Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra kr 13.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita Fevang er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Anita er sosiolog og lektor, samt leder av den ideelle organisasjonen «Verdifaktor». Pga. overraskende god effekt, tross enkelhet, har hun med Dr. White og Appreciation at Work oversatt bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse, opplæring og terapi, og tilleggsutdanning i pedagogikk, ledelse, barnevern i minoritetsperspektiv og HR Management. Hun har bred erfaring fra skole, og kan tilby kurs/foredrag som passer for din organisasjon og familie. Deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De 5 språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver. Anita er en dyktig foredragsholder, som får ekstremt gode tilbakemeldinger både fra internasjonale bedrifter og små skoler.

Book et foredrag med Anita nå og lær hvordan du kan kommunisere for at de rundt deg skal føle seg verdsatt

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 79% av de som slutter frivillig, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

2023 © Talerlisten AS