Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

Fra 27.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Synneva Erland

Synneva ser DEG når du sitter i salen! Hun har stått på ulike scener hele livet, og har solid utdannelse fra universitet og høyskole. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har hun fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Hun har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, og bidrar til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Lederutviklingskurset «Walk the talk» får svært gode tilbakemeldinger. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen digital kommunikasjon. Her bistår hun med strategier og godt innhold. Hun er forbedringsagent innen sosiale medier for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events bl.a. to ganger for Oslo Business Forum. Hun har store, internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox. «Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.» Tor Arnesen, adm. dir. A/S Norske Shell.

Foredrag

Se, lytt, ROCK hverandre fram! Om bedriftskultur og motivasjon.

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Sosiale medier - konkret og enkelt.

Går det i det hele tatt an å markedsføre seg i dag uten å ha en operasjonalisert sosial mediestrategi? Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Velg rett kanal for ditt selskap - Hvordan bygge opp en god post? - Involver, inspirer, engasjer! - Kort innføring i to enkle video-apper. - Lag en enkel sosial medie-strategi.

Walk the talk! Gjør hva du sier, si hva du gjør. Om ledelse og bedriftskultur.

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og felleskapsfølelse? INNHOLD: Ledelse og bedriftskultur - Ledelse og kommunikasjon - Lederrollen - Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk - Visjon og verdier.

Bli en trygg og overbevisende formidler. Presentasjonsteknikk.

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker med deg fra et langt liv på scenen. Her lærer du å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråket ditt, og du får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Foredraget kan bygges ut til et lengre kursforløp hvor man kan velge mellom tre nivå: flink, flinkere, flinkest! "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 67 vurderinger

Gitte Jonassen

4. februar 2019

DEA NORGE AS

6

Synneva er en energisk og veldig inspirerende dame. Hun er trygg i sin rolle og man får masse påfyll. Hun ser hver og en kursdeltaker, og gir tilbakemeldinger på flott måte. Jeg anbefaler Synneva på det varmeste.

Live Njaa

4. februar 2019

DEA Norge AS

6

Synneva har bidratt med både individuelle samtaler og foredrag for team, og har vist seg å være svært treffsikker med sitt budskap. Hun er engasjerende og faglig flink, og har bidratt til å bevisstgjøre store deler av vår organisasjon på hvordan vi kommuniserer med hverandre.

Torbjørn Joa

23. januar 2019

Styreleder, 4H Rogaland

5

Synneva holdt foredraget «Se, lytt, ROCK hverandre fram!» og inspirerte hele salen. Hun ga oss en dypere forståelse av betydningen det kan ha av og faktisk være tilstedeværende. Hun tilpasset seg vårt publikum og engasjerte salen igjennom deltakelse og korte praktiske oppgaver.

Helèn Jargvoll Ramberg

19. desember 2018

Principal Consultant, Equinor ASA

6

Synneva Erland er en tvers igjennom dyktig foredragsholder og som både engasjerer og inspirerer samtidig. Kan anbefales på det sterkeste! 😀👍

Camilla Kvalbein

13. desember 2018

Jurist, RISA

6

Synneva Erland er en faglig flink og inspirerende foredragsholder, som har en unik formidlingsevne og tilstedeværelse. Hun holdt et svært interessant kurs i presentasjonsteknikk, som gav både meg og mine kollegaer nyttige tips med hensyn til hvordan vi bedre kan holde presentasjoner og kommunisere med andre. Anbefales på det varmeste.

Silje Støldal

21. september 2018

Handlingsmot

6

Synneva er tvers gjennom profesjonell og en fantastisk kommunikator. Veldig inspirerende; og facinerende å se hvor godt det går an å levere et foredrag! Takk!

Erik Nygårdsvoll

18. september 2018

ONS

6

Synneva Erland er dyktig og profesjonell kommunikator, hun modererte Future Students’ Days ved ONS Young 2018 for regionens videregående elever og var en viktig bidragsyter for den suksessfulle gjennomføring av konferansen. Tusen takk Synneva!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS