Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vegard Frihammer

Grønn og visjonær energientreprenør

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Vegard Frihammer

Vegard har bakgrunn fra olje- og gassnæringen hvor han startet som elektriker og senere automasjonsingeniør. Etter å ha fullført to Mastergrader i Perth i Australia har han jobbet med å bruke sin bakgrunn til å jobbe med grønne løsninger. Frihammer har vært leder for fornybarsatsingen ved Christian Michelsen Research i Bergen og fra 2015 var han Green Executive Officer i Greenstat. Vegard er lidenskapelig opptatt av grønne energiløsninger og mener at Norge har alle forutsetninger for å lykkes med å bli verdens første utslippsfrie nasjon. Han er også gift og har to barn som han fra høsten 2018 til våren 2019 tok ut av skolen og med på en læringsreise rundt jorden.

Foredrag med Vegard Frihammer

Making Green Happen - hvordan fylle det "grønne skiftet" med innhold

Hva skal til for at Norge skal lykkes med et skifte fra fossil til grønn energi og teknologi? Hva bør vi egentlig satse på og vil det kunne skapes nye grønne arbeidsplasser? Som tidligere leder for fornybar satsningen ved Christian Michelsen Research og nå som leder for Greenstat har Vegard Frihammer en unik oversikt over mulighetene som finnes og han har klare meninger om hva Norge bør satse på.

Vegard Frihammer har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS