Tina Rødahl

Ekspert på LinkedIn og forretningsutvikling

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tina Rødahl

Tina Rødahl jobber for AdColony og er ekspert på LinkedIn. AdColony har en eksklusiv avtale med LinkedIn Marketing Solutions for Scandinavia. Hun og teamene hennes jobber med de fremste merkevarene på LinkedIn i Norge, Sverige, Danmark og i Tyrkia. LinkedIn er verdens største B2B.-plattform, og Tina sine foredrag bygger på forskning fra verdens fremste forskningsmiljøer innenfor B2B-markedsføring, LinkedIns førstepartsdata samt egne erfaringer fra beste praksis i Norden og internasjonalt. Tina holder foredrag om LinkedIn tilpasset ulike grupper. I tillegg holder hun foredrag om hvordan å bygge merkevare gjennom plattformen for å skape konvertering gjennom organisk og betalt innhold.

Fagekspert

Foredrag med Tina Rødahl

Langsiktig vekst

Hvordan kan B2B markedsføringen bidra til vekst i de finansielle tallene? Det finnes mye informasjon på hvordan å optimalisere B2C markedsføring, men langt mindre i forhold til B2B. Så hvordan kan markedsførerne jobbe med å posisjonere merkevaren for å skape langsiktig vekst gjennom LinkedIn og andre B2B kanaler? I dette foredraget vil du bli kjent med LinkedIn som en kommunikasjonsplattform for bedriftene, hva skaper langsiktig vekst og økt lønnsomhet gjennom markedsføringen samt hvordan å sette opp en god B2B strategi i kanalen.

Performance innen B2B: 5 tips til norske bedrifter som vil lykkes på LinkedIn

LinkedIn er verdens største profesjonelle plattform med mer en 810 millioner medlemmer. Plattformen brukes blant annet av medlemmene for å øke egen fagkompetanse og for å bygge et profesjonelt nettverk. Denne konsumeringen skaper en del mulighetsrom for B2B annonsører og flere merkevarer kan vise til økt salgsvekst gjennom sine aktiviteter på LinkedIn. Men B2B segmentet er ofte litt mer kompleks enn B2C med lengre beslutningsstrukturer og større kjøpesummer. Med LinkedIn’s unike data sammen med resultater fra verdens fremste effektforskere innen B2B markedsføring, vil Tina presentere 5 konkrete tips på hvordan norske bedrifter kan skape langsiktig salgsvekst gjennom LinkedIn. Dette foredraget har vært poplært blant performance ansatte og markedsansvarlige som vil lære mer om LinkedIn

Hvordan kan B2B markedsføring bidra til vekst i norske selskaper?

Hvordan kan norske B2B markedsførere påvirke selskapets vekstutsikter gjennom markedsføringen? En av hovedutfordringene innenfor B2B-markedsføring er underinvesteringer i merkevaremarkedsføring, noe som kan påvirke selskapenes vekstutsikter. Det er den klare konklusjonen fra ny forskning som ble utført av annonse-effektguruene Les Binet og Peter Field på vegne av LinkedIns B2B-institute. Få mer innblikk i hva de mener er viktig å hensynta for å skape vekst gjennom B2B markedsføring.

Tina Rødahl har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS