Christer Olsson

Inspirator. Årets taler i Sverige 2019

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christer Olsson

Christer Olsson, kåret til Årets taler av Talerforum i Sverige i 2019, tilbyr inspirerende foredrag som appellerer til alle. Han er mannen bak konseptet Utvecklingspoolen, og gjennom sin egenutviklede forretningside har han etablert seg som en sentral skikkelse i næringslivet. Som grunnlegger av Christer Olsson-gruppen, Kandidata, Act to Perform, og medvirkende til Awesome Group, har han etablert et sterkt fotavtrykk innenfor foredragsverdenen.

Christer Olsson er en ypperlig taler, men også en lidenskapelig formidler som evner å berøre sitt publikum. Med en unik forståelse for det daglige samspillet mellom mennesker, inspirerer han til ettertanke og handlingsvilje. Hans lange erfaring innen kulturell utvikling, ledelse og virksomhetsledelse gjør ham til en verdifull ressurs for enhver organisasjon.

Hans tilnærming er enkel og forståelig, med fokus på å gjøre en reell forskjell. Christer Olsson ønsker ikke bare å informere, men å motivere til handling. Gjennom en rekke enkle øvelser og verktøy bidrar han til konkrete endringer i hverdagen, både personlig og profesjonelt.

I en verden som stadig endres, understreker Christer viktigheten av å være nysgjerrig på læring og å omfavne livets utfordringer. Han oppfordrer til å være transparente, genuine og sårbare, og viser hvordan det å være takknemlig og finner glede i det man har, er nøkkelen til ekte lykke.

Christer Olsson ser livet som et felles prosjekt, der samarbeid og anerkjennelse av hverandres forskjeller og styrker fører til utrolige resultater. Med over 30 års erfaring og et stort engasjement, har han blitt en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. Enten det er i møte med erfarne ledere eller unge entreprenører, leverer Christer inspirerende og tankevekkende foredrag som etterlater en varig innvirkning.

Med en rekke bøker bak seg, har Christer Olsson etablert seg som en autoritet innenfor sitt felt. Hans engasjerende og tankevekkende tilnærming til livet og lederskapet gjør ham til en fascinerende foredragsholder, som etterlater en varig innvirkning på sitt publikum.

Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Nei

2024 © Talerlisten AS