Talerlisten
Tom Georg Olsen

Tom Georg Olsen

Konserntjener - ledelse, kulturbygging og rekruttering | Hordaland

Pris / 45 min

NOK 20.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 30.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Tom Georg er konserntjener og medgründer i Miles AS. Han er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 25 års ledererfaring fra store og små virksomheter. Tom Georg holder foredrag om moderne ledelse, kulturbygging, tillit og verdibasert rekruttering med konkrete eksempler fra egen bedrift. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets 10 mest innovative bedrifter i 2016. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, og den har også blitt omtalt i en rekke aviser og ledelsemagasiner. Han er også foredragsholder for Beyond Budgeting Round Table og President Institute, samt gjesteforeleser på BI og NHH..

Foredrag

Fra fagre ord til flotte resultater

Med utgangspunkt i moderne ledelsesfilosofi og konkrete erfaringer fra næringslivet, presenteres en unik forretningsmodell som setter fokus på mennesker, tillit, verdier og kultur, fremfor budsjetter og kvantitative mål. Foredraget passer både for små og store ledergrupper, samt på konferanser. Tid: 60-90 min. Temaet kan også bearbeides i form av en workshop, men da med noe utvidede rammer. Referanser tilgjengelig.

Tillit som konsept

Mange organisasjoner har allerede erkjent at tillitbasert ledelse henter ut et helt annet potensiale hos medarbeiderne. Men hva er egentlig til tillit, hvorfor er det så viktig og hvordan går man frem for å skape tillit mellom leder og medarbeidere og vice versa?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Tom Georg Olsen har 22 vurderinger

Knut Øverdal

13. mars 2017

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

6

Foretaket har benyttet Tom Georg Olsen i forbindelse med lederseminar knyttet til utvikling av organisasjonskultur. Han er en inspirerende og engasjert foredragsholder som bidro med mange nye tanker og ideer til hvordan alternative organisasjonskulturer kan utvikles. Kan absolutt anbefales.

Hanne Krovik

6. mars 2017

Haugaland Kraft

Jeg var så heldig å få høre Tom Georg under Energi Norges HR og lederkonferanse i februar 2017. Tom Georg er som foredragsholder veldig inspirerende, jordnær og har en egen evne til å engasjere sine lyttere. Det var utrolig inspirerende å høre om hvordan Tom Georg har bygd opp Miles, hvordan Miles ledes og hvordan resultater kan skapes gjennom kulturbygging. Tom Georg løftet virkelig konferansen med sitt innlegg. Jeg kan absolutt anbefale ham.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS