Talerlisten
Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe

Fargeekspert og forfatter; snakker om farger, interiør, arkitektur og mote | Oslo

Pris / 45 min

NOK 20.000,- (eks. mva)

Veldedighet

75% rabatt

Beskrivelse

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder. Hun har tidligere jobbet som kreativ leder i Fargerike, og startet i 2014 sitt eget fargestudio. Her utvikler hun fargepaletter for produkter og konsepter innen interiør, arkitektur og mote. Hun er kjent fra TV og medier, strikkeprosjektet PicklesXDagny, og lanserte i januar 2017 sin første bok «Farger til folket». Hun beskrives som en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Etter endt foredrag vil du føle deg tryggere på å innføre farger i interiøret, eksteriøret og garderoben din. Du vil også få en bedre oversikt over hvordan fargetrender utvikler seg og hvordan man utvikler en fargepalett, samt en bredere forståelse for fargenes påvirkningskraft. Hun holder foredrag og kurs, og kan også bookes som konfransier.

Foredrag

Fargetrender - inspirasjonsforedrag

Hvordan utvikler fargetrendene seg i årene fremover? Dagny viser fargenes utvikling fra et overordnet perspektiv, og ser på sammenhengene mellom bruken av farge innenfor interiør, arkitektur og mote. Foredraget kan tilpasses kundens bransje.

Farger til folket!

Når livet ebber ut forsvinner fargene. Hva skjer med oss når omgivelsene våre blir fargeløse? Vi har alle sterke assosiasjoner og følelser knyttet til farger. De påvirker oss på både bevisst og ubevisst nivå. Noen reaksjoner kan vi styre selv, mens andre er rent biologiske. De siste 15 årene har fargene forsvunnet fra arkitekturen, interiørene, garderobene og bilene våre. Samtidig har bruken av antidepressiva eksplodert. Her lærer du mer om hvorfor og hvordan du kan bruke farger i din hverdag.

Kurs: Slik utvikler du en fargepalett

En fargepalett er det beste verktøyet for god og målrettet bruk av farge. Kurset er praktisk og intensivt og deltagere lærer hvordan en fargepalett bygges opp og hvilke bestanddeler den har. Kurset tilpasses bransje (eks arkitektur, interiør, mote)

Fargebruk i arkitektur

Hvordan kan moderne bygninger fargesettes og hvorfor er det viktig å gjøre det? Dagny gir innsikt i utvikling av fargetrender, konkrete eksempler på fargesetting, oppskrifter på utvikling av fargepaletter og kunnskap om hvordan fargene påvirker miljøene våre og hva de betyr for mennesket.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Dagny Thurmann-Moe har 3 vurderinger

Veronika Smidsrød

24. mars 2017

Fargerike Meyer

6

Vi hadde Dagny hos oss på Inspirasjonskveld i butikken. 200 kunder, og Dagny holdt et inspirerende og utrolig engasjerende foredrag. Hun har en fantastisk formidlingsevne og flere kunder var overbevist om at husene deres ikke skulle bli grå innvendig likevel…de måtte jo ha farge. Bøker ble signert, og flere fikk god hjelp til valg av farger. Vi kan virkelig anbefale Dagny, og kommer sikkert til å bruke henne ved flere anledninger.

Line Osmundsen

23. mars 2017

Mediehuset Fædrelandsvennen / Abito

6

Dagny hadde et foredrag på Abito Trendaften i Kristiansand. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sitt engasjement for det hun driver med er det umulig og ikke bli inspirert etter å ha hørt Dagny. I etterkant av eventet vårt har vi sendt ut en evaluering til de over 500 som satt i salen denne kvelden, og tilbakemeldingene på Dagny sitt foredrag er utelukkende positive. Kan virkelig anbefale foredraget. Vi kommer garantert til å bruke Dagny ved flere anledninger.

Benthe

21. mars 2017

Berge Interiør

6

Dette er ei dame med formidlingsevne over alle andre! Mange inspirerte kunder som boblet av pågangsmot! Pågangsmot til å endre og starte en fargerik fortsettelse!
Kan virkelig anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS