Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Patrik Widegren

Patrik Widegren

Champagne connoisseur - ekspert på champagne

Fra 6.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Patrik Widegren

Patrik Widegren er en mangeårig connoisseur og ekspert innen fagfeltet champagne. Etter 20 år som entreprenør og konsulent innen IT og telecom har Patrik tatt steget og virkeliggjort sin store drøm om å startet sin egen importbedrift for champagne. I dag representerer Patrik over 30 mindre champagnehus for det norske markedet og smaker seg årlig gjennom mer enn 500 ulike champagner. Patrik kan bookes for foredrag innen emnet, hvor han deler sin store lidenskap for champagne. Foredraget kan kombineres med smakning etter kundenes ønsker der servering og logistikk er godkjent.

Foredrag med Patrik Widegren

Smaken av Champagne

Dette föredraget er en resa genom champagne, där vi ser mer på varför smaker uppstår som de gör och vad som påverkar dem.

Patrik Widegren har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS