Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Hvordan lage engasjerende innhold for Gen Z?

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Karoline Krøvel Midtbø, KAROKUL, 17, har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere drømmer om, nemlig hvordan engasjere GenZ, de som er født etter internett kom! Med 203.000 følgere og 25 mill likes bare på på TikTok er hun på Topp 5-listen i Norge. Karokul ga i 2020 ut boken «Fra Karoline til Karokul» om sin suksess på sosiale medier i så ung alder. Hun har samarbeidet med Disney, UNICEF, Norway Cup, Utdanningsdirektoratet og mange flere. Sammen med mamma Anne Kathrine Krøvel forteller hun sin historie og hva hun tenker om at hun når ut til over 300.000 unge med sitt innhold. Anne Krøvel har som medieleder i Bonnier Media i en årrekke, lang erfaring med tradisjonelle medier, sosiale medier og management av Norges største influencere. Hun har en master i innovasjon fra Handelshøyskolen BI og 5-årig pedagogisk utdannelse fra OsloMet. Anne og Karoline holder foredrag sammen, eller hver for seg.

Foredrag med Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Hvordan skape engasjerende innhold på sosiale medier?

Karoline Krøvel Midtbø, KAROKUL, 16 år, har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere generelt drømmer om, nemlig hvordan engasjere Gen Z! Med 172.000 følgere og 20 mill likes på TikTok er hun på Topp 10-listen i Norge. Hun har +55.000 abonnenter på YouTube og er også stor på Instagram og Snap. Anne Kathrine Krøvel vil hun fortelle KAROKULs historie og hva hun tenker om hvorfor så mange liker hennes videoer på sosiale medier.

Hvordan skape suksess med TikTok?

I dette foredraget forteller Anne Kathrine og / eller Karoline hvordan TikTok fungerer og hva som skal til for å skape engasjement blant brukene der.

Hvordan samarbeide med influencere på Tiktok? 10 konkrete råd på 1 time!

Anne Krøvel har jobbet med flere av Norges største influensere i over 10 år, både i Bonnier Media og Krovella Agency. Hun har ledet samarbeid på Tiktok med over 50 ulike brands, i svært varierte bransjer, som H&M, Disney, LÓreal, Helsedirektoratet, Osloskolen, Den Norske kirke, Sony, Fjordland, Kreftforeningen, Battery, Nelly.com, Subway, Batiste, The Sims, Marc Jacobs, Shiseido og mange flere. Hun har allerede flere års erfaring med influensere på Tiktok og kommer med helt konkrete råd om hva som er nyttig og effektivt når du og din bedrift skal nå deres målgruppe på den stadig økende kanalen Tiktok! Anne Krøvel har 20 års erfaring som medieleder og manager, og jobber i dag med GenZ influensere som når over 900.000 norske unge. Karoline Krøvel, 18 er en av Norges største influensere mot norske jenter 13-24, og hun har allerede flere års erfaring med kommersielle samarbeid. Karoline og Anne har også sammen skrevet boken «Fra Karoline til Karokul» som handler om hvordan Karoline fikk over 300 000 følgere allerede som 16-åring. De byr på et morsomt og lærerikt foredrag der du kan lære do´s and don´ts om influenser marketing på en time!

Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS