Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Talerlisten ansetter ung salgsansvarlig

Publisert i Tips og råd av

Talerlisten vil vokse og ansetter nyutdannede Vedis Gjestemoen (23) som salgsansvarlig. 

– Det er utfordrende tider, men et virus skal ikke få ta livet av min gründerbaby. Markedet for flinke foredragsholdere kommer tilbake, og vi satser for å vinne, sier Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten.

Vedis kommer fra Kongsberg og har nylig levert sin bacheloroppgave på Høyskolen Kristiania, hvor hun har studert markedsføring og salgsledelse i tre år. 

I studietiden har hun hatt flere ulike verv, blant annet som tillitsvalgt og faglig fadder. Hun har også jobbet som studentassistent. Som deltidsjobb har hun vært salgsassistent i Talent-team som. Her satte hun rekord i flest bookede møter i løpet av en måned siden selskapets oppstart i 2013.

– Vi hadde finaleintervju med Vedis den 11. mars. Hun var rett person for oss, men så stengte Norge og jeg ble i tvil om jeg turte å ansette henne. Men så tenkte jeg på det gamle ordtaket «Den som intet våger, intet vinner», og ga Vedis et jobbtilbud, sier Nils Apeland, som er hovedeier i Talerlisten AS.

– Veldig takknemlig

– Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, spesielt i en tid hvor mange mister jobben og nyutdannede ikke får seg jobb. Talerlisten har etablert seg som en attraktiv aktør i et spennende marked, og jeg ser fram til å hjelpe alle de flinke foredragsholderne på Talerlisten med å få nye oppdrag. Jeg er veldig motivert for å sette i gang, sier Vedis Gjestemoen.

Positive tall siden oppstart

Siden oppstarten i 2016 har Talerlisten vokst jevnt og hatt et lite overskudd hvert år. I 2019 vokste Talerlisten med nesten 40 prosent og omsatte for 17.4 millioner kroner med et resultat før skatt på 166.000,-. 

– Vi har hatt en pen vekst, og investert underveis uten å låne eller hente penger. Det er i henhold til planen og i tråd med mine ønsker som gründer og hovedeier, sier Nils Apeland.

Koronakrisen førte til full stopp i foredragsmarkedet i perioden mars til august. Nå lysner det sakte.

– Så langt har kundene kommet til oss, men etter koronapandemien regner vi med at vi i større grad også må komme til dem. Med Vedis på laget øker vi kapasiteten og kan hjelpe flere arrangører å finne og bestille flinke foredragsholdere til seminarer, konferanser, møter og events, sier Apeland. 

Talerlisten.no gir råd om hvilke foredragsholdere, kursholdere og konferansierer arrangører bør velge og er den eneste formidlingstjenesten i Norge som viser priser og vurderinger fra arrangører og publikum. 

Nils Apeland etablerte Talerlisten AS høsten 2016 etter å ha jobbet over 20 år som kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder. Nils Apeland eier selskapet sammen med bookingansvarlig Sarah Emilie Mørch (26) og en håndfull mindre investorer.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2020 © Talerlisten AS