Carina Hultin Dahlmann

Forfatter- mat, helse & livsstils inspirator

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Carina Hultin Dahlmann

Carina Hultin Dahlmann er gründer og forfatter som har utgitt fem bøker innenfor sjangeren mat og helse.

Hun er en erfaren kurs- og foredragsholder, og som en av Norges (og verdens) første fagteknikere i bærekraftig matopplevelser brenner hun for å vise hva vi har av norsk matkultur som både smaker godt, gjør godt og som vi kan være stolte av. Her er bærekraft i et lokalt perspektiv og matglede i fokus.

Carina er opptatt av at vi sørger for at våre mat-tradisjoner ikke forsvinner og dør ut. «Mat er en viktig del av vår identitet og historie. Vi må både se bakover og fremover om vi skal oppnå en sunnere og mer bærekraftig matverden, og vi må være stolte over vårt eget matfat» sier hun.

Dahlmann jobber også som kursholder og underviser på Geitmyra matkultursenter for barn og jobber ofte med media hvor hun bidrar med sin ekspertise.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Carina Hultin Dahlmann

Norske matskatter - stolt, stoltere, stoltest

Hva er det med italiensk og fransk matkultur som mange nordmenn synes er så spennende og smakfullt? Er parmesanosten og Bordeaux vinen virkelig så god, eller er det noe annet som ligger bak? Kan det være at både italienere og franskmennene har våget å rope høyere om deres matkultur? Vi er best! Kom å smak, kjøp, spis! Hva om vi hadde våget å rope slik om vår egen matkultur? Foredraget Norske matskatter - Stolt, stoltere, stoltest tar deg med inn i vårt eget matfat og viser deg at vi har en matkultur som vi kan nettopp det- være stolt av. Oster i verdensklasse, merke beskyttet eplesider, grønnsaker, beitedyr og lidenskapelige engasjerte lokalmat produsenter er bare noe av det vi har å tilby. Etter dette foredraget vil du bli stolt over egen matkultur og være klar til å både spise og lage mat basert på vårt eget ressursgrunnlag. Det er bærekraft i et lokalt perspektiv! Du vil også få smake på en bit eller to av det vi har å tilby av mat produsert i Norge med norske råvarer. La oss sammen rope høyt for norske matskatter og bøndene som lager den!

Kurs med Carina Hultin Dahlmann

Carinas 5 enkle- Sunne & smakfulle hverdagsretter

Sliter du med å finne på hva du skal spise til middag i en travel hverdag som både er enkelt, sunt og godt? Hverdagen er travel og det kan være vanskelig å finne på hva du skal spise til middag. Dårlig planlegging og mangel på inspirasjon og middags idéer gjør ofte at man tyr til noe u-sunt og lite spennende. Jeg viser deg hvordan du enkelt kan gjøre middagen til dagens høydepunkt på en enkel, sunn og smakfull måte.

2024 © Talerlisten AS