Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Synneva Erland

Kommunikasjonsekspert, rådgiver

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Synneva Erland

«Maken til engasjerende foredragsholder skal du lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avsluttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!» E.O. Baird, Deloitte AS. I 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital. Med sin unike bakgrunn som skuespiller, sanger og pedagog har Synneva fått en helt spesiell posisjon som foredragsholder i Norge. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse, bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og å løfte organisasjonen. Synneva Erland har vært profesjonell foredragsholder siden 2010, og har også betydelig kunnskap innen sosiale medier. Her bistår hun med strategier og godt innhold, blant annet for Q-Meieriene og Kavli. Synneva har vært konferansier i over 20 år for store events bl.a. to ganger for Oslo Business Forum. Hun har internasjonale kunder som Exxon Mobil, Shell og Altibox.

Foredrag med Synneva Erland

Se, lytt, ROCK hverandre fram! Om bedriftskultur og motivasjon.

Rock hverandre fram gjennom bevisst kommunikasjon! Her får du kunnskap om kommunikasjon og hvordan du påvirker andre i hverdagen. Du lærer hvordan du kan bli en bedre kollega, bedre leder eller et bedre medmenneske, ved å forstå din egen utstråling og påvirkningskraft. INNHOLD: - Hva er kommunikasjon? - Tilstedeværelse - Identitet - Kroppsspråk og utstråling - Tillit - Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen?

Sosiale medier - konkret og enkelt.

Går det i det hele tatt an å markedsføre seg i dag uten å ha en operasjonalisert sosial mediestrategi? Digital kommunikasjon blir viktigere og viktigere, også i jobbsammenheng. Her lærer du om de ulike kanalene og hvordan du kan bygge opp et innhold som fungerer og fenger. INNHOLD: - Velg rett kanal for ditt selskap - Hvordan bygge opp en god post? - Involver, inspirer, engasjer! - Kort innføring i to enkle video-apper. - Lag en enkel sosial medie-strategi.

Walk the talk! Gjør hva du sier, si hva du gjør. Om ledelse og bedriftskultur.

Et foredrag om ledelse. Bli trygg i lederrollen og mer bevisst din egen kommunikasjon og påvirkningskraft. Hvordan finne balansen mellom autoritet og folkelighet? Hvordan få de ansatte til å dra i samme retning og kjenne stolthet og felleskapsfølelse? INNHOLD: Ledelse og bedriftskultur - Ledelse og kommunikasjon - Lederrollen - Påvirkningskraft gjennom retorikk og kroppsspråk - Visjon og verdier.

Bli en trygg og overbevisende formidler. Presentasjonsteknikk.

Med bakgrunn som artist og skuespiller, deler Synneva teknikker med deg fra et langt liv på scenen. Her lærer du å eie rommet, bli bevisst på kroppsspråket ditt, og du får gode verktøy for både stemmebruk og historiefortelling. Foredraget kan bygges ut til et lengre kursforløp hvor man kan velge mellom tre nivå: flink, flinkere, flinkest! "There is only one rule for being a good talker - learn to listen" (Christopher Morley)

Alt handler om kommunikasjon! Om kunderelasjoner, kulturbygging og samfunnsansvar

Et foredrag om hvordan vi alle påvirker hverandre med kommunikasjonen vår. Hvordan kan du få kunden til å fortelle videre at dere er helt spesielle? Hvordan kan dere løfte hverandre i hverdagen og skape en vinnerkultur? Med samfunnsansvar som drivkraft kan vi alle bidra til en bedre verden. Her forteller Synneva om sitt samarbeid med tre store selskaper: Q-Meieriene om innovasjonsprosesser. Norrøna om samfunnsansvar, og Grant Thornton om kommunikasjon og følelser.

Kurs med Synneva Erland

Presentasjonsteknikk - FLINK - FLINKERE - FLINKEST!

Bli en trygg og overbevisende formidler! I dette kurset kan du velge tre nivåer: 1) FLINK: Å eie rommet, kroppsspråk, struktur og oppbygning. 2) FLINKERE: Den viktige starten, å bygge tillit, å skape interesse og å aktivisere deltakerne. 3) FLINKEST: Formidlingsteknikker, stemmebruk, historiefortelling og PowerPoint. I denne modulen filmer vi deltakerne med deres egen mobil. Veldig lærerikt å se seg selv! Ved siden av teori er hele kurset er spekket med praktiske og konkrete øvelser.

Se, lytt ROCK hverandre frem! Om kommunikasjon og bedriftskultur.

Her blir deltakerne bevisst på sin egen kommunikasjon og hvilken påvirkningskraft vi alle har på våre omgivelser. Gjennom både teori og praktiske øvelser får du innsikt i hvordan vi alle kan bidra til å skape en bedre kultur på arbeidsplassen. Vi snakker om verdier og ulike utfordringer rundt kommunikasjon. I kurset kan dere velge to ulike workshops: 1) Dilemmatrening. Diskusjoner rundt etiske dilemmaer. Her kommer vi dypere inn i hvilke verdier vi står for. 2) Fuelbox. Sjekk ut: fuelbox.no

Sosiale medier - konkret og enkelt!

Hvordan bruke sosiale medier effektivt for å skape synlighet og et godt omdømme? Hva er det viktig å tenke på når det gjelder kommunikasjon i de ulike kanalene? Hvordan kan vi skape en kultur på arbeidsplassen der flere blir engasjerte og deltar aktivt på sosiale medier? Synneva har blant annet utviklet kulturbyggingsprogrammet SoMe=SoWe for Q-Meieriene og Kavli.

Talerlisten mener

Synneva Erland har lang erfaring som foredragsholder og inspirator, noe som merkes når hun entrer scenen. Hun skaper trygghet og forventning i rommet, og åpner gjerne med en sang. Hennes budskap er viktig og tydelig formulert. Hun skaper god stemning og hennes stil er behagelig.

Synneva Erland har 90 vurderinger

Gry Isabel Sannes

7. november 2019

Validé

5

Synneva Erland holdt et inspirerende foredrag i anledning lansering av accelerator programmet ITSA Growth i Innovasjonsparken i Stavanger. Synneva Erland er en god og direkte kommunikator med god evne til å holde publikum fokusert.

LD

31. oktober 2019

BBL Partner

6

Inspirerende og bra foredrag av Synneva Erland, en fin avslutning på Netlife Summit konferansen.

Ellen G.Husebø

30. oktober 2019

Tangofy AS

6

For en boost, må oppleves! Fikk oppleve Synneva i et foredrag i regi av Valide- ITSA Growth programmet i Stavanger. Synneva er en meget inspirerende og motiverende foredragsholder med et tydelig, ekte og forståelig budskap.

Anita Strand

18. oktober 2019

Bakehuset

6

Synneva Erland er en fantastisk inspirerende, fengende og dyktig foredragsholder som trollbandt oss fra første stund med sin jordnære og naturlige væremåte!. Hun er unik da hver setning hun snakker gir mening og nådde frem til oss. Hun er flink til å beskriver ulike situasjoner og erfaringer samtlige kan kjenne seg igjen i samtidig som hun holder den rød tråden gjennom hele foredraget. Tusen takk for et kjekt, inspirerende, rocka og litt annerledes fordrag Synneva

Beate Aasen Bøe

4. oktober 2019

Interkommunalt Arkiv i Rogaland

6

Synneva fanget publikum fra første stund! Ho haldt eit inspirerande og nyttig innlegg for oss om korleis me kan bruke sosiale medier i organisasjonen. Det var veldig kjekt å få ei ny stemme til å vurdere oss og peike på kva me må jobba meir med! Anbefaler ho!

Espen Odland Baird

25. september 2019

Deloitte AS

6

Synneva holdt et foredrag på HR-konferansen Stavanger 2019. Maken til engasjerende foredragsholder skal en lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avlsuttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!

Madeleine Tank-Nielsen

24. september 2019

Avdeling for Blodsykdommer, Rikshospitalet.

6

Synneva er en fantastisk flink foredragsholder med god formidlingsevne. Vi likte godt de etiske dilemmaene fra FuelBox. Dette skapte interessante diskusjoner og refleksjoner innad i gruppen. Synneva har en enorm tilstedeværelse under presentasjonen og det skal godt gjøres å falle av. Synneva anbefales på det sterkeste.

Frode Andersen

17. september 2019

Grant Thornton Norway

6

Vi har hatt Synneva som foredragsholder på en Nordisk Konferanse I Oslo. Synneva snakket om kommunikasjon på en svært engasjerende og underholdende måte. I tillegg til å gi oss veldig god faglig innsikt i kommunikasjonens muligheter og utfordringer er hele hennes foredrag en opplevelse som du tar med deg videre! Foredraget ble holdt på engelsk noe hun behersker veldig godt. Anbefales virkelig!

Vigdis Bergstad

9. september 2019

Compendia

5

Engasjert og inspirerende foredragsholder! Viste til relevant forskning og kom med nyansert syn på aktuelle tema. Tidvis humoristisk vinkling krydret også foredraget, og sangavslutningen hennes satte et solid punktum på et godt innslag på konferansen.

Maren Gilje Sekse

9. september 2019

Lyse

6

Inspirerende og karismatisk foredragsholder med sterkt engasjement og relevante tema. Det er i tillegg veldig hyggelig når hun deler kunnskap ikke bare gjennom formidling på scenen, men også henvisning til forskning.

Anne Haaland

12. juni 2019

NITO

6

Synneva Erland er en inspirerende foredragsholder, og har en flott formidlingsevne og utstråling på scenen.

Hege Therese Preber Ettesvoll

7. juni 2019

HF Invest AS

6

Synneva Erland er tilstede og entusiastisk og oppnår god kontakt med publikum gjennom blikkkontakt og bevegelser på scenen. Hun byr på seg selv gjennom en personlig historie som er treffende for publikumet hun kommuniserer med. Takk!

Trine Romskoug

31. mai 2019

Markedssjefene AS

5

Vi leide inn Synneva til kurs i presentasjonsteknikk for våre ansatte våren 2019. Vi fikk en god blanding av teori og praktiske øvelser, og ble «pushet» ut av komfortsonen flere ganger. Synneva gir av seg selv og deler egne erfaringer, noe vi satt veldig pris på. Hun er en god formidler, og tydelig i sine anbefalinger og tilbakemeldinger. Våre ansatte hadde godt utbytte av kurset, og vi vil fortsette å benytte Synneva som veileder før foredrag og presentasjoner.

Gitte Jonassen

4. februar 2019

DEA NORGE AS

6

Synneva er en energisk og veldig inspirerende dame. Hun er trygg i sin rolle og man får masse påfyll. Hun ser hver og en kursdeltaker, og gir tilbakemeldinger på flott måte. Jeg anbefaler Synneva på det varmeste.

Live Njaa

4. februar 2019

DEA Norge AS

6

Synneva har bidratt med både individuelle samtaler og foredrag for team, og har vist seg å være svært treffsikker med sitt budskap. Hun er engasjerende og faglig flink, og har bidratt til å bevisstgjøre store deler av vår organisasjon på hvordan vi kommuniserer med hverandre.

Torbjørn Joa

23. januar 2019

Styreleder, 4H Rogaland

5

Synneva holdt foredraget «Se, lytt, ROCK hverandre fram!» og inspirerte hele salen. Hun ga oss en dypere forståelse av betydningen det kan ha av og faktisk være tilstedeværende. Hun tilpasset seg vårt publikum og engasjerte salen igjennom deltakelse og korte praktiske oppgaver.

Helèn Jargvoll Ramberg

19. desember 2018

Principal Consultant, Equinor ASA

6

Synneva Erland er en tvers igjennom dyktig foredragsholder og som både engasjerer og inspirerer samtidig. Kan anbefales på det sterkeste! 😀👍

Camilla Kvalbein

13. desember 2018

Jurist, RISA

6

Synneva Erland er en faglig flink og inspirerende foredragsholder, som har en unik formidlingsevne og tilstedeværelse. Hun holdt et svært interessant kurs i presentasjonsteknikk, som gav både meg og mine kollegaer nyttige tips med hensyn til hvordan vi bedre kan holde presentasjoner og kommunisere med andre. Anbefales på det varmeste.

Silje Støldal

21. september 2018

Handlingsmot

6

Synneva er tvers gjennom profesjonell og en fantastisk kommunikator. Veldig inspirerende; og facinerende å se hvor godt det går an å levere et foredrag! Takk!

Erik Nygårdsvoll

18. september 2018

ONS

6

Synneva Erland er dyktig og profesjonell kommunikator, hun modererte Future Students’ Days ved ONS Young 2018 for regionens videregående elever og var en viktig bidragsyter for den suksessfulle gjennomføring av konferansen. Tusen takk Synneva!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS