Tom Georg Olsen

Tom Georg Olsen

Konserntjener - ledelse, kulturbygging og rekruttering

NOK 20.000,- per time

Send forespørsel

Om Tom Georg Olsen

Tom Georg er konserntjener og medgründer i Miles AS. Han er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 25 års ledererfaring fra store og små virksomheter. Tom Georg holder foredrag om moderne ledelse, kulturbygging, tillit og verdibasert rekruttering med konkrete eksempler fra egen bedrift. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016 og 2017. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, og den har også blitt omtalt i en rekke aviser og ledelsemagasiner. Han er også foredragsholder for Beyond Budgeting Round Table og President Institute, samt gjesteforeleser på BI, NHH og London Business School.

Foredrag

Fra fagre ord til flotte resultater

Med utgangspunkt i moderne ledelsesfilosofi og konkrete erfaringer fra næringslivet, presenteres en unik forretningsmodell som setter fokus på mennesker, tillit, verdier og kultur, fremfor budsjetter og kvantitative mål. Foredraget passer både for små og store ledergrupper, samt på konferanser. Tid: 45-75 min. Temaet kan også gjøres som en workshop.

Tillit som strategi/Tillitsbasert ledelse

Mange organisasjoner har allerede erkjent at tillitbasert ledelse henter ut et helt annet potensiale hos medarbeiderne. Men hva er egentlig til tillit, hvorfor er det så viktig og hvordan går man frem for å skape tillit mellom leder og medarbeidere og vice versa? Tom Georg henter inspirasjon fra forskning og presenterer også konkrete eksempler på tiltak. Foredraget passer både for små og store ledergrupper, samt på konferanser. Tid: 45-75 min. Temaet kan også gjøres som en workshop.

2018 © Talerlisten AS