Tone Marie Wahlstrøm

Teknolog og innovasjonsleder

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tone Marie Wahlstrøm

Tone-Marie er ei energisk, driftig dame med et brennende engasjement for innovasjon, lederskap og teknologi og dette kom virkelig frem når hun ble invitert til TEDx for å dele sine ideer. Hun har en gründer i magen, og med bred intraprenørskaps erfaring deler hun metodikker og perspektiver på hvordan etablerte bedrifter kan flytte seg fremover. Den største verdien i et selskap er menneskene og hun snakker derfor til ansatte, mellomledere og toppledere. Du vil sitte igjen med et mindset for fremtiden, en aha opplevelse på hvordan bedrifter skal flytte seg fremover og hvordan du får frem potensiale i menneskene rundt deg. Med en blanding av humor og seriøsitet har hun en formidlingsevne som engasjerer og inspirerer og du går ut med mer pondus på hvem du og bedriften din er (og kan være) i vårt digitale samfunn. Hun har erfaring både som foredragsholder og konferansier; prisen for konferansier er noe høyere da den krever mer forberedelse for å gjøre dagen deres best mulig.

Foredrag med Tone Marie Wahlstrøm

Innovasjon og intraprenørskap i etablerte bedrifter

Når våre politikere sier at vi trenger nye firmaer etter oljen for å flytte samfunnet vårt fremover, mener de nok ikke at eksisterende firmaene skal dø ut. Så hvordan skal de overleve? Hvordan kan etablerte bedrifter flytte seg fremover og være en av 12% som overlever, statistisk sett? Det handler ikke alltid om å sørge for å ha siste teknologi på plass, men å ha riktige mennesker. Intraprenørskap er essensielt. Foredraget svarer på hvorfor og hvordan utnytte eget potensiale i bedriften din?

Skreddersydd

- Intraprenørskap i din bedrift - Innovasjon; inkrementell og radikal - Endringsledelse - Kulturendring; hvordan skape innovasjonskultur - Open Innovation; få dine ansatte med på innovasjon - Teknologi; hvordan utnytte teknologi

Konferansier

Jeg har erfaring med både store og små konferanser/eventer, og her blir vi enige om omfang og hvordan jeg kan sy deres dag sammen.

Tone Marie Wahlstrøm har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS