Tone Marie Wahlstrøm

Tech-Kvinne

Fra kr. 19.500,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tone Marie Wahlstrøm

Tone-Marie er ei energisk, driftig dame med et brennende engasjement for innovasjon, lederskap og teknologi, og ble pga sin erfaring innenfor feltene kåret til en av Norges fremste Tech Kvinner 2020. Med bred intraprenørskaps erfaring deler hun metodikker og perspektiver på hvordan etablerte bedrifter kan flytte seg fremover. Den største verdien i et selskap er menneskene og hun snakker derfor til ansatte, mellomledere og toppledere. Du vil sitte igjen med et mindset for fremtiden, en aha opplevelse på hvordan bedrifter skal flytte seg fremover og hvordan du får frem potensiale i menneskene rundt deg. Med en blanding av humor og seriøsitet har hun en formidlingsevne som engasjerer og inspirerer og du går ut med mer pondus på hvem du og bedriften din er (og kan være) i vårt digitale samfunn. Hun har erfaring både som foredragsholder og konferansier; prisen for konferansier er noe høyere da den krever mer forberedelse for å gjøre dagen deres best mulig. (HOLDER FOREDRAG OGSÅ DIGITALT)

Foredrag med Tone Marie Wahlstrøm

Intraprenørskap som ruster bedriften for fremtiden

Når våre politikere sier at vi trenger nye firmaer etter oljen for å flytte samfunnet vårt fremover, mener de nok ikke at eksisterende firmaene skal dø ut. Så hvordan skal de overleve? Hvordan kan etablerte bedrifter flytte seg fremover og være en av 12% som overlever, statistisk sett? Det handler ikke alltid om å sørge for å ha siste teknologi på plass, men å ha riktige mennesker. Intraprenørskap er essensielt. Foredraget svarer på hvorfor og hvordan utnytte eget potensiale i bedriften din?

Truer kunstig intelligens likestillingen?

Regjeringen har lansert en nasjonal strategi om utvikling og bruk av kunstig intelligens. Truer den likestillingen? For å lykkes så må satsing på kunstig intelligens følges av en satsing på å få flere kvinner inn i bransjen og ikke minst mangfold generelt. Hvorfor er det viktig? Kunstig intelligens vil gjøre det vi forteller den, og siden en algoritme blir trent på datagrunnlaget som gjenspeiler vårt samfunn kan vi ikke forvente at den oppfører seg bedre enn samfunnet.

Konferansier

Jeg har erfaring med både store og små konferanser/eventer, og her blir vi enige om omfang og hvordan jeg kan sy deres dag sammen.

Skreddersydd

- Intraprenørskap i din bedrift - Innovasjon; inkrementell og radikal - Endringsledelse - Kulturendring; hvordan skape innovasjonskultur - Open Innovation; få dine ansatte med på innovasjon - Teknologi; hvordan utnytte teknologi

Tone Marie Wahlstrøm har 3 vurderinger

Inga Mageli

29. mars 2020

Studentersamfundet i Trondhjem

6

Tone Marie leverte et spennende og engasjerende foredrag om temaet kunstig intelligens, kjønn og likestilling, samt bidro med interessante betraktninger i panelsamtale om samme tema. Svært kunnskapsrik og en god formidler.

Margit Haukvik

11. mars 2020

Telemark Næringshage AS

6

Tone Marie leverte et gjennomført, spennende og inspirerende foredrag om intraprenørskap og hva som kjennetegner en intraprenør.

Vibeke Horn

10. mars 2020

OsloMet

6

Hun leverte som bestilt innen temaet likestilling og kunstig intelligens.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS