Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

Fra 27.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Synneva Erland

Synneva ser DEG når du sitter i salen! Hun har stått på ulike scener hele livet, og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har hun fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Hun har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, og bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Lederutviklingskurset «Walk the talk» får svært gode tilbakemeldinger. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen digital kommunikasjon. Her bistår hun med strategier og godt innhold. Hun er forbedringsagent innen sosiale medier for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events bl.a. to ganger for Oslo Business Forum. Hun har store, internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox. «Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm. dir. A/S Norske Shell.

Foredrag

Se, lytt, ROCK hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Sosiale medier - et hav av muligheter!

Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Velg rett kanal for ditt selskap - Hvordan bygge opp en god post? - Involver, inspirer, engasjer! - Kort innføring i to enkle video-apper. - Lag en enkel sosial medie-strategi.

Walk the talk! Gjør hva du sier, si hva du gjør.

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og felleskapsfølelse? INNHOLD: Ledelse og bedriftskultur - Ledelse og kommunikasjon - Lederrollen - Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk - Visjon og verdier.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 62 vurderinger

Silje Støldal

21. september 2018

Handlingsmot

6

Synneva er tvers gjennom profesjonell og en fantastisk kommunikator. Veldig inspirerende; og facinerende å se hvor godt det går an å levere et foredrag! Takk!

Erik Nygårdsvoll

18. september 2018

ONS

6

Synneva Erland er dyktig og profesjonell kommunikator, hun modererte Future Students’ Days ved ONS Young 2018 for regionens videregående elever og var en viktig bidragsyter for den suksessfulle gjennomføring av konferansen. Tusen takk Synneva!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS