Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Publisert i Tips og råd av

Etter uker med digitale møter av ulik kvalitet, er tiden inne for å møtes fysisk igjen. Le sammen. Lære sammen. Oppleve inspirerende foredragsholdere i levende live, med rene hender og god avstand. Her er tre grunner til at du bør bestille foredrag nå.

1. Dine kunder og medarbeidere trenger eksternt påfyll

Koronakrisen har vist at det går fint å jobbe fra hjemmekontor. Samtidig er dette en ensformig og endimensjonal måte å møtes på. Å se dobbelthaka til en kollega som sitter hjemme med t-skjorte og ugredd hår, er ikke det samme som å se vedkommende velkledd og velfrisert i øyehøyde over bordet i et møterom eller i en konferansesal. Dessuten har mange nå tilbrakt så mye digital facetime med kolleger, at de er sultne på noe utenfra.

Derfor vil det være bra for dine medarbeideres og kunders mentale helse å samle dem fysisk i et rom. Servere smakfull mat, varm kaffe og minnerike opplevelser. Gi dem arbeidsgleden og fellesskapsfølelsen tilbake.

Et motiverende foredrag med en ekstern inspirator eller spesialist vil være en viktig vitaminpille etter en annerledes vinter. På Talerlisten finner du foredragsholdere innen alle typer temaer.

Vi sender deg gjerne noen gratis forslag om du sender en e-post til bestilling@talerlisten.no. Du kan også søke opp og sende en uforpliktende forespørsel til alle våre foredragsholdere her.

Få tips om hva du bør huske når du bestiller foredrag.

2. De beste foredragsholderne bestilles først

På samme måte som de beste billettene på kino teater bestilles først, bookes de beste foredragsholderne tidlig. Og siden det fortsatt er slik at en flink foredragsholder fortsatt bare kan være fysisk tilstede ett sted av gangen, bør du bestille flere måneder i forveien.

September og oktober peker seg allerede ut til å bli en svært hektisk tid for alle som jobber med kurs, konferanser og foredrag – og siden mange booker foredrag på tirsdager, onsdager og torsdager, blir disse dagene fort «tatt» hos Norges mest populære foredragsholdere. Skal du ha foredrag på engelsk, er det ekstra viktig å være ute i god tid.

Les hvem som ble kåret til Årets taler på Talerlisten i 2020.

3. Du hjelper en skadeskutt bransje tilbake på beina

Et tredje argument for å bestille en foredragsholder nå, er at du kan være med å hjelpe en yrkesgruppe som har blitt «parkert» ut på veien igjen. Alle som lever av å holde foredrag i Norge har i praksis hatt yrkesforbud i to av årets viktigste måneder inntektsmessig.

Og selv om det ikke er mer synd på foredragsholdere enn andre, vil din booking kunne være med å forbedre utsiktene for en foredragsholder som også har regninger å betale.

De fleste foredragsholderne på Talerlisten kan holde digitale foredrag, og vi har også utstyr og samarbeidspartnere for proff streaming. Les våre råd om hvordan å få til digitale foredrag og seminarer her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS