Cecilie Lone

10 motiverende foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Hjemmekontor-hverdagen sliter på de ansattes mentale helse. Mange savner kollegene, og trenger hjelp til å holde motivasjonen oppe. Her er 10 foredragsholdere som kan holde motiverende foredrag digitalt.

Solfrid Flateby – holder foredrag om endring, motivasjon og arbeidsglede

Solfrid Flateby motiverende foredragsholder
Solfrid Flateby populær og dyktig foredragsholder.

Solfrid Flateby er en av Norges mest populære foredragsholdere. Nylig ble hun kåret til beste kvinnelige foredragsholder på Talerlisten, og alle som har sett henne på en scene forstår hvorfor. Solfrid kombinerer nemlig godt innhold og gode råd med en sterk tilstedeværelse og mye humor og varme. Nå som mange er litt slitne av å se inn i en skjerm, vil et foredrag med Solfrid Flateby være en motiverende opplevelse.

Se Solfrid Flateby i aksjon og send henne en forespørsel her

Jan-Martin Berge – morsom foredragsholder innen arbeidsglede

Jan-Martin Berge er psykologspesialist og foredragsholder. Hans foredrag er kjent som «akademisk stand up» fordi han kombinerer fag og humor. I hans foredrag kan du blant annet høre hvordan å skape et arbeidsgledene miljø på jobben og hvordan kollegene kan være som vitaminer for hverandre i hverdagen. Jan-Martin er best i levende live, men holder også gjerne foredrag via skjerm eller webinarer der tilhørerne involveres underveis. Ta kontakt med Talerlisten for å høre hvordan dette kan tilpasses deres behov.

Sjekk om Jan-Martin Berge er ledig ved å sende en uforpliktende forespørsel nå

Martine Kveim – holder foredrag om trivsel og medarbeidertilfredshet

Martine Kveim kan mye om hva som er motiverende
Martine Kveim, gründer av Young Happy Minds og foredragsholder innen motivasjon.

Martine Kveim er gründer av Young Happy Minds og med-gründer av CHOOOSE, to selskaper som begge tar seriøse tema ut i markedet gjennom lekenhet og positivitet. Martine formidler teori og verktøy som fremmer medarbeider-engasjement og lykke som et konkurransefortrinn. Hun har holdt kurs og foredrag for over 10 000 personer i 15 land, for alt fra barn og unge til McKinsey og den Britiske hær. Gjennom hennes foredrag får dere presentert teori og konkrete øvelser godt fundert i forskning og positiv psykologi. Dette kan du ha nytte av både som ansatt og leder.

Send en forespørsel til Martine her

Cecilie Ystenes – slik får du motivasjon til den nye hverdagen

Mentaltrener Cecilie Ystenes gir foredrag fulle av innsikt om ledelse, anvendt psykologi, mentaltrening og motivasjon. Hun har solid faglig bakgrunn, og deler nyttig av sin kunnskap på en inspirerende og energisk måte. Hun har også nylig utviklet et populært webinar: Motivasjon og mestring i vår nye hverdag. Her deler Cecilie Ystenes råd og verktøy du kan bruke for å styrke selvtillit, minske stress, bli motivert og fokusert fra hjemmekontor eller i en annerledes arbeidshverdag.

Cecilie Ystenes har populær kompetanse og foredrag som er aktuell for de fleste av oss i en krevende hverdag.

Lars Zachariassen – holder foredrag om motivasjon og helse

Lars Zachariassen er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, og deler mye kunnskap gjennom sosiale medier. Han har en lidenskap for både fysisk og psykisk helse, samt motivasjon- og endringsarbeid. Lars forteller historier og gir av seg selv for å informere og påvirke. Gjennom sine foredrag ønsker han å engasjere og oppfordre til handling, og han får alltid gode vurderinger. Han er en populær foredragsholder som får gode vurderinger.

Les mer om Lars Zachariassen her

Magnus Ingebrigtsen – holder foredrag om psykologi og prestasjon

Magnus Ingebrigtsen
Magnus Ingebrigtsen

Magnus Ingebrigtsen er en gründer med lederutdannelse fra Forsvaret og master i psykologi fra Universitetet i Tromsø. Han underviser i anvendt psykologi og meta-læring, og forsøker å formidle sine budskap så lettfattelig som mulig. Han er svært opptatt av ny forskning på hjernen og psykologi, og presenterer sine temaer på en enkel og forståelig måte. Magnus brukes mye av høyskoler og universitet som ønsker å inspirere studentene til bedre læring, men holder også foredrag og kurs for næringslivet.

Les mer om Magnus Ingebrigtsen her

Elisa Røtterud – holder foredrag om egenutvikling og målbevissthet

Elisa Røtterud er en eventyrlysten foredragsholder, kjent fra TV og media. Elisa bobler av energi og ønsker å skape entusiasme og nysgjerrighet gjennom sine foredrag. Hun har reist jorda rundt, og besteget fjell fra Norge til Himalaya. Reisene dokumenteres gjennom blant annet blogg, TV og foredrag. Elisa er friluftentusiast, og ønsker å motivere andre til å oppsøke bærekraftige kortreiste- som langreiste eventyr. «Veien blir til mens du går deg vill», liker hun å si.

Se video med Elisa Røtterud her

Ida Holo – psykolog som snakker om selvledelse, stressmestring og motivasjon

Ida Holo er psykolog med lang erfaring. Hun har særlig god innsikt i hvordan man kan trosse sine begrensninger og ta bedre beslutninger. Ida er en engasjerende og levende formidler som brenner for å snakke om hvordan vi preges av psykologiske prosesser – ofte uten at vi er klar over det selv. Ida er opptatt av å holde foredrag der hver enkelt sitter igjen med konkrete verktøy og teknikker som man kan bruke i både på jobb og i eget liv.

Les mer om Ida Holo her

Pellegrino Riccardi –

Pellegrino Riccardi er en av Norges aller beste foredragsholdere. Han leverer svært gode foredrag hver gang, og setter følelsene i sving hos publikum. Her kan du forvente å bli underholdt, rørt, gledet og få servert gode historier med stor nytteverdi.

Pellegrino er en motiverende foredragsholder og har flere ulike foredrag du kan velge mellom. Felles for alle er som han sier selv «Uansett hva du velger så er målet mitt å underholde og å lære deg noe nytt.».

Pellegrino ble kåret til «Årets taler» i 2020. Les mer her.

Siri Abrahamsen – holder foredrag om relasjoner på jobben og hjemme

Siri Abrahamsen
Siri Abrahamsen engasjerende og motiverende foredragsholder om kultur, kommunikasjon og inkludering.

Siri Abrahamsen er en erfaren og inspirerende foredragsholder. Hun holder foredrag om kultur og kommunikasjon på jobben. Hun snakker om hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultater og hvordan å møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Siri møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse, og berører de fleste med personlige historier, eksempler og råd. Som tidligere Norgesmester i tennis, forfatter, gründer av konseptet «Gleding» og mor til tre gutter har hun mange erfaringer i bagasjen. Disse deler hun raust og personlig fra på scenen.

Les mer om Siri her og se film av henne i aksjon

Du finner flere motiverende foredragsholdere her. Du kan også enkelt sende en e-post til Talerlisten, så hjelper vi deg å finne en foredragsholder tilpasset ditt tema og budsjett.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS