Carina Hultin Dahlmann

Forfatter- mat, helse & livsstils inspirator

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Carina Hultin Dahlmann

Carina Hultin Dahlmann er Norges første juiceterapeut, gründer av Juicydrops, personlig trener, ernæringsrådgiver og plantebasert kokk. Snart er hun ferdigutdannet også til Norges (verdens) første fagtekniker i bærekraftig matopplevelser. Carina er aktuell med kurset: «5 enkle, sunne og smakfulle hverdagsretter» som hun holder både digitalt og fysisk. Hun har skrevet 5 bøker innenfor temaene: juicing, kosthold, kokkelering og en sunn livsstil. Debut boken «Juicy!» lå på bestselger-listen i over 8 uker og inspirerte nordmenn til å bli det hun kaller «juicere». Carina slet selv med overvekt og helseproblemer fra ung alder men har klart å både spise juice og trene seg frisk og ned i vekt. Hun bruker sine personlige erfaringer i kombinasjon med profesjonell kunnskap til å informere og inspirere andre til å gjøre små grep i hverdagen som kan gi store forbedringer i kropp og sinn. Carina holder fysiske og digitale kurs, og hennes foredrag egner seg godt som et annerledes og inspirerende innslag på arbeidsplasser og for spesielle anledninger som «Damenes aften». Carina brenner for å hjelpe flest mulige til å oppdage naturens vidunderlige helbredelseskraft gjennom blant annet å presse og drikke det hun kaller «naturens flytende gull» nemlig ferskpresset juice.

Foredrag med Carina Hultin Dahlmann

Juicy! Sunn med ferskpresset juice

Foredraget «Juicy!» inspirerer deg til å øke din sunnhet ved å tilføre kroppen din flytende gull - nemlig ferskpresset juice! Gjennom kunnskap og en smittende energi vil Carina vise deg hvordan juicing enkelt kan hjelpe deg å oppnå din «5 om dagen» kvote, øke energien din, og gi deg en bedre helse og hverdag.

Kurs med Carina Hultin Dahlmann

Carinas 5 enkle- Sunne & smakfulle hverdagsretter

Sliter du med å finne på hva du skal spise til middag i en travel hverdag som både er enkelt, sunt og godt? Hverdagen er travel og det kan være vanskelig å finne på hva du skal spise til middag. Dårlig planlegging og mangel på inspirasjon og middags idéer gjør ofte at man tyr til noe u-sunt og lite spennende. Jeg viser deg hvordan du enkelt kan gjøre middagen til dagens høydepunkt på en enkel, sunn og smakfull måte.

2023 © Talerlisten AS