Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Engasjerende innhold, TikTok og Gen Z

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Karoline Krøvel Midtbø, alias «KAROKUL» er 16 år. Hun har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere generelt drømmer om, nemlig hvordan engasjere Generasjon Z, de som er født etter internett kom. Med 172.000 følgere og 20 millioner likes på TikTok er hun på Topp 10-listen i Norge. Hun har over 55.000 abonnenter på YouTube og er også stor på Instagram og Snap. Hun har samarbeidet med Disney, UNICEF, Norway Cup og Dyreparken i Kristiansand. Sammen med mamma Anne Kathrine Krøvel forteller hun sin historie og hva hun tenker om hvorfor så mange liker hennes videoer på sosiale medier. Anne Kathrine Krøvel har vært med på å lansere en rekke nye medier på det norske markedet, som salgsdirektør i Bonnier Media. Hun har over ti års ledererfaring fra mediebransjen både innen tradisjonelle medier, sosiale medier og med salg og management for flere av Norges største influencere. Hun har en master i innovasjon og kommersialisering fra Handelshøyskolen BI og 5-årig pedagogisk utdannelse fra OsloMet. Familiens hund Karma har også 10 000 følgere på Instagram. Anne Kathrine og Karoline holder foredrag sammen, eller hver for seg. Karoline kan også delta i samtale med intervjuer på scenen.

Foredrag med Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel

Hvordan skape engasjerende innhold på sosiale medier?

Karoline Krøvel Midtbø, KAROKUL, 16 år, har knekt koden som mange mediefolk og markedsførere generelt drømmer om, nemlig hvordan engasjere Gen Z! Med 172.000 følgere og 20 mill likes på TikTok er hun på Topp 10-listen i Norge. Hun har +55.000 abonnenter på YouTube og er også stor på Instagram og Snap. Anne Kathrine Krøvel vil hun fortelle KAROKULs historie og hva hun tenker om hvorfor så mange liker hennes videoer på sosiale medier.

Hvordan skape suksess med TikTok?

I dette foredraget forteller Anne Kathrine og / eller Karoline hvordan TikTok fungerer og hva som skal til for å skape engasjement blant brukene der.

Anne Kathrine og Karoline «Karokul» Krøvel har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS