Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, sanger og skuespiller

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Synneva Erland

«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!» E.O. Baird, Deloitte AS. I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har over 20 års erfaring som konferansier for store events blant annet to ganger for Oslo Business Forum. Hun har oppdrag for store, internasjonale kunder, som Exxon Mobil, Shell og Altibox.

Foredrag med Synneva Erland

1-2-3 UBUNTU!

Dette foredraget tar utgangspunkt i en vakker historie om den afrikanske filosofien ubuntu og om norske håndballspillere sine suksesskriterier. Hva kan du og jeg lære av ubuntu for å skape en bedre kultur på arbeidsplassen? Hva kan vi lære av norske håndballspillere for å bli et vinnerlag? Dette foredraget handler om fellesskap, kommunikasjon, tilhørighet og motivasjon. Foredraget passer på en kick off for de ansatte, eller det kan tilpasses ledergruppen med fokus på ledelse og motivasjon.

Se, lytt, ROCK hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. Hva er kommunikasjon? Hvordan jobbe med tilstedeværelse, identitet, kroppsspråk og utstråling? Hvordan bygger vi tillit? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen? Om bedriftskultur og motivasjon.

For fjorten år siden døde jeg. Om historiefortelling, ledelse og psykologisk momentum, flyt.

Hvordan kan du som leder bruke historier for å skape et vinnerlag? Ved å forstå effekten av historiene, hvordan hormoner aktiveres og gir oss ulike følelser. Her hører du også om professor Karin Moesch sitt studie om psykologisk momentum, flyt, på håndballbanen, og hvordan det påvirker prestasjonene. Rolleforståelse, kommunikasjon og motivasjon er viktige kriterier. Funnene kan lære oss mye om å bygge vinnerlag og god bedriftskultur. For fjorten år siden døde jeg. Vil du høre hvordan det gikk?

Presentasjonsteknikk for alle!

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker fra et langt liv på scenen. Her lærer dere å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråk, og får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Perfekt for alle som vil bli tryggere og flinkere til å presentere. Foredraget tilpasses målgruppen både på ferdighetsnivå og innhold. "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Trygge ledere er bedre ledere.

Trygg ledelse er viktigere enn noen gang. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finner du balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan får du de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse? Hvordan kan du bruke historier som berører både faglig og menneskelig? Hvordan skal du lede nå? Vi ser på de fem S'er: selverkjennelse, selvinnsikt, selvutsikt, selvfølelse, selvtillit og snakker om hva en trygg leder er.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Sosiale medier - konkret og enkelt!

Hvordan bruke sosiale medier effektivt for å skape synlighet og et godt omdømme? Hva er det viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon i de ulike kanalene? Hvordan kan vi skape en kultur på arbeidsplassen der flere blir engasjerte og deltar aktivt på sosiale medier? Synneva har blant annet utviklet kulturbyggingsprogrammet SoMe=SoWe for Q-Meieriene og Kavli.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 91 vurderinger

Mari Svendsen

10. desember 2020

WintershallDea

6

Vi hadde virtuelt foredrag med Synneva, definitivt den beste investeringen vi har gjort for teamet vårt i 2020! Imponerende foredragsholder som formidlet energi og engasjement selv over skjermen samtidig som hun engasjerte alle som var med på foredraget! Anbefales!

Bjørn Rune Salte

16. juni 2020

PrivatMegleren Jæren

6

En foredragsholder med tilstedeværelse, høy kunnskap og god formidlingsevne. Anbefales!

Trygve Haraldstad

15. mars 2020

Jul Fra Bygda

Fantastisk energi og engasjement. Her var det mye nyttig å ta med seg.

Erik Lønnum

12. mars 2020

Juletrekompaniet AS

3.5

La vekt på de viktige sakene. Engasjerte publikum i noen grad, alt i alt, bra.

Søren Løth

11. mars 2020

Hjorthede Planteskole A/S, Danmark

5

Synneva er meget inspirerende, passioneret og professionel i både tale og udstråling.

Harald Fauskanger

11. mars 2020

Rennesøy Juletregård

5.5

Sosiale medier. Veldig dyktig og engasjerende foredragsholder. Anbefales!

Gudrun Margrete Dyrseth

7. mars 2020

Svandal Juletregard

5

Sosiale medier. Nyttig informasjon levert med energi og engasjement som er lett å ta til seg og inspireres av.
Ut i fra foredrag og ikke minst dama selv: Anbefales!

Stein Haga

7. februar 2020

Sandnes Sparebank

5.5

Alt handler om kommunikasjon! Imponerende framføring, godt forberedt, fint fokus på både formidling og innhold. Anbefaler Synneva dersom en ønsker en profesjonell foredragsholder med; energi, innlevelse og troverdighet.

Rita Anette Lunde Haugland

22. januar 2020

Sweet Dreams

6

Meget interresant budskap om kommunikasjon. Sitter igjen med viktig kunnskap; vi kommuniserer hele tiden. Formidlingen var hjertegod og profesjonell. Læring på høyeste nivå.

Rein H. Salte

13. januar 2020

Bryne Rotary

5

Kraft og energi sprer seg automatisk i rommet med Synneva sin tilstedeværelse. At formidlingen hennes kan kombineres med sang(!) gir en dimensjon utenom det vanlige.

Eli Laland

17. desember 2019

Bryne Rotary

6

Imponerende foredragsholder! Flott mix av fakta, følelser, kompetanse og talent. Tusen takk for inspirerende foredrag på Bryne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS