Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Personlig trener, influencer og topp-blogger

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Hvordan lykkes du med sosiale medier? Hvordan skaper du et engasjement og bygger et publikum? Disse spørsmålene kan Camilla Aastorp Andersen hjelpe til med å besvare.

Camilla Aastorp Andersen – kjent og anerkjent gjennom bloggen «Treningsfrue» – er personlig trener, tobarnsmor og blogger. Bloggen hennes er en av Norges mest leste innen kategorien trening & kosthold, og Camilla har også en stor følgerskare på Instagram, Facebook og Snapchat. På bloggen deler hun sine beste treningstips, matoppskrifter, kostholdsråd og hverdagshistorier, og hennes mange følgere setter pris på hennes jevnlige oppdateringer med bilder, historier, hjelp og inspirasjon. På scenen som i dagliglivet er Camilla en energikule. I et av foredragene sine forteller hun om hvordan hun har lykkes med å bygge opp bloggen til noe hun kan leve av. «Treningsfrue» har mye å lære bort, og er kjent for å spre glede og entusiasme. Camilla vant Vixen Blog Awards 2016 for beste Trenings- og helseblogg.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Slik lykkes du med sosiale medier

I dette foredraget forteller Camilla om hvordan hun har brukt sosiale medier til å bygge en av Norges mest populære blogger. Med praktiske eksempler, historier, tips og triks - viser hun hva som har fungert og hvorfor, og kommer med råd som både bedrifter, bloggere og ikke minst personlige trenere kan lære av.

Hva kan bedrifter lære av bloggere?

Hvordan skape engasjement og bygge et publikum gjennom digitale medier? Hva er fellestrekkene for de temaene folk liker og deler, og hvordan skape innhold som engasjerer og konverterer? I dette foredraget bruker Camilla sine egne erfaringer fra hun startet som "Snuppa32" på Instagram til i dag hvor hun er en av Norges mest leste influencere.

Fra #Snuppa32 til merkevaren Treningsfrue

Dette foredraget handler om Camillas liv og reise fra hun debuterte på Instagram som #Snuppa32 til at hun i dag er en av de mest populære og innflytelsesrike profilene innen sin sjanger i Norge. Hun forteller om hvordan hun har tenkt og jobbet, om hardt arbeid, motgang, læring og erfaringer med å starte for seg seg selv, bygge en merkevare og bygge et publikum. En ærlig og morsom historie som inspirerer og motiverer!

Talerlisten mener

Camilla er lett å like. Hun er dyktig og målrettet og har plenty av erfaring med å skape engasjement rundt det hun gjør. Som foredragsholder er hun ærlig, morsom og selvironisk - og god til å formidle hvordan å lykkes i sosiale medier.

2024 © Talerlisten AS