Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vidar Hansen

Kroppsspråksekspert og mentalist

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vidar Hansen

Norges svar på Sherlock Holmes! Vidar Hansen er tidligere politimann og er Norges fremste ekspert på kroppsspråk og non-verbal kommunikasjon. Dette har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. Vidar var programleder for «Den nakne sannhet» på TV2, og fungerte som ekspert på NRK1 sin TV-serie «Kroppsspråk». Vidar ble også brukt som ekspertkommentator for TV2 under høstens kommunevalg. Her analyserte han politikere sitt kroppsspråk i flere av TV2 sine valgsendinger. ​I 2010 fikk Vidar Hansen og makkeren politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Da han jobbet i politiet fikk ledelsen tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de kriminelle mente han så rett gjennom dem. Hans unike blanding av humor, overraskelser og interaktive foredrag har gjort Vidar til en ettertraktet foredragsholder på konferanser. Vidar kan også bookes til rene underholdningsinnslag med en fin miks av humor og forbløffelse.

Foredrag med Vidar Hansen

Magisk kommunikasjon

Vidar holder et fascinerende foredrag med kroppsspråk som hovedtema. Foredraget gir et unikt innblikk i kroppsspråkets verden, og du vil få mange tips og triks som du kan bruke i kommunikasjon med mennesker. Vidar demonstrerer også hvordan en kan avsløre løgn, påvirke mennesker mm. Foredraget er blitt kåret som beste foredrag på flere konferanser den siste tiden, og kan også brukes som et "off-topic" foredrag hvor en ønsker et annerledes og artig innslag på en konferanse, på julebord, sommeravslutning eller kick off.

Tegn og symptomer på narkotika

Ved enkle teknikker er det mulig å avsløre narkotikamisbruk, og hvilke type rusmidler personen er ruset på. Dette er teknikker Vidar brukte i jobben som politimann og som var en stor del av årsaken til at Vidar og makkeren ble tildelt politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Dette foredraget har en lavere pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Show

Vidar blir ofte booket til et rent underholdningsinnslag på en konferanse eller kick-off. Enten under middagen, eller som åpning eller avslutning av en konferanse. Da engasjerer han alle deltagerene med spektakulære stunts, og morsomme og interaktive innslag. Underholdningsinnslaget vil friske opp den faglige delen av en konferanse med masse humor og forbløffelser. Det går også an å booke en "pakke-løsning", med feks. foredrag på dagtid og show på kvelden.

Mental helse for ungdommer

Vidar holder foredrag om mental helse, fortrinnsvis for ungdomsskoler og videregående skole. Foredraget bedrer selvbildet til ungdommene. Det er også en tankevekker for hvordan vi behandler de rundt oss og hvordan vi kommuniserer både verbalt og med kroppsspråk. Vidar har vært profesjonell underholder i over 6 år, og han blander mye underholdning og humor i foredraget. Dette gjør at han fanger oppmerksomheten til ungdommene på en helt unik måte.

Talerlisten mener

Vidar forbløffer publikum og holder et fascinerende foredrag, nesten et show. Med sin sterke intuisjon og unik evne til å lese kroppsspråk, overrasker han selv den mest skeptiske tilskuer med sine treffsikre vurderinger. Vidar får salen med seg fra første stund, og hans foredrag byr både på latter og flere overraskelser som gjør at publikum måper, undrer seg og reiser seg i stående applaus etterpå.

Vidar Hansen har 8 vurderinger

Paul Valle

21. juni 2019

Norsk Tipping

6

Vi trengte et faglig innslag med kommunikasjon som tema på vår avdelingssamling med 160 personer. Vi tok en sjans på Vidar Hansen da kroppsspråk er et tema som er relevant for alle uavhengig av hva man jobber med. Vidar fikk den vanskelige oppgaven å innta scenen kl 14 og skulle holde det gående fram til kl 16 foran et publikum så nå var ganske slitne etter en lang rekke med presentasjoner. Han leverte til de grader. Han eide scenen og publikum. Det var rørende, morsomt, lærerikt og ikke minst underholdene. I løpet av foredraget dro han stadig opp folk fra salen og … ja hva skal jeg si – vi kunne knapt tro våre egne øyne. Folk snakket om det resten av kvelden. Vidar er i tillegg veldig hyggelig, avslappet og ikke minst proff. Det er bare å booke. Du kommer ikke til å angre. Vennlig hilsen oss på Hamar (-:

Mathias Reierth

29. april 2019

Hafslund Eco

6

Vi booket Vidar Hansen til vår konsernsamling i april 2019. Konsernsamlingen bestod av en faglig del på dagtid, etterfulgt av en fest på kvelden. Vi hadde behov for en interessant foredragsholder som kunne øke energinivået i salen mot slutten av den faglige delen, og hadde god dialog med Talerlisten for å finne den riktige foredragsholderen for oss. Vi ønsket en foredragsholder med noe faglig substans, samtidig som vi kunne bevege oss et stykke inn i underholdningsland. Talerlisten anbefalte oss Vidar Hansen. Hansen kunne levere en sterk historie, faglig substans, humor og høy involvering av salen. Hansen leverte alt dette, til og med en del bedre enn hva vi hadde forventet. Hansen leverer underholdning med faglig substans i sitt eget fag, nemlig å lese og tolke folks nonverbale kommunikasjon. Dette er noe alle har et forhold til. Hansen kombinerer både sterke og morsomme historier fra sin politikarriere og leverer høy involvering av hele salen. Det betyr både alvorstynget stillhet, latter fra salen, og wow-faktor når Hansen på elegant vis tar kollega etter kollega i løgn på scenen. Vi opplevde at Hansen hadde salens fulle oppmerksomhet fra start til slutt. Hansen var også et hett samtaleemne blant mange på festen etterpå. Vi er veldig fornøyde!

Elisabeth Aarekol

25. april 2019

Karmøy kommune

6

Karmøy Ungdomsråd brukte Vidar Hansen som foredragsholder på Ungdomskonferansen 2019. Psykisk helse er en stadig økende utfordring blant barn og unge, og det vi forteller andre med kroppen vår, uten å bruke det verbale språket, trenger vi å få en enda større bevissthet om omkring. Vidar trollbandt ungdommene med sitt viktige budskap, formidlet på en fengende, engasjerende og tidvis morsom måte. Hans fortid i politiet og historier fra virkeligheten, gjør ham svært troverdig. Anbefales.

Sunniva Sandve Lomeland

25. mars 2018

Næringslivsdagene Stavanger

6

Vidar holdt et fantastisk foredrag under vårt arrangement Næringslivsdagene 2018, for studenter ved BI Stavanger. Han gjorde en show-versjon av sitt foredrag om kroppsspråk, og tok salen med storm. Han skapte aktivitet i salen, og skapte stort engasjement blandt publikum. Vidar er svært hyggelig å jobbe med, og var svært imøtekommende ovenfor de engasjerte og nysgjerrige studentene som tok tak i han, etter endt foredrag. Jeg anbefaler sterkt Vidar for alle typer arrangement! Virkelig forbløffende!

Gry B. Opdahl

1. desember 2017

Nordea

6

Vidar holdt et fremragende show «Magisk kommunikasjon» under vårt årlige kundearrangement i oktober 2017 og fikk mange gode tilbakemeldinger. Vidar holdt også interaktive innslag med tilfeldig utvalgte i salen, og måten han raskt kom frem til sannhetene var helt ufattelig! Vi var veldig fornøyde og kan anbefale Vidar Hansen på det sterkeste.

Silje Sletten

22. august 2017

Økonomistudentenes Forening

6

I forbindelse med Gallamiddag under fadderuken i Stavanger 2017 var vi så heldig å få besøk av Vidar Hansen. Han hadde et fantastisk imponerende, forbløffende, og ikke minst et morsomt show. Vidar Hansens 35 minutter lange show var definitivt kveldens høydepunkt, og jeg har personlig ikke vært borte i noe lignende. Vidar er også veldig kjekk å jobbe med, svært profesjonell og kommer godt forberedt! Jeg vil sterkt anbefale Vidar Hansen til andre arrangører dersom en vil ha en minnerik kveld, og valuta for pengene!

Eirik Eikehaugen

5. juni 2017

Aibel

6

Vidar Hansen holder internasjonal klasse på sine foredrag. Vi i Aibel har benyttet oss av hans show i flere ulike settinger. Dersom du ønsker å forbløffe og forundre en hel forsamling, så er dette et bankers valg!

Anne Sofie Grinde

24. mai 2017

CGI Utility

6

Vi har engasjert Vidar Hansen både internt i CGI og nå i 2017 på vår Brukerkonferanse . Dette er en årlig fagkonferanse med ca. 200 deltakere fra energibransjen fra hele landet og mange ble bergtatt av Vidar som fascinerte og overrasket med sitt unike og underholdende show.
Jeg vil svært gjerne anbefale Vidar Hansen til andre arrangører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS