Fem nye styremedlemmer styrker Talerlisten

Publisert i Aktuelt av

Susanne Kaluza, Thomas Golizade Moen, Torstein Harildstad, Mats Weltz og Tone E. Jakobsen er valgt inn som nye styremedlemmer i Talerlisten AS.

– Jeg er glad for å ha fått med meg en skarp gjeng med variert kompetanse til å utvikle selskapet videre, sier toastmaster og styreleder Nils Apeland.

Det var på selskapets generalforsamling 24. juni de fem ble valgt inn, i første omgang for ett år. Dette skjer samtidig som Talerlisten er på vei inn i et spennende halvår, post-korona.

– Det har vært en vanskelig tid, men Talerlisten har en stor heiagjeng, og nå er vi i vekst igjen. Jeg og teamet mitt er svært fornøyde med at disse fem har takket ja til å hjelpe oss videre, sier Apeland.

Han sier at de nye styremedlemmene hver for seg representerer verdifull kunnskap og erfaring.

Susanne Kaluza leder Stiftelsen Litteraturhuset der hun jobber blant annet jobber for å verne om ytringsfriheten og bidra til en mer kunnskapsbasert offentlig samtale. Hun er kåret til en av landets 10 største ledertalenter av E24 og en av landets 100 mektigste kvinner av Kapital. Hun er også varamedlem i Oslo bystyre for Arbeiderpartiet. Hun er også styreleder i Drammen Scener.

NYTT STYREMEDLEM: Susanne Kaluza, daglig leder for Litteraturhuset, er nytt styremedlem i Talerlisten AS.

Thomas Golizade Moen er et kjent navn i norsk markedsføringsbransje. Han har blitt kåret til en av Medie-Norges 50 mektigste mennesker, og har holdt foredrag over hele Europa. De siste årene har han spesialisert seg innen netthandel.

NYTT STYREMEDLEM: Thomas Moen, anerkjent ekspert innen sosiale medier, er nytt styremedlem i Talerlisten AS.

Mats Samdahl Weltz er partner i First House og rådgiver innen finansiell kommunikasjon. Mats er utdannet journalist og siviløkonom med master i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Mats har flere års erfaring som aksjeanalytiker og har vært journalist i Dagens Næringsliv.

NYTT STYREMEDLEM: Mats Samdahl Weltz, partner i First House, er nytt styremedlem i Talerlisten AS.

Torstein Harildstad er partner i IEG Investment Banking Group og en erfaren leder innen IT. Han har tidligere blant annet vært leder i Microsoft, Software Innovation (nå TietoEvry) og Creuna. Torstein har en Master i Computer Science fra Universitetet i Oslo.

NYTT STYREMEDLEM: Torstein Harildstad, en erfaren leder fra IT-bransjen, er nytt styremedlem i Talerlisten AS.

Tone E. Jakobsen har over 20 års erfaring fra eventbransjen, der hun har drevet sitt eget selskap Momentum siden 2000. hun etablerte i 2000. Tone har gjort det meste innenfor event og konferanser, spesielt når det gjelder skreddersøm for kunder med høye krav. Hun er utdannet Diplommarkedsfører fra NMH/BI.

NYTT STYREMEDLEM: Tone E. Jakobsen har lang erfaring med event og konferanser og er nytt styremedlem i Talerlisten AS.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS