Tom Georg Olsen

Konserntjener - ledelse, kulturbygging og rekruttering

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tom Georg Olsen

Tom Georg er konserntjener og styreleder i Miles AS. Han er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 25 års ledererfaring og styreerfaring fra store og små virksomheter. Tom Georg holder foredrag om tillitsbasert ledelse, kulturbygging og verdibasert rekruttering med bakgrunn i forskning samt konkrete eksempler fra egen bedrift. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016, 2017, 2018 og 2019. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, som har blitt omtalt i en rekke aviser og ledelsemagasiner. Tom Georg er foredragsholder på ulike lederprogrammer og gjesteforeleser på NHH og BI. I 2018 ble han nominert til EYs Entrepreneur of the Year. Hans tittel «konserntjener» ble samme år kåret til «Norges beste stillingstittel» av Norske Informasjonsrådgivere. Foredragene hans tilpasses mht. målgruppe, ønsket involvering, åpne konferanser eller bedriftsinternt. Videointervju: https://L2W.no/hovt

Foredrag med Tom Georg Olsen

Tillitsbasert ledelse - fra Prat til Praksis

Mange organisasjoner har allerede erkjent at tillitbasert ledelse henter ut et helt annet potensiale hos medarbeiderne. Men hva er egentlig tillit, hvorfor er det så viktig og hvordan går man frem for å skape tillit mellom leder og medarbeidere? Tom Georg henter inspirasjon fra forskning og presenterer også konkrete eksempler på tiltak. Foredraget tilpasses målgruppen og passer både for små og store grupper, samt på konferanser. Tid: 45-75 min. Temaet kan også gjøres som en workshop.

Talerlisten mener

Tom Georg Olsen har solid grunnlag for det han presenterer, når han snakker om tillitsbasert ledelse. Hans foredrag inneholder en blanding av forskning, praktiske erfaringer, eksempler og gode råd. Dette formidler han med tyngde, varme og humor. I mindre forsamlinger og når tiden tillater det, inviterer han til dialog med salen.

2022 © Talerlisten AS