Carina Hultin Dahlmann

Juiceterapeut, forfatter, gründer Juicydrops

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Carina Hultin Dahlmann

Carina Hultin Dahlmann er bedre kjent som «Norges juicedronning» og er forfatter av 5 bøker innenfor temaene juicing, kosthold, kokkelering og en sunn livsstil. Debut boken «Juicy!» lå på bestselger listen i over 8 uker og inspirerte nordmenn til å bli det hun kaller «juicere». Carina slet selv med overvekt og helseproblemer fra ung alder, men har klart å både spise, juice og trene seg frisk og ned i vekt. Hun bruker sine personlige erfaringer i kombinasjon med profesjonell kunnskap, til å informere og inspirere andre til å gjøre små grep i hverdagen, som kan gi store forbedringer i kropp og sinn. Hennes foredrag egner seg godt som et annerledes og inspirerende innslag på arbeidsplasser og for spesielle anledninger som «Damenes aften». Carina brenner for å hjelpe flest mulige til å oppdage naturens vidunderlige helbredelseskraft gjennom å presse og drikke det hun kaller «naturens flytende gull», nemlig ferskpresset juice. Hun er Norges første juiceterapeut, gründer av Juicydrops, personlig trener, ernæringsrådgiver og plantebasert kokk.

Foredrag med Carina Hultin Dahlmann

Juicy! Sunn med ferskpresset juice

Foredraget «Juicy!» inspirerer deg til å øke din sunnhet ved å tilføre kroppen din flytende gull - nemlig ferskpresset juice! Gjennom kunnskap og en smittende energi vil Carina vise deg hvordan juicing enkelt kan hjelpe deg å oppnå din «5 om dagen» kvote, øke energien din, og gi deg en bedre helse og hverdag.

Carina Hultin Dahlmann har 1 vurdering

Daniel Diaw

15. november 2019

Hotel Alexandra As

6

Carina var heilt fantastisk, veldigt proffisionell og service instillt mot alla.
Føredraget var veldigt intressant og bara goda tillbakameldingar.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS