Torkel Guttormsen

Forbedret kommunikasjon og økt produktivitet

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torkel Guttormsen

Torkel Guttormsen har ikke bare en mastergrad i pedagogikk og en lektorgrad i psykologi, han er også en flere ganger publisert forfatter med ti års erfaring som underviser og foredragsholder. Han har undervist og holdt seminarer på tre kontinenter og i over dobbelt så mange land, for publikum som strekker seg fra små og intime grupper til mange hundre mennesker. Torkel er opptatt av å ikke bare levere informative og lærerike foredrag, men også morsomme og underholdende opplevelser som det blir snakket om lenge. Torkels foredrag handler om to ting: Hvordan få mer ut av din kommunikasjon med andre, og hvordan håndtere din indre sabotør for å øke produktivitet og resultater.

Foredrag med Torkel Guttormsen

Folk, flørt og fanteri - en potensiell kur for ensomheten

Nordmenn er et merkelig folkeslag. Selskapssyke og skeptiske til fremmede på samme tid går vi ensomme rundt hverandre og prater bare med nye mennesker når vi må. Men må det være slik? I dette humorfylte og inspirerende seminaret snakker Torkel om psykologien bak sosialisering og flørt, og gir publikum en rekke enkle praktiske råd og teknikker for hvordan vi kan tiltrekke de menneskene vi ønsker inn i vårt liv.

Konflikthåndtering på 1 - 2 - 4

Med 5 års erfaring som konfliktmegler, en masteroppgave om det samme temaet, et kapittel om det i hans første bok (og en 8 år yngre lillesøster) er Torkel unikt kvalifisert til å gi en både praktisk og ufiltrert innføring i konflikthåndteringens kunst. Ved hjelp av gode og morsomme historier tar Torkel publikum gjennom en enkel og effektiv metode for å håndtere både personlige og profesjonelle konflikter. Seminaret passer for alle, uansett alder, stilling og erfaring.

Hvordan få ditt?

Vi mennesker er i bunn og grunn enkle skapninger, påstår Torkel. Enten det er en forhandling, en invitasjon, et salg eller en tjeneste så er det de samme psykologiske prosessene som avgjør om vi får et ja eller ikke. Så hva er de mest effektive teknikkene for å få noen til å svare ja på våre spørsmål? I dette fartsfylte og morsomme seminaret deler Torkel en rekke historier, taktikker og innsikter som vil hjelpe publikum til å øke sin innflytelse og mengden ja de får fra både kunder og kolleger.

Hvorfor motivasjon er litt som å ta en dusj

"Mange sier at motivasjon ikke varer," sa forfatteren Zig Ziglar "vel, det gjør ikke dusjing heller, og det er derfor vi anbefaler det hver dag." I dette noe utradisjonelle foredraget om motivasjon deler Torkel nøkkelen til hvordan vi selv kan skape langsiktig og vedvarende motivasjon, i stedet for å kun gi publikum en liten boost som bare varer i noen dager. Om man oppsummerer det er Torkel muligens den eneste motivasjonscoachen i Norge som har som mål å gjøre seg selv overflødig.

Ditt mentale immunforsvar

Hva er det som gjør at enkelte mennesker tilsynelatende er immune mot stress, elsker store og utfordrende oppgaver, har flere timer i døgnet enn andre og alltid kommer i mål når de skal? I dette foredraget snakker Torkel om psykologien bak vårt mentale immunforsvar og hvordan det vil hjelpe deg til å bli et av disse menneskene. Teknikken han vil dele brukes av toppidrettsutøvere, industriledere og artister verden over, og er nøkkelen for å eliminere stress og øke din mentale styrke.

2022 © Talerlisten AS