Chris Dale

Cyber-sikkerhet

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Chris Dale

Chris Dale er en anerkjent sikkerhetsekspert med både nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Han har spesialisert seg på hendelseshåndtering og penetrasjonstesting, og er spesielt dyktig til å bistå bedrifter når alvorlige sikkerhetshendelser har funnet sted. Chris har en avgjørende rolle i å avdekke årsaken til hendelsen og sikre at bedriften kommer raskt tilbake til normal drift, med minst mulig tap.

I tillegg fungerer Chris som din bedrifts «digitale kriminelle» bestevenn, og sammen med sitt team og innovative metoder kan han agere på samme måte som angripere gjør, i sanntid. Dette gjør at bedrifter kan beskytte seg effektivt og tidsnok.

Chris jobber til daglig hos River Security, men han er også en ledende instruktør, analytiker og forfatter hos SANS Institute.Chris er en engasjerende og entusiastisk person med stor innsikt i cyberkriminalitet og hvordan kriminelle opererer. Han har reist verden rundt for å holde foredrag for en rekke organisasjoner, inkludert forsvar og etterretning, Fortune 500-selskaper, og statlige og nasjonale myndigheter.

Han har ofte delt sin ekspertise som ekspertrådgiver i både lokal og internasjonal media. Chris har også bistått Digital21 med rapportering rundt sikkerhet i næringslivet i Norge, og har vært en del av regjeringens ekspertgruppe for å utrede sikkerhet i demokratiske prosesser.

Med sin omfattende erfaring og ekspertise er Chris en betrodd rådgiver og en uvurderlig ressurs for enhver organisasjon som ønsker å forbedre sin cybersikkerhet.

Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Chris Dale

Velkommen til WWW - Hvorfor det er lett å være hacker?

Hvordan blir vanlige mennesker faktisk hacket? Er du faktisk interessant å hacke? Hvilke triks brukes for å lure oss? I denne presentasjonen vil vi bruke ekte livseksempler for å demonstrere hvordan Chris klarte å hacke seg inn i kontoene til flere kjente norske journalister. Vi vil utforske de underliggende insentivene og motivasjonene som driver cyberangrep på bedrifter. Vi snakker også om pengene som er involvert. Hvor mye tjener egentlig kriminelle på Internett? Hva er verdien din? Hva er du verdt? Hva er din bedrift verdt? Interessante spørsmål som vi vil besvare. Vi vil avslutte med å tilby flere praktiske råd om hvordan du og din bedrift kan prioritere IT-sikkerhetstiltak, og fokusere på de mest kritiske og nødvendige stegene for å beskytte dere mot disse stadig mer sofistikerte angrepene.

Utpressingsvirus - Når Katastrofen er et Faktum

Det utenkelige har skjedd: angripere har kommet seg inn og har kryptert rubbel og bit. Hva gjør man nå? Hvilke opsjoner har man, og hvordan går man frem? Dette erfaringsforedraget drar deltakerne gjennom flere saker med utpressingsvirus som Chris har vært med å løse. Foredraget drar gjennom dramatiske historier, viser til kommunikasjon med kriminelle, og til slutt gode tips for hvordan man skal beskytte seg selv og virksomheten mot slike trusler.

Offensive Tjenester for Proaktiv Beskyttelse

Deltakerne må forstå at det finnes bedre måter å se på offensive tjenester, som for eksempel penetrasjonstesting. De bør forstå at hvordan ekte trusselaktører opererer ofte er betydelig annerledes enn hvordan en penetrasjonstester opererer. De vil ta med seg konkrete ideer og løsninger om hvordan man bedre kan se på offensive sikkerhetstjenester som løsninger som supplerer deres sikkerhetsoperasjoner.

Livet som en Hacker

I dette erfaringsforedraget går Chris gjennom noen av de villeste og mest interessante hacker oppdragene han har påtatt seg. Gjennom alt fra industri spionasje, smart-hus til mobbe saker på skolen viser Chris hvordan en hacker kan være en drivkraft for å skape trygge miljøer og systemer.

2024 © Talerlisten AS