Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Hvordan lage engasjerende innhold for Gen Z?

Fra kr. 25.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Karoline Krøvel Midtbø, KAROKUL, 17, har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere drømmer om, nemlig hvordan engasjere GenZ, de som er født etter internett kom! Med 203.000 følgere og 25 mill likes bare på på TikTok er hun på Topp 5-listen i Norge. Karokul ga i 2020 ut boken «Fra Karoline til Karokul» om sin suksess på sosiale medier i så ung alder. Hun har samarbeidet med Disney, UNICEF, Norway Cup, Utdanningsdirektoratet og mange flere. Sammen med mamma Anne Kathrine Krøvel forteller hun sin historie og hva hun tenker om at hun når ut til over 300.000 unge med sitt innhold. Anne Krøvel har som medieleder i Bonnier Media i en årrekke, lang erfaring med tradisjonelle medier, sosiale medier og management av Norges største influencere. Hun har en master i innovasjon fra Handelshøyskolen BI og 5-årig pedagogisk utdannelse fra OsloMet. Anne og Karoline holder foredrag sammen, eller hver for seg.

Foredrag med Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Hvordan skape engasjerende innhold på sosiale medier?

Karoline Krøvel Midtbø, KAROKUL, 16 år, har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere generelt drømmer om, nemlig hvordan engasjere Gen Z! Med 172.000 følgere og 20 mill likes på TikTok er hun på Topp 10-listen i Norge. Hun har +55.000 abonnenter på YouTube og er også stor på Instagram og Snap. Anne Kathrine Krøvel vil hun fortelle KAROKULs historie og hva hun tenker om hvorfor så mange liker hennes videoer på sosiale medier.

Hvordan skape suksess med TikTok?

I dette foredraget forteller Anne Kathrine og / eller Karoline hvordan TikTok fungerer og hva som skal til for å skape engasjement blant brukene der.

Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS