Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, sanger og skuespiller

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Synneva Erland

«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!» E.O. Baird, Deloitte AS. I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har over 20 års erfaring som konferansier for store events blant annet to ganger for Oslo Business Forum. Hun har oppdrag for store, internasjonale kunder, som Exxon Mobil, Shell og Altibox.

Foredrag med Synneva Erland

1-2-3 UBUNTU!

Dette foredraget tar utgangspunkt i en vakker historie om den afrikanske filosofien ubuntu og om norske håndballspillere sine suksesskriterier. Hva kan du og jeg lære av ubuntu for å skape en bedre kultur på arbeidsplassen? Hva kan vi lære av norske håndballspillere for å bli et vinnerlag? Dette foredraget handler om fellesskap, kommunikasjon, tilhørighet og motivasjon. Foredraget passer på en kick off for de ansatte, eller det kan tilpasses ledergruppen med fokus på ledelse og motivasjon.

Se, lytt, ROCK hverandre fram!

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. Hva er kommunikasjon? Hvordan jobbe med tilstedeværelse, identitet, kroppsspråk og utstråling? Hvordan bygger vi tillit? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen? Om bedriftskultur og motivasjon.

For fjorten år siden døde jeg. Om historiefortelling, ledelse og psykologisk momentum, flyt.

Hvordan kan du som leder bruke historier for å skape et vinnerlag? Ved å forstå effekten av historiene, hvordan hormoner aktiveres og gir oss ulike følelser. Her hører du også om professor Karin Moesch sitt studie om psykologisk momentum, flyt, på håndballbanen, og hvordan det påvirker prestasjonene. Rolleforståelse, kommunikasjon og motivasjon er viktige kriterier. Funnene kan lære oss mye om å bygge vinnerlag og god bedriftskultur. For fjorten år siden døde jeg. Vil du høre hvordan det gikk?

Presentasjonsteknikk for alle!

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker fra et langt liv på scenen. Her lærer dere å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråk, og får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Perfekt for alle som vil bli tryggere og flinkere til å presentere. Foredraget tilpasses målgruppen både på ferdighetsnivå og innhold. "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Trygge ledere er bedre ledere.

Trygg ledelse er viktigere enn noen gang. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finner du balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan får du de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og fellesskapsfølelse? Hvordan kan du bruke historier som berører både faglig og menneskelig? Hvordan skal du lede nå? Vi ser på de fem S'er: selverkjennelse, selvinnsikt, selvutsikt, selvfølelse, selvtillit og snakker om hva en trygg leder er.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Sosiale medier - konkret og enkelt!

Hvordan bruke sosiale medier effektivt for å skape synlighet og et godt omdømme? Hva er det viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon i de ulike kanalene? Hvordan kan vi skape en kultur på arbeidsplassen der flere blir engasjerte og deltar aktivt på sosiale medier? Synneva har blant annet utviklet kulturbyggingsprogrammet SoMe=SoWe for Q-Meieriene og Kavli.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 91 vurderinger

Bisan El-fseis

3. september 2018

ONS Young

6

Synneva var en flink, tydelig og engasjerende foredragsholder! Dyktig foredragsholder som holdt «koken» i 600-700 vgs. elever under ONS Young 2018 på en utrolig god måte. Takk for godt gjennomført foredrag!

Pål Brekke

3. september 2018

Norsk Romsenter

6

Jeg var så heldig å oppleve Synneva som konferansier på ONS Young i Stavanger. Jeg var selv en del av programmet med et foredrag og Synneva loste 1000 elever gjennom programmet på en proff og morsom måte. Hun har tydeligvis gjort dette før. God kontakt med publikum hele tiden.

Tor Egil Lie

13. juni 2018

Jæren Sparebank

5

Vi ønsket å sette fokus på kommunikasjon internt og eksternt og hadde store forventninger til det foredraget hun skulle holde for alle ansatte i banken. Og Synneva leverte så det holdt! Engasjerende, kraftfull, tydelig og med fin humor fikk hun frem sine erfaringer og budskap.

Morten Eide

6. juni 2018

Noova Energi System AS

6

Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre.

Ann Kristin Straume

19. april 2018

Klepp kommune

Fantastisk inspirerende og lærerikt. Og veldig lett forståelig med veldig dagligdagse eksempel. Lett å relatere seg til det som ble sagt. Og veldig inkluderende foredragsholder som så alle i salen

Trude Falck Bjånes

11. april 2018

VISSA AS

5

Vi i vissa.no har hatt internkurs med Synneva. Dedikert. Fokusert. Tilpasset oss som kunde. Involvering. Latter. Lav terskel for å prøve. Fikk konkrete tips vi kunne iverksette samme dag. Vi heier på og anbefaler Synneva på det varmeste.

Andreas S. Kustås

15. februar 2018

Oslo Business Forum

6

Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerene i salen. Virkelig et friskt pust!

Petter N.H. Urdal og Bjørn Åge Mariebu

26. januar 2018

Takst Team AS

5

Vi hadde Synneva som foredragsholder på en av våre personalsamlinger. Hun er godt forberedt, byr på seg selv og har et «sprudlende» vesen som gjør at alle kommer med og lar seg engasjere. Temaet «digital kommunikasjon» behersker hun på en overbevisende måte, og får oss til å tenke hvordan vi fremover kan håndtere våre kunder og forbindelser. Vi fikk ny innsikt og ble inspirert til at vi i større grad kan benytte oss av dette mediet.

Trude Furunes

21. november 2017

Norsk hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger

5

Takk for friskt bidrag til godt seminar om ledelse og strategier for sosiale medier for studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger!

Kjersti Egeland Aasgård

20. november 2017

ID Media AS

6

Er det èn foredragholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!

Vibecke Kvinge

18. november 2017

Kyrkjevollen skole

Sprudlende og dyktig. Kjekk og lett å høre på. Tar opp ulike elementer ved kommunikasjon som er viktige å være bevisst på.

Dag Vevatne

1. november 2017

Visindi

5

Synneva engasjerte alle med sin energi og solide innsikt i bruk av sosiale medier. Visindi fikk svært gode tilbakemeldinger på hennes foredrag.

Rune Gjøse

23. juni 2017

3Deling Norway

6

Synneva holdt et spennende og engasjerende foredrag om LinkedIn som sosiale medier-plattform. Hun er engasjert og inspirerer sine tilhørere og avdekket et stort potensiale for de fleste av oss.

Gudveig Elin Undheim

22. juni 2017

ExTek

6

Synneva er kunnskapsrik, inspiserende og engasjerende. Kan trygt anbefale henne som foredragsholder og underholder.

June Lien

20. juni 2017

E Innovation

Synneva holdt et veldig godt foredrag om kommunikasjon. Hun var levende, direkte og veldig engasjerende. Hun fikk publikum til å reflektere over emnet, og skapte en god atmosfære. Anbefales!

Tone Tjøtta

20. juni 2017

E Innovation AS

6

Deltok på foredrag med Synneva om vinnende kommunikasjon. Synneva er utrolig dyktig i sitt fag og kommuniserte budskapet flott og tydelig, i tillegg klarte hun å få god kommunikasjon med oss som deltakere. Hun klarte å «vinne rommet». Kan anbefales!

Odd Skailand

15. juni 2017

Azets Insight AS

6

Synneva holdt et levende, praktisk, energisk og spennende foredrag om bruk av sosiale medier. Konkrete tips og råd som kan anvendes i praktisk bruk umiddelbart.

Liv Margot Sviland

12. april 2017

Bekhterev Norge

6

Synneva skaper engasjement! Hun kommuniserer budskapet med troverdighet og ro, og er flink til å involvere deltakerne. Det er lett å bli inspirert og engasjert. Synneva er alltid blid og full av energi.

Wenche U. Vinningland

5. april 2017

Time Bygdekvinnelag

5

Første gang jeg hørte Synneva på foredrag. Hun var tydelig å høre på, ga av seg selv. Dette er noe hun kan. God kommunikasjon med salen.

Christina Furskog Risa

31. mars 2017

Nærbø Rotary

6

Tydlige og flotte Synneva hold et spennende foredrag for oss i Nærbø Rotary- take home messege; Alt er kommunikasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS