Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Personlig trener, influencer og topp-blogger

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Camilla Aastorp Andersen – kjent og anerkjent gjennom bloggen «Treningsfrue» – er personlig trener, tobarnsmor og blogger. «Treningsfrue» er en av Norges mest leste blogger innen kategorien trening & kosthold, og Camilla har også en stor følgerskare på Instagram, Facebook og Snapchat. På bloggen deler hun sine beste treningstips, matoppskrifter, kostholdsråd og hverdagshistorier, og hennes mange følgere setter pris på hennes jevnlige oppdateringer med bilder, historier, hjelp og inspirasjon. På scenen som i dagliglivet er Camilla en energikule. I et av foredragene sine forteller hun om hvordan hun har lykkes med å bygge opp bloggen til noe hun kan leve av. «Treningsfrue» har mye å lære bort, og er kjent for å spre glede og entusiasme. Camilla vant Vixen Blog Awards 2016 for beste Trenings- og helseblogg.

Foredrag med Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen

Slik lykkes du med sosiale medier

I dette foredraget forteller Camilla om hvordan hun har brukt sosiale medier til å bygge en av Norges mest populære blogger. Med praktiske eksempler, historier, tips og triks - viser hun hva som har fungert og hvorfor, og kommer med råd som både bedrifter, bloggere og ikke minst personlige trenere kan lære av.

Hva kan bedrifter lære av bloggere?

Hvordan skape engasjement og bygge et publikum gjennom digitale medier? Hva er fellestrekkene for de temaene folk liker og deler, og hvordan skape innhold som engasjerer og konverterer? I dette foredraget bruker Camilla sine egne erfaringer fra hun startet som "Snuppa32" på Instagram til i dag hvor hun er en av Norges mest leste influencere.

Fra #Snuppa32 til merkevaren Treningsfrue

Dette foredraget handler om Camillas liv og reise fra hun debuterte på Instagram som #Snuppa32 til at hun i dag er en av de mest populære og innflytelsesrike profilene innen sin sjanger i Norge. Hun forteller om hvordan hun har tenkt og jobbet, om hardt arbeid, motgang, læring og erfaringer med å starte for seg seg selv, bygge en merkevare og bygge et publikum. En ærlig og morsom historie som inspirerer og motiverer!

Talerlisten mener

Camilla er lett å like. Hun er dyktig og målrettet og har plenty av erfaring med å skape engasjement rundt det hun gjør. Som foredragsholder er hun ærlig, morsom og selvironisk - og god til å formidle hvordan å lykkes i sosiale medier.

Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen har 7 vurderinger

Silje Ødegård Standal

7. september 2022

ETS

6

Camilla var i Eikefjord forrige helg der ho hadde eit inspirerande foredrag. Etter foredraget hadde ho treningsøkt for 100 personer i ein fleirbrukshall. Folk storkosa seg og gav alt på trening. Dette var veldig kjekt!

Jan Svaheim

13. desember 2018

Sensum

5

Sensum booket Camilla Aastorp Andersen og Julie Holst Berntsen fra United Influencers til et event for en kunde i desember 2018. Briefen var å snakke om hvordan å bygge fans og følgere, og hva kundens ledere, selgere og markedsfolk kan lære av influencere. Camilla og Julie strålte på scenen, ga relevante eksempler, fortalte historier og delte innsikt som var nyttig og interessant. De var enkle å samarbeide med, og publikum satte stor pris på deres bidrag. Vi fikk også proff hjelp og oppfølging fra Talerlisten før og etter arrangementet.

David Kollsete

3. mars 2017

Trondheim Markedsforening

6

Camilla holdt foredraget «Hvordan bygge et publikum i sosiale medier» på Markedskonferansen 2017 i Trondheim. Hun leverte et solid foredrag om sine egne erfaringer rundt det å bygge en personlig merkevare gjennom digitale kanaler. Ikke bare har hun en god historie å fortelle, hun er også jordnær, ærlig og byr på seg selv på en måte som skaper et etterlatt inntrykk av en meget troverdig foredragsholder. Anbefales på det varmeste.

Silje Thorstensen

20. februar 2017

Myrenssportssenter

6

Jeg fikk oppleve Camilla sitt foredrag på Convention på tvers 2017 der hun snakket om sosiale medier og hvordan man bygger merkevare. Jeg fikk mange gode tips til hvordan treningssenteret jeg jobber på kan nå ut til enda flere ved at vi for eksempel blir enda flinkere på å livesendinger gjennom kanaler som facebook og instagram. Camilla er ydmyk og veldig lett og like. Hun tok alle spørsmål underveis seriøst og var flink til å involvere de i salen. Et givende foredrag!

Alexander Aalerud

14. februar 2017

Alexander Aalerud

6

Jeg har sett foredraget til Camilla på AFPT convention 2016 og Convention på tvers i februar 2017. Foredraget er fylt med mange gode og praktiske tips om hvordan du kan benytte deg av sosiale medier for å bygge din merkevare. Jeg satt igjen med gode verktøy som kunne appliseres direkte, og ikke minst motivasjonen til å gjøre nettopp dette. Som foredragsholder er Camilla engasjerende, blid og smittende positiv. Hun har en god formidlingsevne som når ut til publikum. Anbefales!

Henrik Alfheim

6. desember 2016

Marvelous

6

Jeg engasjerte Camilla som foredragsholder på et seminar om Influencer Marketing for vel 150 deltakere. Hun leverte til forventningene og godt over det. Helproff dame som har kontroll på karrieren og er flink til å formidle dette fra talerstolen. Mange gode konkrete tips som deltakerne kunne forholde seg til og ta med tilbake på kontoret. Samtidig personlig og bød på seg selv. Anbefales!

Kamilla Kolvig

1. desember 2016

Kamilla Kolvig

6

Jeg hørte Camilla holde foredrag om hvordan hun har bygget opp varemerket sitt, og hvordan hun bruker de ulike sosiale mediene for å danne en helhet. Foredraget hadde god flyt, og hun kom med mange praktiske eksempler på ting hun har gjort, og fortalte om tanken bak de ulike valgene hun har tatt. Camilla var positiv og energisk, og hadde god dialog med publikum underveis. Et engasjerende og givende foredrag!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS