Trude Mostue

Trude Mostue

Veterinær og forfatter av dyrebøker, kjent fra BBC

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trude Mostue

Trude Mostue er en norsk veterinær med 20 års erfaring i klinisk arbeide og som veterinær i alle typer media , TV spesielt. Hun har skrevet 5 bøker og reist verden rundt som veterinær og programleder for BBC. Hun er spesielt opptatt av dyrevern og å inspirere unge til se opp til kunnskap og ikke det perfekte ytre. Hun mener dyrenes verden kan være inngangsporten for en bedre forståelse for menneskets natur og psykologi . Trude har holdt og holder foredrag nasjonalt og internasjonalt og tar også på seg konferansier-oppgaver.

Foredrag med Trude Mostue

Når villdyret våkner- villdyrene blant oss!

Hva kan vi lære fra dyrenes verden - om oss selv ? Et foredrag om atferd - hvor jeg forklarer min teori om hvordan man kan bruke kunnskap om dyrene rundt oss for å forstå oss selv og andre bedre. Jeg tar for meg kroppsspråk og mennesketyper, alle aldre og kjønn. Hvordan lærer vi fra f. eks hundens kroppsspråk? Dominerende adferd vs underdanig adferd? Kom i kontakt med ditt indre villdyr og kontroller de rundt deg. Det er en jungel der ute. Om det er arbeidsplass eller en skolegård...

Dyrevelferd uten fakler

Et foredrag som setter et faktabasert fokus på dyrevelferd i Norge. Pelsdyr, hundehold, kattehold og produksjons-dyrene våre. Hva er status, hva er galt, hva kan du gjøre for å bidra?

Hunden vår - hva har vi gjort?

Et foredrag om hundens utvikling gjennom de siste hunder årene , hunderaser og sykdommer. Problemer og løsninger. Hybrid-raser og fremtiden og hva den bringer . Fremskritt i sykdomsorskning og velferd .

Trude Mostue har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS