Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita Fevang er sosiolog og lektor, samt leder av den ideelle organisasjonen «Verdifaktor». Pga overraskende god effekt tross enkelhet, har hun i samarbeid med Dr. White og Appreciation at Work oversatt bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse både privat og offentlig (innen barnevern), opplæring og terapi. Tilleggsutdanning innen pedagogikk, ledelse, barnevern i minoritetsperspektiv, samt HR Management. Hun har bred erfaring fra skole, og kan tilby kurs og foredrag, live og online, som passer for din organisasjon og familie. Anita er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Alle foredrag er basert på at deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De fem språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver.

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 79% av de som slutter frivillig, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

Anita Fevang har 48 vurderinger

Åse Mari Hansen

30. november 2021

Utdanningsforbundet Øksnes

6

Anita er en fabelaktig formidler med et sterkt engasjement som hun evner å overføre til deltakerne. Temaet verdsatt på jobb var både nyttig og konkret. Tipsene hun kommer med kan med fordel brukes både av ledere og ansatte i det daglige.

Anna

26. november 2021

Utdanningsforbundet

6

Herlig dame med et veldig interessant tema. Ambefales på det sterkeste

Marit D. Kristiansen

11. november 2021

Utdanningsforbundet Nes

5

Anita anbefales på det sterkeste! Hun gjorde budskapet levende. Hun viste interesse og engasjement for eget innhold, og fikk med seg publikum.

Oddrun Clason

5. november 2021

Utdanningsforbundet Nes

4.5

Takk for et fint foredrag! Her var det mange gode tips til en bedre skolehverdag for både kollegaer og elever!

Aysel Ahmadli

21. oktober 2021

NAV

6

Hun er flink til å engasjere alle🤍.Veldig interessant og lærerik tema.

lovinda børesen

21. oktober 2021

Nav

6

Åpen, leken og undrende foredragsholder. Med et viktig budskap.
Anbefales!

Idun

21. oktober 2021

NAV

5.5

Dette foredraget var veldig bra og lærerikt! Og Anita har en naturlig formidling og snakker fra hjertet uten å drukne deg i mye tekst på presentasjonene. Anbefales!

Sarah

21. oktober 2021

NAV

5.5

Informativt. Veldig bra foredrag. Anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS