Helena Nyblom Munthe

Ekspert innen helse, kosthold og livsstil

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Helena Nyblom Munthe

Helena Nyblom Munthe holder foredrag om kosthold og helse knyttet til jobb og arbeidsliv. Hun er lege med doktorgrad innen indremedisin, og spesialist innen psykiatri. Hun har sin utdanning fra Sahlgrenska akademin ved universitetet i Gøteborg, men bor nå i Oslo. Med tung medisinsk kompetanse og et brennende engasjement for helsespørsmål, ønsker Helena å inspirere til å ta enkle og sunne valg for en bedre hverdag og livsstil. Hennes foredrag er bygget på anerkjent forskning innen hva som gjør at folk rundt om i verden lever lengre og bedre, og hvordan de får det til. Hun har skrevet flere bøker, blant annet boken ”Supermat – vägen till ett friskare liv” som ble en bestselger i Sverige. Hennes formidling er engasjerende, visuell og til inspirasjon. Hun bruker historier, eksempler og bilder for å underbygge sine gode råd om hvordan å spise og leve sunnere, noe som er verdifullt ikke bare for den enkelte, men for jobbhelse, trivsel, produktivitet og redusert sykefravær. En kompetent og behagelig formidler.

Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Helena Nyblom Munthe

Ät för ditt välmående

Genom små positiva vanor, steg för steg, kan du njuta av livet och god mat samtidigt som du skapar en långsiktigt hälsosam livsstil baserad på modern forskning.

Din livsstil och välmående

Ett lättillgängligt budskap baserat på modern vetenskap så att var och en lätt kan göra små enkla och positiva förändringar för att uppnå välmående och en långsiktigt hälsosam livsstil.

Lev hjärnsmart!

Modern hjärnforskning visar att vår livsstil är avgörande för att vår hjärna skall må bra. Här presenteras små enkla vanor i vardagen som kan öka psykiskt välmående och hälsa.

2024 © Talerlisten AS