Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Vegard Hjelmen

Vegard Hjelmen

Fra mobbeoffer til motivator

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vegard Hjelmen

Som 11 åring i 6. klasse sto han ved fossen og ønsket å ta sitt eget liv. Heldigvis ble han reddet av en venn den dagen. I dag har han en helt annen innstilling til livet. Vegard er 27 år og bor i Bergen. Han har jobbet som foredragsholder siden 2017. Med sin livshistorie ønsker han å motivere og inspirere folk til å forstå at uansett hvor langt nede du er, er det mulig å komme seg opp igjen. Han vil dele hvordan han fikk tilbake selvtilliten, positiviteten og ikke minst fikk en ny gnist i hverdagen. Vegard blir beskrevet fra sine oppdrag som en trygg,engasjert og motiverende taler som får publikum til å lytte.

Foredrag med Vegard Hjelmen

Fra mobbeoffer til motivator

I dette foredraget vil Vegard dele sin livshistorie. Han forteller om hvordan han gikk fra å være et mobbeoffer til å bli motivator. Hvordan han ble mobbet i 10 år, ha depresjon og ønsket å ta sitt eget liv i 6. klasse, til å snu hele sin tankegang til noe positivt, få ny, god energi og livsgnisten tilbake i hverdagen. I dette foredraget snakker Vegard om hvordan du kan gå fra å være helt nede i gjørma, til å komme deg opp å få selvtilliten, tryggheten og positiviteten tilbake i hverdagen.

Fra selger til toppselger

I dette foredraget deler Vegard hvordan han gikk fra å ikke selge, til å bli toppselger. Hvordan han ikke hadde troen på seg selv, til å få troen. Med 5 års erfaring innen personlig utvikling og som telefonselger og stand selger, vil han med sine erfaringer og verktøy lære deg hvordan du kan bli en toppselger. Han vil dele hvordan du kan lese kunden og skape god kjemi med hver kunde du møter. Hvordan holde motivasjonen og positiviteten oppe i en salgshverdag, å snu på motgangen du møter.

Vegard Hjelmen har 15 vurderinger

Janne skogli

11. oktober 2019

Elev

6

Veldig flott, rørende og motiverende foredrag av Vegard i Bø. Vet det var mange som ble motiverte til å få hjelp etter dette. Selv tørket jeg tårer og ble motivert til å lytte mer. Engasjert og flink foredragsholder som holdt det enkelt og var flink til å få med publikum. Tusen takk!

Karl-Oskar Grimstad

10. oktober 2019

Publikum, Bø i Telemark

6

Fantastisk foredrag som virkelig traff hos publikum. Vegard holdt et følelsesladet og motiverende foredrag som traff rett hjem hos publikum. Han tilpasset foredraget til studentenes hverdag, og interacted med publikum gjennom håndsopprekninger og spørsmål til publikum gjennom hele stykket. Her er det garantert mange som vil våkne opp i morgen og tenke «i dag er dagen! Nå skal jeg snu alt!» Tusen takk!

Elevrådsstyret

20. november 2018

Nannestad videregående skole

5

Vegard Hjelmen er en glad gutt med mye energi som på en overbevisende måte skaffet seg oppmerksomheten til et publikum på 800 VGS-elever under ett og samme foredrag. Vi i elevrådet har mottatt mange gode tilbakemeldinger fra elevene, og er svørt fornøyd med innsatsen han gjorde her hos oss på Nannestad videregående skole. Vi hyrte han inn i forbindelse med en uke med fokus på psykisk helse, og han passet fint til å gjøre folk oppmerksomme på utfordringen som foreligger i forbindelse med dette – i tillegg til å legge igjen et fint tankekors til tilhørerne, som det sikkert er lurt å ta litt tid til å snakke om i etterkant. Hilsen elevrådsstyret på Nannestad videregående skole

Ane Melby

9. november 2018

Nannestad videregående skole

5

Vi brukte Vegard i forbindelse med markeringen av Verdensdagen for psykisk helse. Nannestad videregående skole har ca. 800 elever, som alle fikk gleden av Vegard sitt foredrag. Han fremsto trygg og engasjert, og fikk 800 elever til å lytte til hans historie. Godt jobba!

Armantas Dragonas

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Veldig engasjert foredragsholder med en veldig interessant historie og en veldig engasjerende foredrag. Veldig motiverende og fint opplegg. Noe av det beste jeg har hørt.

Tiril Nilsen

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Tusen takk for at du Vegard, ga meg et håp om at man kan endre situasjonen man er i dersom man vil. Foredraget ga meg en sikkerlig klump i magen, men gjorde meg enda mer motiver for å jobbe med egne problemer. Et foredrag og en foredragsholder jeg virkelig kan anbefale videre!!

Martine

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Jeg synes at Vegard hjelmen holdt et foredrag som er et veldig viktig tema. Når han står foran hele skolen virker han engasjert til å få frem budskapet til dette foredraget.

Anonym

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Jeg synes Vegard hjelmen var en utrolig flink foredragsholder! Inspirerende, motiverende og ikke minst engasjerende! Utrolig vellykket

Nora

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Veldig inspirerende å høre på.

Celina kristensen

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

5

Foredraget var lagt frem på en fin og informativ måte. Samtidig kunne jeg ønske at han gikk litt mer i dybden på hva depresjon og psykisk hele egentlig er. Vegard virket som en glad og engasjert person, noe som gjorde foredraget enda bedre.

Malin Samuelsen Nestegard

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Jeg syntes at dette foredraget var veldig lærerrikt. Fra en som selv har vært i samme situasjon ang. depresjon, så var det godt å høre at man kan komme seg ut av det ved å jobbe hardt hver dag.

Leni Hembre Burdal

10. oktober 2018

Nannestad videregående skole

6

Veldig flink!

Askim vgs

13. mai 2018

Østfold fylkeskommune

3

Elevrådet ved Askim vgs kontaktet Vegard og inviterte han til å holde et foredrag for alle elevene ved skolen. Skolen har hatt mye fokus på psykisk helse det siste året, og tenkte det ville være passende å avslutte med et foredrag av en som har opplevd litt diverse innad nettopp dette temaet. Vegard virket både positiv og glad overfor alle som var til stede, og virket også veldig vant med å snakke foran mennesker. Likevel skulle vi ønske at foredraget kunne vært noe dypere, og ikke så overfladisk som det kunne fremstå for noen. Noen måtte dessverre gå ut under foredraget, da de følte det ikke passet helt for dem. Det ble dessverre litt rotete da Vegard kun måtte forholde seg til papir og ikke til en powerpoint, som gjorde at flere også falt av. Historien han fortalte på begynnelsen av foredraget trakk mye oppmerksomhet, men vi skulle også ønske at han kunne fortalt det uten å være festet til papiret foran ham. Vi ser likevel potensiale ved Vegard og håper på god utvikling.

Rektor Elisabeth W Dyhre

8. februar 2018

Rygge ungdomsskole

4

Elevrådet ved Rygge ungdomsskole hadde engasjert Vegard Hjelmen til å holde foredrag under skolens holdningskampanje. Han hadde tre runder med foredrag for skolens elever, til sammen 620 elever. Foredragene var engasjerende og han hadde elevene i sin hule hånd fra starten. Åpningen med opplesning fra sine egne erfaringer var sterk og elevene har i ettertid gitt uttrykk for at Vegards foredrag traff målgruppa på en enkel og direkte måte.

Fadderullan Trondheim

26. september 2017

BI Studentsamfunn

Vegard Hjelmen gjorde sitt aller første foredrag for Fadderullan Trondheim. Vegard framstår som publikumsvant og engasjert fra første stund. Han bruker den mørke og spesielle historien til å forme et motiverende og inspirerende foredrag. Han formidler ting på en enkel og konkret måte, noe som gjør det enkelt å følge med og reflektere rundt tematikken.
Vegard Hjelmen kan virkelig det han snakker om, og anbefales som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS