Terje Formoe

Artist, forfatter, låtskriver

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Terje Formoe

Terje Formoe er artist, låtskriver og forfatter. For norske barn i alle aldre er han best kjent som selveste Kaptein Sabeltann, Kongen på Havet. Gjennom 28 år har han bygget opp dette opplevelsesuniverset som regnes som en av de største underholdningssuksessene i Norge noensinne: Mer enn 1, 5 mill. teaterbilletter er solgt og så vel salget av CD som DVD har passert 1,5 mill. Kinofilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» ble sett av 370 000 på kino i Norge og solgt til 110 land. NRK har visningsretten i Norge til tv-serien «Kaptein Sabeltann – Kongen på Havet» (26 episoder). I foredragene åpner Terje Formoe døren til Sabeltann-universet. Han forteller hvor ideen kom fra, hvordan den ble utviklet og hvordan den ble en suksess. Han byr på personlige historier om oppturer og nedturer, og viser hvordan det ligger en nøye gjennomtenkt plan bak det hele. En unik reise bak kulissene til en av Norges sterkeste merkevarer innen underholdning.

Foredrag med Terje Formoe

Merkevaren Kaptein Sabeltann: Historien om oppbyggingen av et opplevelsesunivers

Formoe gir en levende og inspirert innføring i oppbyggingen av sitt opplevelsesunivers, innblikk i hvordan idéen oppsto, den første ”3-årsplanen”, motstand og kritikk, skjær i sjøen, medias rolle, veien mot suksess, lærdom, rettighetsproblematikk, muligheter og begrensninger – og djerve planer for fremtiden. Det handler også om å tro på egne idéer trass i motstand fra omgivelsene. Og om å skape sitt eget uttrykk og være tro mot det... Foredraget er på 60 minutter og koster 50 000,-

Talerlisten mener

Terje Formoe er en legende innen norsk barneunderholdning, og hans foredrag om hvordan merkevaren Kaptein Sabeltann ble til og er utviklet i snart 30 år, er en fascinerende fortelling. Egner seg på seminarer om markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging - eller som en avslutning på en tung faglig dag.

Terje Formoe har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS