Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita Fevang er sosiolog, lektor og cand. polit, samt leder av den ideelle organisasjonen «jobbmotivert». Hun har i samarbeid med Dr. White og Appreciation at Work oversatt en bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse både privat og offentlig (innen barnevern), opplæring og terapi, og foruten sosiologi, har hun utdanning innen pedagogikk, ledelse, organisasjon & endring, samt HR Management. Hun har bred erfaring fra skolesektoren, og kan tilby kurs og foredrag som passer for din virksomhet og deres spesielle behov. Anita er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Alle foredrag er basert på at deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De fem språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver.

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 69% av de som slutter, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

Anita Fevang har 20 vurderinger

Nina Merethe Aasen

6. mars 2019

Norsk Fosterhjemsforening

6

Du kan slutte å lete etter foredragsholder! Anita er den rette, dersom du ønsker et faglig, solid foredrag basert på forskning, samtidig som du vil høre passende historier som treffer deg rett i hjertet. Måten hun kombinerer fag med humor er imponerende. Vi som gruppe på over 100 ble ledet gjennom en hel helg, uten å kjede oss et øyeblikk. Skal man ha læring og opplevelse, kommer vi ikke til å finne noen bedre. Strålende fornøyd styre – og deltakere; De beste tilbakemeldingene man kan få! Anbefales for å oppnå engasjement, kunnskap og inspirasjon for de som jobber med mennesker! Supert samarbeid før, under og etter kurshelgen.

Lisbeth Tingvoll

1. mars 2019

Norsk Fosterhjemsforening Trøndelag Sør

6

Anita, du leverte til topp karakter! Takk for at du tok turen helt opp til Røros med ditt foredrag «Verdsatt i fosterhjemmet». Ca. 100 fosterforeldre i Trøndelag hadde tatt turen for å høre deg, og de ga deg meget god vurdering i etterkant. Ingen tvil om at du er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt. Og takk for at du deler dine «verktøy» med oss. Vi vil anbefale deg på det sterkeste!

Torben Skylstad

27. februar 2019

Norsk Fosterhjemsforening Sør-Trøndelag

Anita Fevang åpnet med å vise til forskning som sier at en urovekkende stor andel foredrag og seminarer, til tross for å være interessante og underholdende der og da, hadde liten til ingen målbar verdi kort tid etterpå, fordi kunnskapen man tilegnet seg var vanskelig å gjennomføre og/eller urealistisk/umulig i praksis. Resten var en utmerket demonstrasjon i hvordan man skulle unngå å bli en del av den statistikken.

Her var det ikke bare et godt utvalg av enkle verktøy man umiddelbart kunne ta i bruk i praksis. Det var også en grundig, faglig sterk og forskningsbasert gjennomgang av hvorfor de virker og hvilken verdi de tilfører, ispedd erfaringer hun selv har hentet på veien. Foredraget tilførte et endret tankesett, som ble med hjem og har blitt praktisert siden.

Det hele ble presentert med stort engasjement og innlevelse fra en dame som ikke er redd for å by på seg selv. En god dose humor og involvering av deltakerne ga en lett og engasjerende stemning. Foredraget var langt og omfattende, men det var det kun klokka som avslørte, for tiden fløy.

Randi Merete Rise

17. februar 2019

Privatperson

6

Tusen takk for veldig inspirerende foredrag på Røros i helgen! Anbefaler deg gjerne videre til de jeg kjenner.

Anders Kristian Dyrli

11. juni 2018

MERK Norge AS

6

Anita Fevang gjør en god jobb med å holde oppmerksomheten til lytterne gjennom hele foredraget. Hun er engasjert og gir mye av seg selv, noe som gjør det lett å selv være engasjert og nysgjerrig. Temaene hun tar opp er både nyttige og relevante for alle som ønsker å skape et bedre arbeidsmiljø på jobben.

Marit Sagen Gogstad

25. mai 2018

Sandefjord Næringsforening

5

Anita er en foredragsholder som alltid leverer. Jeg har hatt gleden av å høre henne flere ganger og hun både tilpasser, overrasker og ikke minst treffer sitt publikum – hver gang. Hun bruker gode eksempler som det er lett å kjenne seg i igjen i, både som privatperson og leder / kollega. I Sandefjord Næringsforening hører vi ofte og mange foredrag, og Anita er en dyktig formidler og helt sikkert blant de beste innenfor sitt tema!

Henrik Sandvik

18. april 2018

Tenk Sandefjord

5

Inspirerende foredragsholder om et tema som angår veldig mange. Anita er ærlig, ujålete og personlig, og foredraget om verdsettelse setter nok igang noen tankeprosesser hos de fleste. Anbefales!

Øystein Seim

14. april 2018

Seim Maskin

6

Meget inspirerende og innholdsrikt foredrag som absolutt satte i gang noen tanker for min del.

Jorunn Hagesæther

7. februar 2018

Karmsund Videregående Skole

6

Foredraget var så bra. Anita Fevang skal gratuleres. Svært godt gjennomført😊!

Vanessa Riviere

31. januar 2018

Leder Fagforbundet Barn og Oppvekst

6

Jeg fant ut at kurset var en nødvendighet og nyttig læring for oss som jobber med barn og ungdommer. Samt at jeg synes dette er noe alle skulle hatt kurs om på jobben. Det gjør at man kan hindre mye misforståelse og bygge opp arbeidsmiljøet. For meg ga det meg noen tanker om hvordan jeg er som leder. Hvordan verdsetter jeg de ansatte?Hører/ser jeg signalene de gir meg på hva de trenger av meg?

Ragnhild Angard Wefling

6. januar 2018

FAU Søre Ål Skule, Lillehammer. Mor til tre!

6

Takk for utruleg fint foredrag om mobbing på Søre Ål skule, FAU denne veka. Veldig interessant! Supert!

Magnus Emil Kirsebom

18. mai 2017

NAV Kontaktsenter Vestfold

6

Anita er den type foredragsholder du møter på en sjelden gang, og som får deg til å lure på hvorfor du har brukt så mye tid av livet ditt på foredrag du verken har fått noe ut av eller har klart å huske mer enn et par timer. Du vet, denne dyrebare tiden du vet at du aldri får igjen. Hun har en evne til å skape samhold i salen, å skape trygghet slik at alle bidrar med verdifulle innspill. Her er det ingen tillært måte å presentere på, hun er seg selv og får derfor også andre til å være seg selv. I bunnen er det forskningsbasert kunnskap og teori, solid leder og HR-erfaring, men der ute i salen er det et flott menneske som gjør dagen din mye bedre enn du hadde trodd på forhånd. Kanskje det viktigste tiltaket vi har gjort noensinne for vårt arbeidsmiljø og vår arbeidsplass. Jeg har sjeldent følt meg så trygg på en anbefaling.

Avdelingsleder/HR
NAV Kontaktsenter Vestfold

Marta Tryjanska

10. mai 2017

Leder Seksjon kirke, kultur og oppvekst

6

3 mai 2017 hadde Fagforbundet Barn og Oppvekst, Oslo invitert sine medlemmer til et ypperlig temakveld med Anita Fevang. Det var et svært lærerikt foredrag om Verdsettelse på jobb. Mange møtte og det var supert. Dette skal vi definitivt gjenta!

Sudiksha Joshi, Ph.D.

12. januar 2017

Learning Advocate, "We Are Always Learning"

6

It has been an absolute honor of knowing and working with Anita. We have co-authored articles on Huffington Post together, she has coached me on life, and I have interviewed Anita four times on how 5 Love Languages can help in our overall life: work, parent-child relationship, bullying, and romantic relationships. It is amazing how Anita is able to interweave her own personal experiences, research studies, her training on implementing 5 Love Languages in various settings, and from the progress, she has seen in schools, homes, and workplaces where she has been able to implement them. She is a great storyteller and any workshop or event attendee will be sure to take away actionable points with them. I cannot say enough of the good things about Anita. Her genuine yearning to help others live a better overall life is very contagious.

Ivar Haugstad

21. desember 2016

Antropolog.no AS

6

Anita Fevang er en meget god formidler. Med sin ro, tilstedeværelse og innlevelse får hun publikum til å henge med fra begynnelse til slutt. Et foredrag du garantert vil ha nytte av!

Rikard Nielsen

20. desember 2016

Student

6

Anita er en person som for med alle i samtalen, jeg følte at hun virket ivrig på å bli kjent med alle for å lykkes med kurset! Hun fikk meg til å føle meg velkommen og sett. Hun fikk fram ting med å ta inn flere ting i min bakgrunn som tema i kurset!

Lill Hallingskog Bjørkmann

16. desember 2016

Frelsesarmeen Familievern

6

Anita er en engasjert og kompetent foreleser. Kunnskapene hun formidler sitter i ryggmargen på henne, og hun formidler med glede, seriøsitet og god humor. Hun er ydmyk i forhold til sitt publikum og viser respekt for andres kunnskap. Hun er dyktig på å balansere forelesning og drøfting og holder tider. Anbefales varmt!

Wivi Wangen-Johannessen

16. desember 2016

Sykehuset i Vestfold

5

Foredraget er spennende og underholdende. Hun krydrer det med eksempler fra hverdagen, og en god dose humor. Hun er reflektert og interresert.Dette gjør at det er lett å relatere dette viktige temaet til sin egen arbeidsplass og hjemmesituasjon. Anbefales!

Ann-Kristin

13. desember 2016

SiV, avd. Larvik

Jeg vil sterkt anbefale Anita som foredragsholder. Hun er engasjerende, kunnskapsrik og en god representant for det budskapet hun fremfører. Ved å underbygge med forskningsresultater blir budskapet troverdig. I tillegg til å bidra til en endring på arbeidsplassen, vil hennes foredrag kunne gi positive endringer i privatlivet også.

Ivar Kjøll

12. desember 2016

Resultat-Gruppen A.S

5

Innholdsmessig meget faglig sterkt. Teorien bygger på solid og spennende forskning. Du vil garantert bli tilført ny og nyttig kunnskap. Fremføringen er ypperlig pedagogisk tilrettelagt. Anita Fevang krydrer foredraget med relevante og konkrete eksempler, som oftest er hentet fra hennes egne brede erfaringsbakgrunn. Med stil og humor underholder hun oss tilhørere. Spørsmål blir grundig besvart, og det merkes lett at hun selv er bærer av verdsettelsens fem språk. Jeg anbefaler sterkt å engasjere Anita Fevang. I så fall gjør du en investering som gagner både dine medarbeidere og deg selv.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS