Catherine Lemaréchal

Catherine Lemaréchal

Rådgiver innen effektivitet og tidsmestring

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Catherine Lemaréchal

Catherine Lemaréchal holder foredrag om effektivitet, selvledelse og stressmestring. Hun er rådgiver og coach innen kommunikasjon, merkevarebygging og tidsmestring. Hun har jobbet som konsulent siden 1992 og brenner for å hjelpe folk med å få til mer enn de tror at de kan.

Catherine holder kurs i effektivitet og tidsmestring, kommunikasjon, selvledelse og samspill, møteledelse, relasjons- og nettverksbygging. Hun er opptatt av at læring skal være lystbetont og praktisk, så deltakerne får med seg noe håndfast som de kan bruke med én gang.

Catherine har tidligere jobbet bl.a. i Geelmuyden.Kiese og Burson-Marsteller. Hun er utdannet innen markedsføring, og har deltatt i, og senere vært med å lede Dale Carnegies kurs i Kommunikasjon og ledelse.

Hun er NLP Certified Coach, og er sertifisert i FranklinCoveys program «De 7 gode vanene». I tillegg har hun i mange år arbeidet på frivillig basis for stiftelsen MOT med holdningsskapende arbeid blant ungdom. Ta kontakt for å sjekke tilgjengelighet og pris på kurs og foredrag.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Catherine Lemaréchal

Gi f*** for flinke piker og gutter: Senk skuldrene og frigjør ditt potensial!

Noen ganger kan vi være vår egen verste fiende, og begrense oss selv. Det er unødvendig og et tap for oss selv, bedriften og samfunnet. Frykt hemmer oss, og mange opplever bedragerfenomenet (The Impostor Phenomenon), frykten for å bli avslørt som ikke god nok. Dette er svært vanlig, spesielt blant høytpresterende mennesker og det kan føre til at vi bruker mye tid på å gruble og bekymre oss. Det skaper stress og hindrer oss i å få til det vi innerst inne vil. På dette kurset vil du lære teknikker og få konkrete verktøy for å senke skuldrene, frigjøre tid, sette grenser ved å si nei med stil, gradvis bli tryggere på deg selv og stole på at den du er og det du kan er godt nok. Det er viktig å gi litt f*** noen ganger, for alt behøver ikke å være perfekt.

Effektivitet og tidsmestring

I en hektisk hverdag med mye e-post, mange oppgaver og krav, er det avgjørende å fokusere på det som er viktig og som skaper resultater. Det er gjerne slik at færre mennesker forventes å gjøre mer på kortere tid og gjerne med mindre ressurser. Stor arbeidsmengde over tid og stadige forstyrrelser kan fort føre til stress, redusert produktivitet og sykefravær. Når alt haster og alt er viktig, går det galt. Det handler om god selvledelse, gjøre de rette prioriteringene og noen ganger sette grenser og velge bort ting. Dette kurset vil gi deg både tankevekkere og enkle, praktiske tips og verktøy du kan bruke med én gang. De bidrar til at du får frigjort tid, og opplever bedre oversikt og balanse i livet.

2024 © Talerlisten AS