Vidar Hansen

Vidar Hansen

Kroppsspråk-ekspert og mentalist

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vidar Hansen

Norges svar på Sherlock Holmes! Vidar Hansen er tidligere politimann, og er en av Norges fremste eksperter på kroppsspråk og non-verbal kommunikasjon. Dette har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. Vidar har deltatt i TV2s program «Den nakne sannhet», og er høsten 2018 aktuell på NRK. Her får han brukt sine evner til å tyde kroppsspråk og avsløre løgn. ​I 2010 fikk Vidar Hansen og makkeren politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Da han jobbet i politiet fikk ledelsen tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem. Hans unike blanding av humor, overraskelser og interaktive foredrag har gjort Vidar til en ettertraktet foredragsholder på konferanser. I tillegg er han spesialist innen tegn og symptomer på narkotika, og holder foredrag innen det å avsløre misbruk av narkotika på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet.

Foredrag

Magisk kommunikasjon

Vidar holder et fascinerende foredrag med kroppsspråk som hovedtema. Foredraget gir et unikt innblikk i kroppsspråkets verden, og du vil få mange tips og triks som du kan bruke i kommunikasjon med mennesker. Vidar demonstrerer også hvordan en kan avsløre løgn, påvirke mennesker mm. Foredraget er blitt kåret som beste foredrag på flere konferanser den siste tiden, og kan også brukes som et "off-topic" foredrag hvor en ønsker et annerledes og artig innslag på en konferanse, på julebord, sommeravslutning eller kick off.

Tegn og symptomer på narkotika

Ved enkle teknikker er det mulig å avsløre narkotikamisbruk, og hvilke type rusmidler personen er ruset på. Dette er teknikker Vidar brukte i jobben som politimann og som var en stor del av årsaken til at Vidar og makkeren ble tildelt politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Dette foredraget har en lavere pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Show

Vidar blir ofte booket til et rent underholdningsinnslag på en konferanse eller kick-off. Enten under middagen, eller som åpning eller avslutning av en konferanse. Da engasjerer han alle deltagerene med spektakulære stunts, og morsomme og interaktive innslag. Underholdningsinnslaget vil friske opp den faglige delen av en konferanse med masse humor og forbløffelser. Det går også an å booke en "pakke-løsning", med feks. foredrag på dagtid og show på kvelden.

Talerlisten mener

Vidar forbløffer publikum og holder et fascinerende foredrag, nesten et show. Med sin sterke intuisjon og unik evne til å lese kroppsspråk, overrasker han selv den mest skeptiske tilskuer med sine treffsikre vurderinger. Vidar får salen med seg fra første stund, og hans foredrag byr både på latter og flere overraskelser som gjør at publikum måper, undrer seg og reiser seg i stående applaus etterpå.

Vidar Hansen har 5 vurderinger

Sunniva Sandve Lomeland

25. mars 2018

Næringslivsdagene Stavanger

6

Vidar holdt et fantastisk foredrag under vårt arrangement Næringslivsdagene 2018, for studenter ved BI Stavanger. Han gjorde en show-versjon av sitt foredrag om kroppsspråk, og tok salen med storm. Han skapte aktivitet i salen, og skapte stort engasjement blandt publikum. Vidar er svært hyggelig å jobbe med, og var svært imøtekommende ovenfor de engasjerte og nysgjerrige studentene som tok tak i han, etter endt foredrag. Jeg anbefaler sterkt Vidar for alle typer arrangement! Virkelig forbløffende!

Gry B. Opdahl

1. desember 2017

Nordea

6

Vidar holdt et fremragende show «Magisk kommunikasjon» under vårt årlige kundearrangement i oktober 2017 og fikk mange gode tilbakemeldinger. Vidar holdt også interaktive innslag med tilfeldig utvalgte i salen, og måten han raskt kom frem til sannhetene var helt ufattelig! Vi var veldig fornøyde og kan anbefale Vidar Hansen på det sterkeste.

Silje Sletten

22. august 2017

Økonomistudentenes Forening

6

I forbindelse med Gallamiddag under fadderuken i Stavanger 2017 var vi så heldig å få besøk av Vidar Hansen. Han hadde et fantastisk imponerende, forbløffende, og ikke minst et morsomt show. Vidar Hansens 35 minutter lange show var definitivt kveldens høydepunkt, og jeg har personlig ikke vært borte i noe lignende. Vidar er også veldig kjekk å jobbe med, svært profesjonell og kommer godt forberedt! Jeg vil sterkt anbefale Vidar Hansen til andre arrangører dersom en vil ha en minnerik kveld, og valuta for pengene!

Eirik Eikehaugen

5. juni 2017

Aibel

6

Vidar Hansen holder internasjonal klasse på sine foredrag. Vi i Aibel har benyttet oss av hans show i flere ulike settinger. Dersom du ønsker å forbløffe og forundre en hel forsamling, så er dette et bankers valg!

Anne Sofie Grinde

24. mai 2017

CGI Utility

6

Vi har engasjert Vidar Hansen både internt i CGI og nå i 2017 på vår Brukerkonferanse . Dette er en årlig fagkonferanse med ca. 200 deltakere fra energibransjen fra hele landet og mange ble bergtatt av Vidar som fascinerte og overrasket med sitt unike og underholdende show.
Jeg vil svært gjerne anbefale Vidar Hansen til andre arrangører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS