Christina Stielli

Populær svensk foredragsholder innen samspill

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christina Stielli

Christina Stielli slo gjennom som en rakett på det svenske markedet etter flere oppsiktsvekkende priser. I mer enn ti år har hun vært en av landets mest bookede foredragsholdere, alltid verdsatt og ofte vanskelig å booke da hennes klienter kontakter oss i god tid for å arrangere et arrangement.

Med utgangspunkt i menneskelig atferd, samarbeid på arbeidsplassen og alles eget ansvar i arbeidsstokken, veksler hun bekymringer og spennende forskning med detaljerte historier som skaper høy gjenkjennelsesfaktor og når hun viser, ikke uten en viss mengde komikk på et høyt nivå, hvor forholdene smitter, publikum har vanskelig for å holde tilbake latteren.

Hun legger stor vekt på betydningen av psykologisk trygghet i hvert enkelt team og derfor den enkeltes behov for tillit, trygghet, selvinnsikt, selvledelse og balanse mellom arbeid og fritid. Christina varmer publikum med varm hånd og leder dem til en forståelse av at hardt arbeid er et felles ansvar, at det er av største betydning for at virksomheten skal utvikle seg og trives, og at medarbeiderskap begynner hos alle. Med de konkrete verktøyene hun etterlater seg, kan alle forstå hvordan motivasjon og engasjement skapes. Og vedlikeholdt.

Siden 2014 har hun blitt lagt merke til hvert år som enten årets foredragsholder eller i en eller annen nominasjon av de mest ettertraktede foredragsholderne i landet. Senest i 2022 mottok hun prisen for Årets foredragsholder i kategorien Publikumsvalg.

Christina Stielli egner seg når motivasjonen er lav, når arbeidsgleden virker fjern, hun egner seg som foredragsholder når dine ansatte trenger et løft eller en lykkepille med langtidseffekt. Hun er perfekt i et endringsarbeid, i en omorganisering, når man står overfor utfordringer eller bare puster ut etter slike. Hun trengs når man skal ta en titt på holdningene på jobben slik at fokus kan være på arbeid, utvikling og trygghet i teamet. Du tar med Christina Stielli når du vil være sikker på at konferansen, arrangementet, kick-offen, arbeidsplassmøtet skal dekke alle dine behov.

Alle forelesninger tilpasses i nøye forberedelse til hver enkelt klients behov og krav og kan kombineres med workshops (maks. 70 personer) og interaktivitet.

Fotograf: Kristian Pohl

Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Christina Stielli

Skap effektive team med psykologisk trygghet

I dag, takket være forskning, vet vi at teamene som presterer best, mest bærekraftig og mest effektivt, alle har en fellesnevner. Det er psykisk trygghet mellom de ansatte. En forutsetning for kollektiv intelligens og kreativ utvikling. Men hvordan kommer du dit? Hvordan skaper vi psykologisk trygghet på en arbeidsplass? Med historiefortelling, egne erfaringer og stor kunnskap blander Christina et foredrag med interaktivitet for å skape innsikt i hva alle arbeidsplasser trenger på få timer: Medarbeidere med god selvinnsikt og gjensidig tillit.

Balanse mellom arbeid og fritid = bærekraftige ansatte

Sykefravær koster samfunnet og arbeidsplassen enormt mye penger, og vi må i god tid forstå viktigheten av å skape bærekraftige medarbeidere for å få bærekraftige arbeidsmiljøer. Balansen mellom jobb og familie, egen tid, vaner, relasjoner og ... ikke glem cravings og netflix kan noen ganger være vanskelig å oppnå. Med enkle hjelpemidler og et par timers underholdende og innsiktsfulle introduksjoner får publikum en innføring i sjeleveiledning sammen med konkrete verktøy for å forstå hvordan man faktisk finner den viktige balansen.

Sammen med tillit og motivasjon

Mange arbeidsgivere vitner om hvordan tilliten kommer snikende når verden er full av bekymringer og den økonomiske situasjonen rundt oss kan vekke bekymring. Da trenger vi tillit og motivasjon, men hvor finner vi det? En diskusjon om holdninger og tilnærminger, om hvordan vi trenger hjelp til å trekke i samme retning, om motivasjon, fremtidens utfordringer og den felles tilliten.

Grunnlaget for selvedelse

Ordet går rundt overalt, i nesten alle organisasjoner i medarbeidermøter, på konferanser og ... foredrag: SELVLEDERSKAP. Noen mener det handler om at vi ikke lenger trenger ledere eller ledere. Jeg vil si at det kreves enda flere dyktige ledere og ledere dersom man har ansatte som har lært å lede seg selv. Selvledelse handler om selvinnsikt, hvordan jeg kan vise meg sårbar og modig i en aktivitet. Plutselig befinner vi oss i en omorganisering vi ikke kan påvirke eller i urolige tider med usikre prognoser. Det er lett å miste balansen og havne i både tull og mas på arbeidsplassen. Selvledelse er å trene hvordan vi forholder oss til det som skjer. Å kunne lede seg selv gjennom livet er kanskje det viktigste vi kan lære. Det handler om å forstå hva jM har og hva jeg trenger for å kunne fortsette å utvikle meg og lykkes i min yrkesrolle så vel som i min rolle som privatperson. Jeg snakker om mine drivkrefter og viktigheten av å ha en hensikt, om mine personlige mål, mine mangler, mine styrker og ferdigheter. Å vokse som person i en organisasjon og arbeidsgruppe. Om påvirkningen på arbeidsstokken og om holdninger til sinte kollegaer og irriterte kunder.

2024 © Talerlisten AS