Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Anita Fevang

Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita Fevang er sosiolog, lektor og cand. sociol, samt leder av den ideelle organisasjonen «jobbmotivert». Pga overraskende god effekt tross enkelhet, har hun i samarbeid med Dr. White og Appreciation at Work oversatt bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse både privat og offentlig (innen barnevern), opplæring og terapi. Foruten sosiologi, har hun utdanning innen pedagogikk, ledelse, organisasjon & endring, samt HR Management. Hun har bred erfaring fra skole, og kan tilby kurs og foredrag som passer for din virksomhet og deres spesielle behov. Anita er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Alle foredrag er basert på at deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De fem språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver.

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 79% av de som slutter frivillig, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

Anita Fevang har 28 vurderinger

Jarle Knut Hånes

6. februar 2020

Norsk fosterhjemsforening Møre og Romsdal

6

Foredraget om å bli verdsatt og om å kunne verdsette i heimen traff meg som fosterfar veldig godt. Her lærte vi om de 5 kjærlighetsspråkene som ble formidlet på en lett og engasjerende måte. Anita byr på seg selv og sin erfaring. Anbefales

Beate Øyen-Trosdahl

3. februar 2020

Privatperson

6

Tusen takk for et lærerikt og bruksnyttig kurs. Der vi gjennom å bruke enkle verktøy kan bidra til å få andre til å føle seg verdsatt. Verktøy som også kan bidra til økt forståelse mellom mennesker i relasjoner uavhengig, om det er i privatlivet eller i arbeidslivet. Nå skal det øves på å fylle opp egen tank, og så skal jeg forske på hvordan jeg kan få de rundt meg til å føle seg verdsatt og bidra til å fylle deres tank. Takk igjen. Jeg håper det blir kurs i Molde på jobb. Det hadde vært helt kanon.

Elin Pedersen

2. februar 2020

Privatperson

6

Inspirerende kurs til ettertanke, faglig påfyll, latter og gode samtaler. Gleder meg til å ta i bruk verktøyene vi fikk med oss i helga. Fosterhjemsforeningen i Møre og Romsdal traff blink med denne foredragsholderen. Anbefales!

Randi Hæggernæs

21. oktober 2019

Norsk Fosterhjemsforening, Finnmark

6

Godt faglig påfyll. Levert på en inspirerende og godt forståelig måte for en gjeng engasjerte fosterforeldre.

Sarwat

16. september 2019

Oslo Kommune

5

Noe av det mest viktigste for et jobbsted. Anbefaler sterkt. Anita er morsom og forklarer med enkle eksempler på hvordan en kan sette pris på hverandre. Jeg kjøpte boken på norsk. Gary Chapman er en utrolig begavet forfatter. Jeg er glad boken er oversatt til lettlest norsk av Anita.

Oddny Pedersen

16. september 2019

Utforskeren barnehage

6

Veldig bra! Vi er kjempefornøyd. Det var interessant.

Kristin Barlie

16. september 2019

Skole

6

Anbefaler Anita som foredragsholder! Hun er kunnskapsrik og engasjerende, og snakker rett fra levra om naturlige ting. Byr mye på seg selv og familien med mye selvironi. Morsomt og annerledes foredrag!

Torill Ajayi

16. september 2019

Gransbakken bhg.

5

Veldig lærerikt og nyttig. Gleder meg til å formidle dette videre til mine kollegaer.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS