere er og hvem dere vil være med utgangspunkt i verdier. Det handler om hva som motiverer. Det handler om å finne målene og nå dem sammen.

Be your own business. Om gründerskap, pitching og nettverksbygging

Som mangeårig entreprenør og en av ildsjelene i Gründerarena Jæren, har Synneva stor kunnskap om hva som skal til for å lykkes som gründer. Hun forteller om sin egen kronglete vei mot suksess og deler både tabber og gode erfaringer. Synneva har bakgrunn som skuespiller, og har dermed spisskompetanse på å få fram et budskap. Hvordan PITCHE foran et publikum eller i en nettverksarena? Hvordan presenterer du deg og din bedrift på en overbevisende måte? Her har vi alle mye å lære!

Walk the talk! Om bedriftskultur, ledelse og ansvar.

Hvordan sette selskapets verdier ut i handling? Hvordan kan dere sammen bygge en kultur der dere løfter ilag og vet hvilke konsekvenser det får dersom man ikke bidrar. Et engasjerende foredrag om ansvar, rollefordeling og konsekvenser. Synneva snakker om den gode lederen og den gode medarbeideren. Hun løfter fram flere eksempler på personer som har lært henne mye om tilstedeværelse, konsekvenskultur og ansvar. Walk the talk! - gjør hva du sier, si hva du gjør - med handling.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Synneva Erland har 48 vurderinger

Rune Gjøse

23. juni 2017

6

3Deling Norway

Synneva holdt et spennende og engasjerende foredrag om LinkedIn som sosiale medier-plattform. Hun er engasjert og inspirerer sine tilhørere og avdekket et stort potensiale for de fleste av oss.

Gudveig Elin Undheim

22. juni 2017

6

ExTek

Synneva er kunnskapsrik, inspiserende og engasjerende. Kan trygt anbefale henne som foredragsholder og underholder.

June Lien

20. juni 2017

E Innovation

Synneva holdt et veldig godt foredrag om kommunikasjon. Hun var levende, direkte og veldig engasjerende. Hun fikk publikum til å reflektere over emnet, og skapte en god atmosfære. Anbefales!

Tone Tjøtta

20. juni 2017

6

E Innovation AS

Deltok på foredrag med Synneva om vinnende kommunikasjon. Synneva er utrolig dyktig i sitt fag og kommuniserte budskapet flott og tydelig, i tillegg klarte hun å få god kommunikasjon med oss som deltakere. Hun klarte å «vinne rommet». Kan anbefales!

Odd Skailand

15. juni 2017

6

Azets Insight AS

Synneva holdt et levende, praktisk, energisk og spennende foredrag om bruk av sosiale medier. Konkrete tips og råd som kan anvendes i praktisk bruk umiddelbart.

Liv Margot Sviland

12. april 2017

6

Bekhterev Norge

Synneva skaper engasjement! Hun kommuniserer budskapet med troverdighet og ro, og er flink til å involvere deltakerne. Det er lett å bli inspirert og engasjert. Synneva er alltid blid og full av energi.

Wenche U. Vinningland

5. april 2017

5

Time Bygdekvinnelag

Første gang jeg hørte Synneva på foredrag. Hun var tydelig å høre på, ga av seg selv. Dette er noe hun kan. God kommunikasjon med salen.

Christina Furskog Risa

31. mars 2017

6

Nærbø Rotary

Tydlige og flotte Synneva hold et spennende foredrag for oss i Nærbø Rotary- take home messege; Alt er kommunikasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS