Tom Georg Olsen

Tom Georg Olsen

Konserntjener - ledelse, kulturbygging og rekruttering

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tom Georg Olsen

Tom Georg er konserntjener og medgründer i Miles AS. Han er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 25 års ledererfaring fra store og små virksomheter. Tom Georg holder foredrag om moderne ledelse, kulturbygging, tillit og verdibasert rekruttering med konkrete eksempler fra egen bedrift. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016, 2017 og 2018. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, og den har også blitt omtalt i en rekke aviser og ledelsemagasiner. Tom Georg er også foredragsholder på Solstrandprogrammet, for Beyond Budgeting Institute, samt gjesteforeleser på BI, NHH og London Business School. I 2018 ble han nominert til EYs Entrepreneur of the Year. Hans tittel «konserntjener» ble samme år kåret til «Norges beste stillingstittel» av Norske Informasjonsrådgivere.

Foredrag med Tom Georg Olsen

Fra fagre ord til flotte resultater

Med utgangspunkt i moderne ledelsesfilosofi og konkrete erfaringer fra næringslivet, presenteres en unik forretningsmodell som setter fokus på mennesker, tillit, verdier og kultur, fremfor budsjetter og kvantitative mål. Foredraget passer både for små og store ledergrupper, samt på konferanser. Tid: 45-75 min. Temaet kan også gjøres som en workshop.

Tillit som strategi/Tillitsbasert ledelse

Mange organisasjoner har allerede erkjent at tillitbasert ledelse henter ut et helt annet potensiale hos medarbeiderne. Men hva er egentlig til tillit, hvorfor er det så viktig og hvordan går man frem for å skape tillit mellom leder og medarbeidere og vice versa? Tom Georg henter inspirasjon fra forskning og presenterer også konkrete eksempler på tiltak. Foredraget passer både for små og store ledergrupper, samt på konferanser. Tid: 45-75 min. Temaet kan også gjøres som en workshop.

Tom Georg Olsen har 27 vurderinger

Anne Jorunn Hollekim

17. desember 2018

NAV Arbeidslivssenter i Rogaland

6

NAV Arbeidslivssenter i Rogaland hadde i november gleden av å ha Tom Georg Olsen som foredragsholder på vår årlige IA- konferanse . Det var 560 deltakere på konferansen, målgruppen var ledere, tillitsvalgte og verneombud og representanter fra HR og HMS- avdelinger både fra private og offentlige IA- virksomheter i Rogaland. Foredraget hans hadde overskriften «Fra fagre ord til flotte resultater» og hadde fokus på tillitsbasert ledelse og verdibasert kulturbygging . Det at han i sitt foredrag kan fortelle om erfaringer fra egen bedrift, Miles AS og ha konkrete eksempler derfra gjør foredraget ekstra interessant og inspirerende for deltakerne. Det at bedriften er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016 og 2017 og at NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, gjør foredraget ekstra spennende. Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på foredraget. I tillegg var Tom Georg Olsen en svært positiv og ryddig foreleser å samarbeide med fra begynnelse til slutt. Vi har altså veldig positive erfaringer med Tom Georg Olsen som foredragsholder .

Ingeline Kaldestad

28. mai 2018

Næringsforeningen Haugalandet

6

Vi hadde gleden av å ha Tom Georg Olsen som foredragsholder ifm. med vår Leder & HR-dag.
Tom Georg er en særdeles inspirerende og tydelig foredragsholder, som engasjerer sitt publikum! Tom Georg er ekte og troverdig på scenen; både innhold og form preges av faglig autoritet og varme! Tom Georg er profesjonell og ryddig i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er han svært hyggelig å samarbeide med. Vi inviterer mer enn gjerne Tom Georg tilbake til oss!

Madelene Stolpe

3. februar 2018

Bydel Stovner

6

Vi hadde gleden av å høre Tom Georg på ledersamling for våre 60 ledere og han engasjerte stort! Kunnskapsrik, kompetent og motiverende om viktigheten av tillitsledelse og tillitskultur i den digitale innovasjonen evnet han å gjøre innholdet relevant for oss og samtidig inspirere til nytenkning og endring. Det har knapt gått en dag siden hvor ikke Tom Georg har blitt referert til i møter eller uformelle samtaler hos oss, noe som står som et godt eksempel på hans evne til å engasjere på en måte som treffer. Anbefaler på det sterkeste å benytte hans kompetanse inn i leder- og organisasjonsutvikling.

Janicke Stople

23. desember 2017

Tide Buss AS

5

Tom Georg Olsen er en engasjerende og flink foredragsholder som gir nye perspektiver, deler spennende erfaringer og inspirerer deltakerne til å se nytenking! Vi var en liten gruppe på ca 15 og kunne nyte godt av dialog og erfaringsutveksling. Aktuelt og relevant innhold ift ledelse, kommunikasjon og organisasjonsutvikling!

Marianne Grung Farsund

25. november 2017

Handelshøyskolen BI

6

Handelshøyskolen BI har ved flere anledninger hyret inn Tom Georg Olsen som gjesteforeleser på våre ledelsesprogrammer. Studenter ved Prestasjoner i organisasjoner på Executive Master of Mangement hadde glede av en time om Miles og tillitsbasert ledelse denne uken. Tom Georg Olsen formidler med stor troverdighet om en ledelsesfilosofi som henger tett opptil pensum om hvordan skape ekstraordinære prestasjoner. Tom Georg er varm, sjarmerende og formidler med glimt i øyet og med faglig tygde! Studentene har gitt høyeste score på evalueringen av foredraget.

Knut Øverdal

13. mars 2017

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

6

Foretaket har benyttet Tom Georg Olsen i forbindelse med lederseminar knyttet til utvikling av organisasjonskultur. Han er en inspirerende og engasjert foredragsholder som bidro med mange nye tanker og ideer til hvordan alternative organisasjonskulturer kan utvikles. Kan absolutt anbefales.

Hanne Krovik

6. mars 2017

Haugaland Kraft

Jeg var så heldig å få høre Tom Georg under Energi Norges HR og lederkonferanse i februar 2017. Tom Georg er som foredragsholder veldig inspirerende, jordnær og har en egen evne til å engasjere sine lyttere. Det var utrolig inspirerende å høre om hvordan Tom Georg har bygd opp Miles, hvordan Miles ledes og hvordan resultater kan skapes gjennom kulturbygging. Tom Georg løftet virkelig konferansen med sitt innlegg. Jeg kan absolutt anbefale ham.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS