Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

10 motiverende foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Hjemmekontor-hverdagen sliter på de ansattes mentale helse. Mange savner kollegene, og trenger hjelp til å holde motivasjonen oppe. Her er 10 foredragsholdere som kan holde motiverende foredrag digitalt.

Solfrid Flateby – holder foredrag om endring, motivasjon og arbeidsglede

Solfrid Flateby motiverende foredragsholder
Solfrid Flateby populær og dyktig foredragsholder.

Solfrid Flateby er en av Norges mest populære foredragsholdere. Nylig ble hun kåret til beste kvinnelige foredragsholder på Talerlisten, og alle som har sett henne på en scene forstår hvorfor. Solfrid kombinerer nemlig godt innhold og gode råd med en sterk tilstedeværelse og mye humor og varme. Nå som mange er litt slitne av å se inn i en skjerm, vil et foredrag med Solfrid Flateby være en motiverende opplevelse.

Se Solfrid Flateby i aksjon og send henne en forespørsel her

Jan-Martin Berge – morsom foredragsholder innen arbeidsglede

Jan-Martin Berge er psykologspesialist og foredragsholder. Hans foredrag er kjent som «akademisk stand up» fordi han kombinerer fag og humor. I hans foredrag kan du blant annet høre hvordan å skape et arbeidsgledene miljø på jobben og hvordan kollegene kan være som vitaminer for hverandre i hverdagen. Jan-Martin er best i levende live, men holder også gjerne foredrag via skjerm eller webinarer der tilhørerne involveres underveis. Ta kontakt med Talerlisten for å høre hvordan dette kan tilpasses deres behov.

Sjekk om Jan-Martin Berge er ledig ved å sende en uforpliktende forespørsel nå

Martine Kveim – holder foredrag om trivsel og medarbeidertilfredshet

Martine Kveim kan mye om hva som er motiverende
Martine Kveim, gründer av Young Happy Minds og foredragsholder innen motivasjon.

Martine Kveim er gründer av Young Happy Minds og med-gründer av CHOOOSE, to selskaper som begge tar seriøse tema ut i markedet gjennom lekenhet og positivitet. Martine formidler teori og verktøy som fremmer medarbeider-engasjement og lykke som et konkurransefortrinn. Hun har holdt kurs og foredrag for over 10 000 personer i 15 land, for alt fra barn og unge til McKinsey og den Britiske hær. Gjennom hennes foredrag får dere presentert teori og konkrete øvelser godt fundert i forskning og positiv psykologi. Dette kan du ha nytte av både som ansatt og leder.

Send en forespørsel til Martine her

Cecilie Lone – holder foredrag om ledelse og mentaltrening

Cecilie Lone er gründer, rådgiver og mentaltrener, samt skaperen av Tankesettet AS. Hun holder motiverende foredrag med en sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Hun har en lidenskap for en fremtid som stadig er i endring, og forteller om hvordan du kan utvikle deg for å tilpasse deg dette. Cecilie er en inspirerende foredragsholder, med klare, gode poenger og konkrete råd til hvordan å finne balanse i hverdagen. Les mer om Cecilie her.

Se video med Cecilie Lone

Lars Zachariassen – holder foredrag om motivasjon og helse

Lars Zachariassen er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, og deler mye kunnskap gjennom sosiale medier. Han har en lidenskap for både fysisk og psykisk helse, samt motivasjon- og endringsarbeid. Lars forteller historier og gir av seg selv for å informere og påvirke. Gjennom sine foredrag ønsker han å engasjere og oppfordre til handling, og han får alltid gode vurderinger. Han er en populær foredragsholder som får gode vurderinger.

Les mer om Lars Zachariassen her

Magnus Ingebrigtsen – holder foredrag om psykologi og prestasjon

Magnus Ingebrigtsen er en gründer med lederutdannelse fra Forsvaret og master i psykologi fra Universitetet i Tromsø. Han underviser i anvendt psykologi og meta-læring, og forsøker å formidle sine budskap så lettfattelig som mulig. Han er svært opptatt av ny forskning på hjernen og psykologi, og presenterer sine temaer på en enkel og forståelig måte. Magnus brukes mye av høyskoler og universitet som ønsker å inspirere studentene til bedre læring, men holder også foredrag og kurs for næringslivet.

Les mer om Magnus Ingebrigtsen her

Elisa Røtterud – holder foredrag om egenutvikling og målbevissthet

Elisa Røtterud er en eventyrlysten foredragsholder, kjent fra TV og media. Elisa bobler av energi og ønsker å skape entusiasme og nysgjerrighet gjennom sine foredrag. Hun har reist jorda rundt, og besteget fjell fra Norge til Himalaya. Reisene dokumenteres gjennom blant annet blogg, TV og foredrag. Elisa er friluftentusiast, og ønsker å motivere andre til å oppsøke bærekraftige kortreiste- som langreiste eventyr. «Veien blir til mens du går deg vill», liker hun å si.

Se video med Elisa Røtterud her

Ida Holo – psykolog som snakker om selvledelse, stressmestring og motivasjon

Ida Holo er psykolog med lang erfaring. Hun har særlig god innsikt i hvordan man kan trosse sine begrensninger og ta bedre beslutninger. Ida er en engasjerende og levende formidler som brenner for å snakke om hvordan vi preges av psykologiske prosesser – ofte uten at vi er klar over det selv. Ida er opptatt av å holde foredrag der hver enkelt sitter igjen med konkrete verktøy og teknikker som man kan bruke i både på jobb og i eget liv.

Les mer om Ida Holo her

Adrian Lund – holder motivasjons- og inspirasjonsforedrag

Adrian Lund er en unik og motiverende foredragsholder. Til tross for at han er rammet av Tourettes, har han likevel blitt en av Norges mest populære foredragsholdere. Adrian ble kåret til Årets Foredragsholder av Talerlisten i 2017. I sine foredrag tar han for seg hvordan du kan utvide din komfortsone, og kjenne på mestringsfølelsen det bringer. Han gjør dette ved å fortelle morsomme, rørende og tøffe historier fra sitt eget liv.

Se video med Adrian Lund her

Siri Abrahamsen – holder foredrag om relasjoner på jobben og hjemme

Siri Abrahamsen
Siri Abrahamsen engasjerende og motiverende foredragsholder om kultur, kommunikasjon og inkludering.

Siri Abrahamsen er en erfaren og inspirerende foredragsholder. Hun holder foredrag om kultur og kommunikasjon på jobben. Hun snakker om hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultater og hvordan å møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Siri møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse, og berører de fleste med personlige historier, eksempler og råd. Som tidligere Norgesmester i tennis, forfatter, gründer av konseptet «Gleding» og mor til tre gutter har hun mange erfaringer i bagasjen. Disse deler hun raust og personlig fra på scenen.

Les mer om Siri her og se film av henne i aksjon

Du finner flere motiverende foredragsholdere her. Du kan også enkelt sende en e-post til Talerlisten, så hjelper vi deg å finne en foredragsholder tilpasset ditt tema og budsjett.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2021 © Talerlisten AS