Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra kr 13.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita er sosiolog og lektor, samt leder av den ideelle organisasjonen «Verdifaktor». Pga. overraskende god effekt, tross enkelhet, har hun med Dr. White og Appreciation at Work oversatt bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse, opplæring og terapi. Tilleggsutdanning i pedagogikk, ledelse, barnevern i minoritetsperspektiv og HR Management. Hun har bred erfaring fra skole, og kan tilby kurs/foredrag, live og online, som passer for din organisasjon og familie. Anita er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De 5 språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver. Anita er en dyktig foredragsholder, som får ekstremt gode tilbakemeldinger både fra internasjonale bedrifter og små skoler.

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 79% av de som slutter frivillig, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

Anita Fevang har 59 vurderinger

Line A Martinsen

21. september 2022

Sykehuset Telemark

6

Veldig bra og engasjerende presentasjon! Interessant tema og jeg kommer nok til å være mer oppmerksom både på jobb og hjemme.

Linn Michelle

21. september 2022

Sthf

6

Veldig lærerikt, da blir man mer oppmerksom på andre sitt språk og kan reflektere og handle utifra det.

Gabriela Nass

31. mai 2022

Repsol Norway

6

Fantastik presentation! All the subjects are relevant and make the audience to think about the emotions and feelings and how the people feels appreciated at work! For sure all the information is useful with family and friends.

Espen Magnussen

28. mai 2022

Røde Kors

6

Kjempe foredrag med god formidlingsevne, solid fagkunnskap og spennende budskap. Veldig kjekt, og anbefales sterkt til andre. 😄

Christine Ludvigsen

28. mai 2022

Røde kors

Fantastisk foredrag med aha-opplevelser i fleng. Utrolig informativt. Takknemlig for at jeg fikk delta.

Ronny Ludvigsen

28. mai 2022

FFA Røde Kors

6

Helt nydelig, ble trollbundet.

Ingrid Tøkje

28. mai 2022

Røde kors

5.5

Elska dette foredraget! Du snakket om ting som jeg synes er veldig interessant. Spesielt gøy med de 5 kjærlighetsspråkene.

Cindy Skar

11. mai 2022

Oslo universitetssykehus

6

Helt fantastisk foredrag!! Tusen takk for mye inspirasjon og nye perspektiver! Du er rå!!!

Martine Hansen

10. mai 2022

Sykehuset i Vestfold

6

Inspirerende, lærerikt og tankevekkende foredrag. Ønsker meg enda mer! Anbefales på det sterkeste!

Fermesk

10. mai 2022

Ous

6

Fantastisk foredrag på NSH, herlig dame, lett og forstå. Anbefales!

Saeeda

10. mai 2022

Ahus

6

Helt fantastisk

Åse Mari Hansen

30. november 2021

Utdanningsforbundet Øksnes

6

Anita er en fabelaktig formidler med et sterkt engasjement som hun evner å overføre til deltakerne. Temaet verdsatt på jobb var både nyttig og konkret. Tipsene hun kommer med kan med fordel brukes både av ledere og ansatte i det daglige.

Anna

26. november 2021

Utdanningsforbundet

6

Herlig dame med et veldig interessant tema. Ambefales på det sterkeste

Marit D. Kristiansen

11. november 2021

Utdanningsforbundet Nes

5

Anita anbefales på det sterkeste! Hun gjorde budskapet levende. Hun viste interesse og engasjement for eget innhold, og fikk med seg publikum.

Oddrun Clason

5. november 2021

Utdanningsforbundet Nes

4.5

Takk for et fint foredrag! Her var det mange gode tips til en bedre skolehverdag for både kollegaer og elever!

Aysel Ahmadli

21. oktober 2021

NAV

6

Hun er flink til å engasjere alle🤍.Veldig interessant og lærerik tema.

lovinda børesen

21. oktober 2021

Nav

6

Åpen, leken og undrende foredragsholder. Med et viktig budskap.
Anbefales!

Idun

21. oktober 2021

NAV

5.5

Dette foredraget var veldig bra og lærerikt! Og Anita har en naturlig formidling og snakker fra hjertet uten å drukne deg i mye tekst på presentasjonene. Anbefales!

Sarah

21. oktober 2021

NAV

5.5

Informativt. Veldig bra foredrag. Anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS