Thorleif Enger

Thorleif Enger

En av Norges mest erfarne ledere. Snakker om å bli mistenkt, tiltalt og frifunnet for korrupsjon

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thorleif Enger

Thorleif Enger er en av Norges mest erfarne næringslivsledere. I 2010 kåret Kapital ham til en av Norges ti beste bedriftsledere etter andre verdenskrig. Enger ga i 2012 ut boken «Det handler om å bli best» med sine betraktninger og tanker om lederskap. I 2014 endret situasjonen seg dramatisk for Thorleif Enger da han ble tiltalt for korrupsjon sammen med tre tidligere kollegaer i Yara. Enger erklærer seg ikke skyldig, men saken pågår i rettsapparatet frem til desember 2016 hvor Enger blir frifunnet. Thorleif Engers foredrag er skildringer basert på egne erfaringer fra rollen som toppleder i norsk næringsliv i en årrekke. Han deler sine opplevelser i møtet med myndighetene i oppgangstider og i motgang, og snakker om sine erfaringer i møtet med Økokrim, domstolen og media, som i de senere år har fulgt rettsaken frem til frifinnelse med stor interesse.

Foredrag

Frikjent! Erfaringer og refleksjoner fra en tid under mistanke fra Økokrim

18. mai 2012 ringer det på døren hjemme hos familien Enger. Utenfor står to politimenn som ber Thorleif Enger bli med ned på politistasjonen... I dette foredraget forteller Thorleif Enger om hvordan det er å kjempe mot en korrupsjons-titale i fire og et halvt år, og så bli frifunnet. Hvordan påvirker en slik situasjon hverdagen, forholdet til familie og kolleger og forholde til deg selv? En sterk og direkte fortelling. Tilpasses det aktuelle publikum.

Når krisen er der. Hva gjør du? Hvordan tenker du?

I dette foredraget snakker Enger om krisehåndtering og krisekommunikasjon - ut fra sine erfaringer fra et langt liv som leder.

Det handler om å bli best!

Engers foredrag bygget på hans egen bok fra 2012, om hvordan å lykkes som internasjonal leder.

Thorleif Enger har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS