Talerlisten
Synneva Erland

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 27.500,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 39.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Synneva ser DEG når du sitter i salen! Hun har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse kan hun bidra til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010 og har også opparbeidet en betydelig kunnskap om sosiale medier. Her bistår hun i forhold til både strategier og godt innhold. Q-Meieriene og Kavli bruker henne som deres forbedringsagent innen digital kommunikasjon. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events både nasjonalt og internasjonalt. Hun har samarbeidspartnere fra hele verden, bl.a. E.On, DEA, ENI, Bravida, AS Norske Shell, ONS, Nordic Edge, Exxon Mobil, Lyse, Altibox og gjør mer enn gjerne oppdrag på engelsk. «Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm dir. A/S Norske Shell. Foto: Trond Heggelund NettCoach.no

Se video av Synneva Erland

Foredrag

Dit ein ser, dit kjem ein! (Vinje)

Økt trivsel gir økt lønnsomhet. Hvordan skape en kultur der alle drar i samme retning mot felles mål? Det handler om å definere hvem dere er og hvem dere vil være med utgangspunkt i verdier. Det handler om å definere målene, styrke lagfølelsen og løfte hverandre og organisasjonen fram!

Digital kommunikasjon - få gjennomslagskraft ved bevisst bruk av de ulike kanalene!

Utnytter dere det enorme potensiale vi har i sosiale medier maksimalt? Har dere en gjennomtenkt strategi? Hvordan kommuniserer dere, og til hvem? Gjennom økt kunnskap og bevisst bruk kan dere skape oppmerksomhet og engasjement hos følgerne, bygge et godt omdømme, få økt synlighet og større markedsandel. Her får dere enkle verktøy til å bygge opp en god strategi rundt digital kommunikasjon. Dere lærer om de ulike kanalene og om hvordan bygge godt innhold som fenger.

Medietrening

Bli tryggere foran kamera, bygg godt innhold og vekk tillit! Vi kan her legge vekt på digital kommunikasjon/sosiale medier eller det å være et ansikt utad for organisasjonen. Innhold: Kommunikasjon, retorikk, kroppsspråk og stemmebruk. Kunnskap om vår påvirkningskraft og gode verktøy. Hvordan bør man oppføre seg foran et kamera og i en intervju-situasjon? Hvordan tenker journalister? Hvordan bør DU tenke? Kan utvides til kurs med praktisk trening og filming av realistiske situasjoner.

Se, lytt, løft hverandre fram!

Hvordan kommuniserer dere med hverandre? Hvor bevisste er dere på den påvirkningskraften vi har gjennom kommunikasjon? Her får dere grunnleggende kunnskap om kommunikasjon og påvirkningskraft. Dere får diskutere sammen gjennom morsomme oppgaver og kanskje noen aha-opplevelser om dere selv?

Walk the talk! Om bedriftskultur, ledelse og ansvar.

Hvordan sette selskapets verdier ut i handling? Hvordan kan dere sammen bygge en kultur der dere løfter ilag og vet hvilke konsekvenser det får dersom man ikke bidrar. Et engasjerende foredrag om ansvar, rollefordeling og konsekvenser. Synneva snakker om den gode lederen og den gode medarbeideren. Hun løfter fram flere eksempler på personer som har lært henne mye om tilstedeværelse, konsekvenskultur og ansvar. Walk the talk! - gjør hva du sier, si hva du gjør - med handling.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Synneva Erland har 55 vurderinger

Trude Falck Bjånes

11. april 2018

VISSA AS

5

Vi i vissa.no har hatt internkurs med Synneva. Dedikert. Fokusert. Tilpasset oss som kunde. Involvering. Latter. Lav terskel for å prøve. Fikk konkrete tips vi kunne iverksette samme dag. Vi heier på og anbefaler Synneva på det varmeste.

Andreas S. Kustås

15. februar 2018

Oslo Business Forum

6

Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerene i salen. Virkelig et friskt pust!

Petter N.H. Urdal og Bjørn Åge Mariebu

26. januar 2018

Takst Team AS

5

Vi hadde Synneva som foredragsholder på en av våre personalsamlinger. Hun er godt forberedt, byr på seg selv og har et «sprudlende» vesen som gjør at alle kommer med og lar seg engasjere. Temaet «digital kommunikasjon» behersker hun på en overbevisende måte, og får oss til å tenke hvordan vi fremover kan håndtere våre kunder og forbindelser. Vi fikk ny innsikt og ble inspirert til at vi i større grad kan benytte oss av dette mediet.

Trude Furunes

21. november 2017

Norsk hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger

5

Takk for friskt bidrag til godt seminar om ledelse og strategier for sosiale medier for studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger!

Kjersti Egeland Aasgård

20. november 2017

ID Media AS

6

Er det èn foredragholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!

Vibecke Kvinge

18. november 2017

Kyrkjevollen skole

Sprudlende og dyktig. Kjekk og lett å høre på. Tar opp ulike elementer ved kommunikasjon som er viktige å være bevisst på.

Dag Vevatne

1. november 2017

Visindi

5

Synneva engasjerte alle med sin energi og solide innsikt i bruk av sosiale medier. Visindi fikk svært gode tilbakemeldinger på hennes foredrag.

Rune Gjøse

23. juni 2017

3Deling Norway

6

Synneva holdt et spennende og engasjerende foredrag om LinkedIn som sosiale medier-plattform. Hun er engasjert og inspirerer sine tilhørere og avdekket et stort potensiale for de fleste av oss.

Gudveig Elin Undheim

22. juni 2017

ExTek

6

Synneva er kunnskapsrik, inspiserende og engasjerende. Kan trygt anbefale henne som foredragsholder og underholder.

June Lien

20. juni 2017

E Innovation

Synneva holdt et veldig godt foredrag om kommunikasjon. Hun var levende, direkte og veldig engasjerende. Hun fikk publikum til å reflektere over emnet, og skapte en god atmosfære. Anbefales!

Tone Tjøtta

20. juni 2017

E Innovation AS

6

Deltok på foredrag med Synneva om vinnende kommunikasjon. Synneva er utrolig dyktig i sitt fag og kommuniserte budskapet flott og tydelig, i tillegg klarte hun å få god kommunikasjon med oss som deltakere. Hun klarte å «vinne rommet». Kan anbefales!

Odd Skailand

15. juni 2017

Azets Insight AS

6

Synneva holdt et levende, praktisk, energisk og spennende foredrag om bruk av sosiale medier. Konkrete tips og råd som kan anvendes i praktisk bruk umiddelbart.

Liv Margot Sviland

12. april 2017

Bekhterev Norge

6

Synneva skaper engasjement! Hun kommuniserer budskapet med troverdighet og ro, og er flink til å involvere deltakerne. Det er lett å bli inspirert og engasjert. Synneva er alltid blid og full av energi.

Wenche U. Vinningland

5. april 2017

Time Bygdekvinnelag

5

Første gang jeg hørte Synneva på foredrag. Hun var tydelig å høre på, ga av seg selv. Dette er noe hun kan. God kommunikasjon med salen.

Christina Furskog Risa

31. mars 2017

Nærbø Rotary

6

Tydlige og flotte Synneva hold et spennende foredrag for oss i Nærbø Rotary- take home messege; Alt er kommunikasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS