Trond Blindheim

Ekspert på markeds- og samfunnstrender

Fra 22.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trond Blindheim

Trond Blindheim har i mange år vært en etterspurt foredragsholder når temaet er utviklingstrekk og trender i markeds- og samfunnspåvirkning. Han har bakgrunn fra akademia som sosiolog, dosent og rektor ved Høyskolen Kristiania, og fra reklame- og mediebransjen som tekstforfatter og research- og strategidirektør. Videre har han skrevet en rekke bøker innen markedsføring, markedskommunikasjon, forbrukeratferd og reiseliv. I 1999 – 2000 var han medlem i Nyborgutvalget som la frem en NOU-rapport om kommersialisering av barne- og ungdomskulturen. I 2005 ble han tildelt Medieforums hederspris. I 2009 ble han medlem i Markedsrådet. Blindheim er ellers kjent som en engasjert og spissformulert samfunnsdebattant fra diverse medieoppslag og debatter på TV og radio. Trond holder foredrag om temaer knyttet til markedsføring, markedskommunikasjon, reklame og forbrukeratferd.

Talerlisten mener

Trond Blindheim er en engasjerende, morsom og provoserende foredragsholder. Han øser på med fakta, historier og anekdoter fra markedsføringens verden, og er ikke redd for å utfordre. Trond passer også godt til å sitte i paneler.

Trond Blindheim har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS