Ståle Nyang

Bitcoin, blockchain, kryptovaluta og digitale sentralbankpenger

Fra kr 18.750,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ståle Nyang

Ståle Nyang holder foredrag om digitale penger, blockchain, kryptovaluta og bitcoin. Bitcoin er den store innovasjonen og teknologien som har løst problemet med å sende verdier over internett. Ståle holder foredrag om digitale sentralbank-penger og hvordan dette kan påvirke fremtiden vår.

Ståle er teknolog i bunn og har mange års erfaring med undervisning og opplæring i digital kompetanse, karriereveiledning og coaching. Han er også tidligere profesjonell MMA-utøver og er i dag partner og hovedtrener for MMA i kampsportsenteret Novus Academy.

Etter at Ståle ble introdusert for Bitcoin og altcoins i 2016, har han fullført etter- og videreutdanningstudiet “Digitale penger for fremtiden” på HVL og har holdt flere introduksjonskurs om emnet.

Ta kontakt om du ønsker en engasjerende foredragsholder om dette høyaktuelle temaet.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Ståle Nyang

Digitale penger for fremtiden

Dette er mitt foredrag om gudfaren til alle kryptovalutaer - Bitcoin, blockchainteknologien, altcoins (eller shitcoins?) og digitale sentralbankpenger. Hvorfor ble bitcoin oppfunnet, og hva slags problem skal det egentlig løse? Hva er Bitcoin, og hva er blockchain? Hva med bitcoin-mining og miljøet, er ikke det bortkastet bruk av energi? Bitcoin blir vel bare brukt av kriminelle - og er det i det hele tatt lovlig? Hva med alle de andre kryptovalutaene, som er bygd på samme oppskrift som bitcoin. Har de andre bruksområder og problemer å løse, eller er de alle utfordrere? Norges Bank og Digitaliseringsdirektoratet har jobbet siden 2016 med sin egen versjon av kryptovaluta, såkalt DSP (digitale sentralbankpenger). Hva er mulighetene og risikoen ved å innføre slike penger?

2024 © Talerlisten AS