Talerlisten
Synneva Erland

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 27.500,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 39.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Synneva ser DEG når du sitter i salen! Hun har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med spisskompetanse på kommunikasjon kan hun bidra til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap om sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold. Hun er forbedringsagent innen digital kommunikasjon for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events både nasjonalt og internasjonalt, bl.a. på Tech Stage, Oslo Business Forum. Hun har store og internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox. «Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm. dir. A/S Norske Shell. Foto: Trond Heggelund NettCoach.no

Se video av Synneva Erland

Foredrag

Se, lytt, rock hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Digital kommunikasjon. Smart bruk av sosiale medier

Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Lynkurs om ulike sosiale medie-kanaler og deres funksjon - Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram - Hvordan bygge opp en god post? - Hva fungerer og hva fungerer ikke? - Kort innføring i to enkle video-apper.

Linkedin og Facebook – digital nettverksbygging: effektivt og framtidsrettet

Å bruke nettverket bevisst kan gi store oppdrag og et godt omdømme. Her lærer du hvordan du kan bruke digital kommunikasjon effektivt for å bygge omdømme, utvide og pleie nettverket ditt. INNHOLD: - Det viktige førsteinntrykket - Bygg opp en god profil - Lær smart bruk av de digitale kanalene Linkedin og Facebook - Hva er smart digital kommunikasjon? - Etterlatt inntrykk; hva skal folk huske med deg? - Ved behov tar vi nye profilbilder til den enkelte deltaker i kurset.

Think different. Om kreativitet og innovasjon

Innovasjon og utvikling er avhengig av at man skaper rom for nye tanker og kreative idéer. Her får du kunnskap om kreativitet og konkrete tips som kan gjøre deg mer åpen for å tenke annerledes. Målet er at deltakerne skal lære seg gode verktøy for kreativ tenkning og innovative prosesser, bl.a. ved bruk av Fuelbox Innovasjon. INNHOLD: - Hva er kreativitet? -noen definisjoner - Hva hemmer og hva fremmer kreativitet? - Kreativitet og innovasjon på jobb - Hvordan kan du åpne opp for nye idéer?

Kommunikasjon med ulike mennesketyper

Vi er alle ulike og oppfatter verden og våre medmennesker forskjellig. Dette kan skape frustrasjoner, men også spennende samtaler. Her lærer du om fire ulike mennesketyper og hvordan du kan tilpasse kommunikasjonen for å få best mulig forståelse og tillit. INNHOLD: - Egenartsmodellen og de fire ulike mennesketypene - Hva motiverer og irriterer menneskene rundt deg? - Hvordan kan du bruke denne kunnskapen i jobbsammenheng? - Bli hørt! -tilpass din egen kommunikasjon til ulike mennesketyper.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Synneva Erland har 58 vurderinger

Tor Egil Lie

13. juni 2018

Jæren Sparebank

5

Vi ønsket å sette fokus på kommunikasjon internt og eksternt og hadde store forventninger til det foredraget hun skulle holde for alle ansatte i banken. Og Synneva leverte så det holdt! Engasjerende, kraftfull, tydelig og med fin humor fikk hun frem sine erfaringer og budskap.

Morten Eide

6. juni 2018

Noova Energi System AS

6

Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre.

Ann Kristin Straume

19. april 2018

Klepp kommune

Fantastisk inspirerende og lærerikt. Og veldig lett forståelig med veldig dagligdagse eksempel. Lett å relatere seg til det som ble sagt. Og veldig inkluderende foredragsholder som så alle i salen

Trude Falck Bjånes

11. april 2018

VISSA AS

5

Vi i vissa.no har hatt internkurs med Synneva. Dedikert. Fokusert. Tilpasset oss som kunde. Involvering. Latter. Lav terskel for å prøve. Fikk konkrete tips vi kunne iverksette samme dag. Vi heier på og anbefaler Synneva på det varmeste.

Andreas S. Kustås

15. februar 2018

Oslo Business Forum

6

Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerene i salen. Virkelig et friskt pust!

Petter N.H. Urdal og Bjørn Åge Mariebu

26. januar 2018

Takst Team AS

5

Vi hadde Synneva som foredragsholder på en av våre personalsamlinger. Hun er godt forberedt, byr på seg selv og har et «sprudlende» vesen som gjør at alle kommer med og lar seg engasjere. Temaet «digital kommunikasjon» behersker hun på en overbevisende måte, og får oss til å tenke hvordan vi fremover kan håndtere våre kunder og forbindelser. Vi fikk ny innsikt og ble inspirert til at vi i større grad kan benytte oss av dette mediet.

Trude Furunes

21. november 2017

Norsk hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger

5

Takk for friskt bidrag til godt seminar om ledelse og strategier for sosiale medier for studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger!

Kjersti Egeland Aasgård

20. november 2017

ID Media AS

6

Er det èn foredragholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!

Vibecke Kvinge

18. november 2017

Kyrkjevollen skole

Sprudlende og dyktig. Kjekk og lett å høre på. Tar opp ulike elementer ved kommunikasjon som er viktige å være bevisst på.

Dag Vevatne

1. november 2017

Visindi

5

Synneva engasjerte alle med sin energi og solide innsikt i bruk av sosiale medier. Visindi fikk svært gode tilbakemeldinger på hennes foredrag.

Rune Gjøse

23. juni 2017

3Deling Norway

6

Synneva holdt et spennende og engasjerende foredrag om LinkedIn som sosiale medier-plattform. Hun er engasjert og inspirerer sine tilhørere og avdekket et stort potensiale for de fleste av oss.

Gudveig Elin Undheim

22. juni 2017

ExTek

6

Synneva er kunnskapsrik, inspiserende og engasjerende. Kan trygt anbefale henne som foredragsholder og underholder.

June Lien

20. juni 2017

E Innovation

Synneva holdt et veldig godt foredrag om kommunikasjon. Hun var levende, direkte og veldig engasjerende. Hun fikk publikum til å reflektere over emnet, og skapte en god atmosfære. Anbefales!

Tone Tjøtta

20. juni 2017

E Innovation AS

6

Deltok på foredrag med Synneva om vinnende kommunikasjon. Synneva er utrolig dyktig i sitt fag og kommuniserte budskapet flott og tydelig, i tillegg klarte hun å få god kommunikasjon med oss som deltakere. Hun klarte å «vinne rommet». Kan anbefales!

Odd Skailand

15. juni 2017

Azets Insight AS

6

Synneva holdt et levende, praktisk, energisk og spennende foredrag om bruk av sosiale medier. Konkrete tips og råd som kan anvendes i praktisk bruk umiddelbart.

Liv Margot Sviland

12. april 2017

Bekhterev Norge

6

Synneva skaper engasjement! Hun kommuniserer budskapet med troverdighet og ro, og er flink til å involvere deltakerne. Det er lett å bli inspirert og engasjert. Synneva er alltid blid og full av energi.

Wenche U. Vinningland

5. april 2017

Time Bygdekvinnelag

5

Første gang jeg hørte Synneva på foredrag. Hun var tydelig å høre på, ga av seg selv. Dette er noe hun kan. God kommunikasjon med salen.

Christina Furskog Risa

31. mars 2017

Nærbø Rotary

6

Tydlige og flotte Synneva hold et spennende foredrag for oss i Nærbø Rotary- take home messege; Alt er kommunikasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS