Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Synneva Erland

«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!» E.O. Baird, Deloitte AS. I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events bl.a. to ganger for Oslo Business Forum. Hun har internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox.

Foredrag med Synneva Erland

Se, lytt, ROCK hverandre fram! Om bedriftskultur og motivasjon.

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Sosiale medier - konkret og enkelt.

Går det i det hele tatt an å markedsføre seg i dag uten å ha en operasjonalisert sosial mediestrategi? Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Velg rett kanal for ditt selskap - Hvordan bygge opp en god post? - Involver, inspirer, engasjer! - Kort innføring i to enkle video-apper. - Lag en enkel sosial medie-strategi.

Walk the talk! Gjør hva du sier, si hva du gjør. Om ledelse og bedriftskultur.

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og felleskapsfølelse? INNHOLD: Ledelse og bedriftskultur - Ledelse og kommunikasjon - Lederrollen - Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk - Visjon og verdier.

Bli en trygg og overbevisende formidler. Presentasjonsteknikk.

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker med deg fra et langt liv på scenen. Her lærer du å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråket ditt, og du får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Foredraget kan bygges ut til et lengre kursforløp hvor man kan velge mellom tre nivå: flink, flinkere, flinkest! "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Alt handler om kommunikasjon! Om kunderelasjoner, kulturbygging og samfunnsansvar

Et foredrag om hvordan vi alle påvirker hverandre med kommunikasjonen vår. Hvordan kan du få kunden til å fortelle videre at dere er helt spesielle? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen og skape en vinnerkultur? Med samfunnsansvar som drivkraft kan vi alle bidra til en bedre verden. Her forteller Synneva om sitt samarbeid med tre store selskaper: Q-Meieriene om innovasjonsprosesser. Norrøna om samfunnsansvar, og Grant Thornton om kommunikasjon og følelser.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Sosiale medier - konkret og enkelt!

Hvordan bruke sosiale medier effektivt for å skape synlighet og et godt omdømme? Hva er det viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon i de ulike kanalene? Hvordan kan vi skape en kultur på arbeidsplassen der flere blir engasjerte og deltar aktivt på sosiale medier? Synneva har blant annet utviklet kulturbyggingsprogrammet SoMe=SoWe for Q-Meieriene og Kavli.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 90 vurderinger

Ingrid Haugstad Håland

30. mars 2017

Time bygdekvinnelag

6

Skikkelig god å høyra på. Tydelig, har et klart budskap, byr på seg sjøl. Folk haldt pusten… veldig bra foredrag.

Kari Sikveland

17. mars 2017

Kari Sikveland

6

Veldig inspirerende å høre Synneva snakke om å være en trygg og overbevisende formidler.
Spesielt interessant med bolken Dine Vertøy. Om hvordan vi med enkle grep kan bruke våre egne verktøy på en mye smartere måte! Lærerikt.

Sirèn Nordland Heskje

16. mars 2017

Egencia Norge

6

Foredraget «Bli en trygg og overbevisende formidler», var mitt første møte med Synneva. Atmosfæren i rommet og tryggheten Synneva ga meg fra første sekund, gjorde at eg lett gikk ut av komfortsonen min, då me fekk oppgaver å utføre med sidemannen. Synneva har ein stemmebruk og et ordvalg eg misunner, en utstråling og et kroppsspråk ein bare må like, i tillegg ein kompetanse ho formidler på en utruleg fin måte. Ei raus dame!! Gler meg til neste foredrag.

Janet Usken

16. mars 2017

Netpower Web Solutions

6

Synneva eier rommet når hun presenterer. Hun er flink til å inkludere publikum for å holde alle engasjerte. Gir konkrete og nyttige tips, varm og engasjert dame som jeg veldig gjerne vil høre flere ganger.

Nina Heen

16. mars 2017

HR Interim Lead AS

5

Synneva Erland gir et personlig, jordnært og lite komplisert bilde av kunsten å formidle. Det er lett å la seg inspirere av Synneva og hennes verktøykasse for retorikk.

Dan Jarle Flølo

16. mars 2017

DJ Advisors AS

6

Profesjonelt foredrag om korleis holde gode presentasjonar. Synneva byr på seg sjølv og skaper ein lærerik og hyggelig samling. Ho gjev konkrete råd og viser i praksis korleis det kan gjerast.
Gled dokk til ein sesjon med ho.

Marius Stangenes

10. februar 2017

ViSPRO Norge AS

6

Jordnær, personlig og kunnskapsrik. Var på et foredrag om nettverksbygging og sosiale medier. Hun kommuniserer budskapet med troverdighet og ro, og er flink til å involvere deltakerne. Synneva byr på seg selv og skaper god stemning, selv om det av og til innebærer å fortelle en flau historie eller to. Anbefales til alle som vil ha en dyktig foredragsholder innen kommunikasjon, nettverksbygging og sosiale medier.

Janne Gabrielsen

9. februar 2017

Logistikkmegleren

6

Veldig inspirerende og informativt foredrag om relasjonsbygging og sosiale medier. Klar tale med lærerikt innhold. Jeg kommer garantert til å ta med meg dette videre på veien!

May Linda Hamm

9. februar 2017

Prakt

6

Jeg har hørt på foredrag fra Synneva ved ulike anledninger – og hver gang føler jeg meg inspirert og informert undervegs og i etterkant. Hun er flink til å skape god stemning, og får lett og god kontakt med tilhørerne. Samtidig formidler hun budskapet sitt på en veldig tydelig måte, og fremstår som en autoritet innen sitt felt. Synneva anbefales til alle som trenger en dyktig foredragsholder.

Astri Svanes Haug

9. februar 2017

Eigersund kirkelige fellesråd

6

Andre kurs med Sunneva for oss på Eigersund kirkekontor på tirsdag. Like engasjert og spennende. Dypere i «materien» denne gang om viktige tema som tillit, respekt og stillhet. Avslutningsvis med etiske dilemma som skapte godt engasjement! Og det er ingen tvil om at alt handler om kommunikasjon.

Erling Eimhjellen

9. februar 2017

UVanTECH

6

Takk for et veldig godt seminar om nettverksbygging og sosiale medier, på Grunder arena Jæren! Det var veldig inspirerende og nyttig lærdom!

Simon Latham

9. februar 2017

Ålgård Print

6

Synneva’s motivational speeches while studying in her new business startup course, have helped me greatly in pressing to build the steps to my own business success. Her warm smile, great knowledge and powerful words can’t help but impact great things from the smallest of us. Very much recommended!

Ketil Oftedahl

8. februar 2017

Atelier S8

6

Har deltatt på flere av Synnevas foredrag om sosiale medier og kommunikasjon. Hun er en dyktig og engasjerende formidler, med høyt kunnskapsnivå.

Hilde Kleppestø

31. januar 2017

Kreftforeningen

5

Synneva stråler av energi og formidlingsglede. Det var en fryd å få lov å høre henne, både synge og dele av sine erfaringer. Hun byr virkelig på seg selv og med sine faglige og noen ganger personlige eksempler, fanger og engasjerer hun tilhørerne på en helt spesiell måte.
Tusen takk for verdifullt påfyll om temaet kommunikasjon, Stå på videre!

Elin Idland

26. januar 2017

Rettfolk AS

6

Har vært på flere foredrag med Synneva i forbinelse med sosiale media og kommunikasjon. Hun har en flott egenskap til å formidle budskap på en forståelsesfull måte, hvor hun byr på seg selv og sine erfaringer. Alltid blid og full av energi, som gir et engasjert publikum.

Mariann Meinich-Bache

20. januar 2017

Momentous Management

6

Synneva stråler av energi og glede når hun er foran publikum. Hun gir av hele seg, hun er profesjonell og leverer. Alltid på sak og direkte på tema. Hun ser publikum, og du føler deg full av energi og motivasjon etter presentasjonen er avrundet.

Daniela Lima

17. januar 2017

DEDALI

6

Synneva mestrer en sjelden kombinasjon av to vesentlige faktorer: hun klarer å være topp profesjonell og samtidig skape en hyggelig atmosfære rundt seg. Dette resulterer i at en går hjem fylt med både mye kunnskap og positive energi.

Willy Kristian Rolland

17. januar 2017

NA

6

Forløsende foredrag av Synneva på Bryne 12-1-2017
Ut av boksen, mye å tilføre, og engasjert på en slik måte at temaet ble som nytt igjen

Stefan Lund

16. januar 2017

Stefan Lund Lean Management

6

Takk for en veldig bra presentasjon, det er sjelden jeg treffer på en så flinke foreleser som presenterer sitt budskap så godt og interessant som det du gjorde.

Elise K. Bjordal Simonsen

5. januar 2017

elisehjelperdeg.no

6

Synneva er en fantastisk inspirerende og engasjerende foredragsholder. Hun har mye god kunnskap og gir enormt mye av seg selv. Tusen takk!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS