Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

NOK 27.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Synneva Erland

Synneva ser DEG når du sitter i salen! Hun har stått på ulike scener hele livet og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med spisskompetanse på kommunikasjon kan hun bidra til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap om sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold. Hun er forbedringsagent innen digital kommunikasjon for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events både nasjonalt og internasjonalt, bl.a. på Tech Stage, Oslo Business Forum. Hun har store og internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox. «Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm. dir. A/S Norske Shell. Foto: Trond Heggelund NettCoach.no

Foredrag

Se, lytt, rock hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Digital kommunikasjon. Smart bruk av sosiale medier

Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Lynkurs om ulike sosiale medie-kanaler og deres funksjon - Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram - Hvordan bygge opp en god post? - Hva fungerer og hva fungerer ikke? - Kort innføring i to enkle video-apper.

Linkedin og Facebook – digital nettverksbygging: effektivt og framtidsrettet

Å bruke nettverket bevisst kan gi store oppdrag og et godt omdømme. Her lærer du hvordan du kan bruke digital kommunikasjon effektivt for å bygge omdømme, utvide og pleie nettverket ditt. INNHOLD: - Det viktige førsteinntrykket - Bygg opp en god profil - Lær smart bruk av de digitale kanalene Linkedin og Facebook - Hva er smart digital kommunikasjon? - Etterlatt inntrykk; hva skal folk huske med deg? - Ved behov tar vi nye profilbilder til den enkelte deltaker i kurset.

Think different. Om kreativitet og innovasjon

Innovasjon og utvikling er avhengig av at man skaper rom for nye tanker og kreative idéer. Her får du kunnskap om kreativitet og konkrete tips som kan gjøre deg mer åpen for å tenke annerledes. Målet er at deltakerne skal lære seg gode verktøy for kreativ tenkning og innovative prosesser, bl.a. ved bruk av Fuelbox Innovasjon. INNHOLD: - Hva er kreativitet? -noen definisjoner - Hva hemmer og hva fremmer kreativitet? - Kreativitet og innovasjon på jobb - Hvordan kan du åpne opp for nye idéer?

Kommunikasjon med ulike mennesketyper

Vi er alle ulike og oppfatter verden og våre medmennesker forskjellig. Dette kan skape frustrasjoner, men også spennende samtaler. Her lærer du om fire ulike mennesketyper og hvordan du kan tilpasse kommunikasjonen for å få best mulig forståelse og tillit. INNHOLD: - Egenartsmodellen og de fire ulike mennesketypene - Hva motiverer og irriterer menneskene rundt deg? - Hvordan kan du bruke denne kunnskapen i jobbsammenheng? - Bli hørt! -tilpass din egen kommunikasjon til ulike mennesketyper.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 62 vurderinger

Silje Støldal

21. september 2018

Handlingsmot

6

Synneva er tvers gjennom profesjonell og en fantastisk kommunikator. Veldig inspirerende; og facinerende å se hvor godt det går an å levere et foredrag! Takk!

Erik Nygårdsvoll

18. september 2018

ONS

6

Synneva Erland er dyktig og profesjonell kommunikator, hun modererte Future Students’ Days ved ONS Young 2018 for regionens videregående elever og var en viktig bidragsyter for den suksessfulle gjennomføring av konferansen. Tusen takk Synneva!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.