Talerlisten

Talerlistens utvalgte: Opplev og oppdag flinke foredragsholdere

Publisert i Event av

Den 14. februar får du muligheten til å oppleve 11 av Talerlistens spennende foredragsholdere på scenen, gratis. Se, lær og vurdér om noen av dem kan være den riktige foredragsholderen for ditt neste arrangement.


Program

Kl. 09.00 – Velkommen og kaffe

Kl. 09.30
«Global Trends»
Dr. Thierry Dupont, Director of Cultural Studies
Respektert, fransk foredragsholder som i en årrekke har underholdt og opplyst et meget stort publikum i Norge og i utlandet. Dr. Dupont trollbinder med sine kontroversielle og svært humoristiske syn på kulturforskjeller og nasjonale særtrekk. Humor og læring av ypperste klasse.

Kl. 10.00
«The Power of Influence»
Thomas Moen, Ekspert på digital markedsføring

Thomas er en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring generelt og markedsføring på Facebook spesielt. Han var en av landets første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital merkevarebygging og kommunikasjon. Han har bygget opp og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker.

Kl. 10.30
«Den beste utgaven av meg»
Solfrid Flateby, ledermentor
Med energi, kunnskap og humor har Solfrid Flateby en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker, og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag.

FYRVERKERI PÅ SCENEN: Solfrid Flateby er en ettertraktet inspirator.

Kl. 11.00
«Teknologier som forandrer din hverdag og jobb»
Jan-Sollid Storehaug, ekspert på digitalisering

Jan har 30 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter. Han er en erfaren seriegründer med tung digital kompetanse, og har et brennende engasjement for hvordan teknologier forandrer våre liv, privat og på jobb. Jan viser konkret bruk av verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært.

Kl. 11.30
«Frisk fjelluft og langreiste fiaskoer»
Elisa Røtterud, Inspirator
Elisa er moteredaktøren som ble globe-trekker og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Gjennom tema som egenutvikling og målbevissthet ønsker Elisa å inspirere deg til å oppsøke kortreist- som langreist eventyr. Dette er hennes versjon av «Eat, Pray & Love».

Elisa Røtterud

EVENTYRLYSTEN: tidligere TV3-programleder Elisa Røtterud er en erfaren historieforteller og motivator.

Kl. 12.00 – 12.30 Lunsj

Kl. 12.30
«Mind business: Hvordan ta raskere og bedre beslutninger?»

Pelle Tornell, Ekspert på beslutninger
I dette foredraget forteller Pelle Tornell på en fascinerende og interessant måte hvordan vi mennesker tenker når vi skal ta en beslutning, hva som påvirker oss og hva som skaper problemer. Han kombinerer forskning og fakta med humor og øvelser på scenen. Ganske fascinerende…

Kl. 13.00
«Tid til alt»
Cecilie Thunem-Saanum, Ekspert på tidsstyring
En av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk. Cecilie har verktøyene for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag, og gir konkrete tips for en mer effektiv hverdag.

Kl. 13.30
«Ligg et hode foran – ferdighetene du trenger før robotene overtar» 
Frank Wedde, Hjernetrener
Frank mener at løsningen på fremtiden ligger mellom ørene våre. Hans metoder og innsikt utfordrer etablerte tankemønstre, slik at publikum lynraskt kan lære nye ferdigher og omdanne dem til vaner før robotene kommer for fullt. Som hjernetrener jobber Frank aktivt med akselerert læring, vaneendring og kommunikasjon.

LÆRER DEG METODENE: Frank Wedde snakker 8 språk og har deltatt i VM i hukommelse.

Kl.14.00-14.30 Pause

Kl. 14.30
«Se, lytt, løft hverandre fram!»
Synneva Erland, Kommunikasjonsekspert
Synneva har vært profesjonell foredragsholder siden 2010. Med spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse bidrar hun til å motivere, gi økt kunnskap og løfte organisasjonen. Synneva er tydelig, poengtert og inspirerer med gode eksempler som tilhørerne kan seg kjenne igjen i.

Kl. 15.00
«Kvinner som våger»
Trine Grung, blogger og digitalrådgiver
Med over 14 års erfaring fra nettet, og som en landets første store bloggere, skapte Trine trafikk og synlighet lenge før de fleste ante hva blogg var for noe. Hun er over snittet strategisk og snur dette til kunnskap alle har noe å lære av. På scenen er hun et kunnskapsrikt fyrverkeri og byr mye på seg selv på en unorsk måte.

Trine Grung

DU MÅ VÅGE: Trine Grung oppfordrer til å bry seg mindre om Janteloven og mer om hvem en er.

Kl. 15.30
«Hvordan skape arbeidglede i tider med endring?» 
Jan-Martin Berge, psykolog
Den morsomme psykologen som holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Jan-Martin er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi – og brenner for hvordan godt samarbeid skapes. Velkommen til et foredrag med «Akademisk Stand-up!»

Konferansier: Nils M. Apeland.

Påmelding her!

NB! Begrenset antall plasser.

© 2018 Talerlisten AS