Thomas Lund Nielsen

Thomas Lund Nielsen

Seriegründer, entreprør og investor

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thomas Lund Nielsen

Thomas Lund Nielsen har bakgrunn som politi, elitesoldat, toppidrettsuttøver og leder. Han har jobbet som leder i over 30 år hvor 16 av disse var i konsulentbransjen. I 2014 ledet han selskapet Novanet til Norges beste arbeidsplass (nr 1) i kategorien små virksomheter, som ble kåret av Great Place to Work. Thomas har hatt mange styreverv for ulike virksomheter og fremhever viktigheten av å se på styreverv som en mulighet for å skape verdi for gjeldende virksomhet (verdiskapende styrearbeid). Han elsker å dele sine erfaringer med andre mennesker og har holdt foredrag for hundrevis av mennesker. Thomas byr gjerne på historier fra sitt eget liv som både har preget og definert han som leder og menneske. Han er personlig og tør å vise sårbarhet i sine foredrag. I dag jobber Thomas med å utvikle virksomheter gjennom erfaringsbasert rådgivning og som investor.

Foredrag med Thomas Lund Nielsen

Vilje - vår sterkeste driver til å nå mål

Foredraget tar for seg vilje som den aller sterkeste driveren når det kommer til å nå egne mål. Thomas deler historier fra sitt eget liv for å sette ting i perspektiv og skape gjenkjennelse blant tilhørerne. Thomas har altid en rød tråd i sine foredrag og de er svært pedagogisk lagt opp. Foredraget har skapt spesiell begeistring ved høgskoler og skoler hvor lederskap er tema.

Fra null til 30 millioner på 5 år - En gründerhistorie

Foredraget handler om det å starte et konsulentselskap fra scratch; alle rollene, de lange dagene, risikoen, drømmen og ikke minst det å stå i motstand når ting ikke går som man har planlagt. Foredraget har vakt spesiell begeistring ved arrangementer som fokuserer på innovasjon, gründerskap og ledelse.

Vilje - vår sterkeste driver til å nå mål og til å bli utbrendt

Foredraget tar for seg konsekvensen av å ikke lytte til kroppens signaler og strekke strikken for langt på for mange områder i parallell. Thomas deler historier fra sitt eget liv og dette åpner opp for svært mange spørsmål fra salen. Det er atypisk å være mann og dele historier som viser sårbarhet på denne måten. Foredraget belyser hvordan man kan se nye muligheter når livet blir snudd opp ned og man blir tvunget til å ta noen krevende valg. Foredraget har høstet lovord blant unge ledere.

Thomas Lund Nielsen har 5 vurderinger

Vegard Jørmeland

27. august 2017

Future Leaders / DNB

6

Innsikten Thomas ga meg i sitt foredrag «Vilje – vår sterkeste driver til å nå mål og til å bli utbrent» er ikke unik. Snarere tvert imot så er mye av den common sense som vi stadig blir bombardert med i en travel hverdag. Det at innsikten er common sense i dagens samfunn er kanskje også grunnen til at vi overser den – og at den dermed ikke blir common practice(!). Gjennom sin autentiske fortellerstil gjorde Thomas det lett for meg å identifisere meg med hans historie, og som følge av dette ta innsikten han kommer med på alvor. For meg så ledet dette til at jeg gjorde umiddelbare endringer i min tilnærming til livet, som jeg fortsatt lever med den dag i dag. For mitt vedkommende er forskjellen på Thomas og alle de andre, at hans tilnærming til emnet fører til umiddelbar og vedvarende endring i tankegang og oppførsel. For deg som vurderer å hente inn Thomas til et foredrag er det hovedsakelig ett spørsmål du bør stille: Er målet å presentere publikum for en løsning? Eller å faktisk løse publikums problem? Hvis målet er sistnevnte så er valget ditt allerede gjort.

Erik-Anders Helin

24. august 2017

Norges Kyokushin Organisasjon (NKO)

6

Thomas holdt foredraget «Vilje – vår sterkeste driver til å nå mål» på den nasjonale sommerleiren til Norges Kyokushin Organisasjon (Karate). Tilhørerne under foredraget var ungdom og voksne, instruktører og elever, ledere og ikke-ledere, folk med lederambisjoner og folk uten. Innholdet og budskapet når frem til alle! Thomas synliggjør en bred og troverdig erfaringsbakgrunn, er svært profesjonell, har en sterk integritet og stor utstråling. Hans formidlingsevne er unik. Dette ble kanskje aller best synliggjort ved at det også var utenlandske tilhørere tilstede, som ikke forsto hva Thomas sa, men de forsto veldig godt hva han snakket om. Dette ga de selv tilbakemelding på etter foredraget. Hans ærlighet og åpenhet er svært beundringsverdig og hans innlevelse er ektefølt. Han har en meget fin balanse i å sette personlige og yrkesrelaterte erfaringer i en sammenheng. Resultatet er en sterk og fengende «livshistorie» som hele tiden peker på viljen som en sterk driver for å holde deg på stø kurs på veien mot målet. Tilhørerne blir også involvert i foredraget og får også selv lov til å kjenne litt på og reflektere over hvor de selv står pt ift denne driveren. Vi hører gjerne mer fra Thomas. Anbefales!

Finn Folke-Olsen

20. august 2017

Avdelingssjef, Cyberforsvaret

I 2013 holdt Thomas foredraget «Vilje – vår sterkeste driver til å nå mål» i forbindelse med en sommerleir for aktive karateutøvere. Som en av deltagerne lot jeg meg fascinere av budskapet, som i sin enkle og beskrivende form evnet å synliggjøre viktigheten av å fokusere på den iboende vilje, og bruke denne aktivt i måloppnåelsen. Gjennom gode refleksjoner basert på egne erfaringer både fra idretten, privat og arbeidslivet evner han å formidle et budskap som vekker begeistring og utvilsom motivasjon. Min egen refleksjon etter foredraget overraskt, og da med bakgrunn i en konkret følelse av at dette gav betydelig merverdi som kan brukes til å bedre egne prestasjoner. Som oppfølging etter foredraget tok jeg kontakt med Thomas og booket han til å foredra i min egen ledergruppe og da med en skreddersydd bestilling som koblet lederskap sammen med nettopp vilje, holdning og etikk. Denne skreddersøm ga full uttelling der dialogen gjennom foredraget ga en verdifull bonus.

Tom Karp

9. august 2017

Høyskolen Kristiania

Thomas Lund Nielsen har holdt foredrag på mine kurs i ledelse på bachelor og masternivå. Han leverer alltid, og har et foredrag som er personlig, sterkt og relevant for ledere og andre med ambisjoner. Thomas evner også å være tilstede, inspirere og provosere, og skaper refleksjoner til ettertanke. Han kan temaene han snakker om og er faglig trygg.

Markus Thommessen

24. juli 2017

Future Leaders

6

Hei. Vi i Future Leaders var så heldig å få oppleve foredraget «Vilje – vår sterkeste driver til å nå mål og til å bli utbrendt» av Thomas i vår. Vi har iløpet av året 2016-17 hatt over seksten foredragsholdere til de 200 deltakerne som går programmet vårt. Thomas er helt klart en av de som jeg tror ga mest langsiktig effekt av alle de seksten. Foredraget er ydmykt, ærlig og bidrar til mye refleksjon i etterkant. Thomas opplevdes også som balansert i sin fremtoning, ved å aldri være for bastant eller for løs. Refleksjonene fikk du gjøre selv, noe som er en frisk pust med alle de foredragsholderene som skal levere egne subjektive sannheter som en fasitt til en større gruppe. Dette har vi god erfaring med at aldri gir noen langsiktig effekt. En av tingene som virkelig gjorde opplevelsen av å ha besøk av Thomas god var all den tiden han brukte på å svare på spørsmål. Det ble en god kontakt med publikum, og mange gode diskusjoner. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS