Dagny Thurmann-Moe

Fargeekspert og forfatter

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder som jobber iherdig med å gjøre Norge bedre fargesatt. Du har kanskje lest om henne i media eller sett boken hennes? Dagny har tidligere jobbet som kreativ leder i Fargerike, og startet i 2014 sitt eget fargestudio. Her utvikler hun fargepaletter og strategier for offentlig rom, bygningene rundt oss, interiører og produkter på tvers av bransjer og kategorier. Hun er en kjent personlighet fra TV og medier, og lanserte i 2017 sin første bok «Farger til folket», som senere har blitt gitt ut på Island (Livet i farger) og i Polen (Fargerevolusjonen). Hun er en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Etter endt foredrag vil du føle deg både overrasket og forundret over hvordan fargene har gått deg hus forbi. De er tross alt vårt viktigste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy. Dagnys budskap handler blant annet om at farger påvirker produktivitet og sykefravær, motivasjon og arbeidsglede. Hennes foredrag passer derfor både for ledere og medarbeidere, så vel som for arkitekter, ingeniører, byplanleggere og interiørarkitekter. Dagny Thurmann-Moe snakker også gjerne om farger og fargebruk på arrangementer som «Damenes aften» eller i sammenhenger knyttet til klær, mote og sminke.

Foredrag

Fargeforkjemperen

Et foredrag om gründerskap og det å starte et firma i en bransje som ikke eksisterer. Dagny forteller om sin hverdag, og et fargestudio som er bygget opp ved hjelp sterkt engasjement, en tydelig stemme og uten å ha brukt en eneste markedsføringskrone. Hun gir også en innføring i hvordan hun jobber strategisk med fargesetting for sine oppdragsgivere.

Farger: vårt sterkeste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy

Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Eller hva med hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær. I dette foredraget forklarer Dagny om hvorfor og hvordan.

Farger i institusjoner og omsorgsbygg

Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Fargetrender

Vi ser på fargertrender i et overordnet 20-årsperspektiv, og på hva som skjer helt konkret de kommende sesongene. Hvilke veggfarger er de tryggeste valgene, hvilke farger er best å bygge opp en garderobe av, og hvordan utvilker fargebruken innen arkitektur seg? Foredraget kan gå over alle temaene, eller fokusere på ett av i disse.

Talerlisten mener

Dagny Thurmann-Moe er en fargerik foredragsholder! Hennes foredrag er fulle av bilder, praktiske eksempler og historier, samtidig som det hun sier er bygget på forskning og beste praksis. En engasjerende og dyktig formidler som inspirerer byggherrer og arkitekter til å endre fargepaletten i hele boligområder eller bydeler og får kvinner og menn til å gå hjem og male huset eller soverommet i en annen farge...

Dagny Thurmann-Moe har 4 vurderinger

Elisabeth Johansen

7. mai 2018

LINK - linkkonferansen.no

6

Næringslivskonferansen LINK var så heldige å få Dagny på scenen i 2017, og tilbakemeldingene fra deltakerne var enda bedre enn forventet. Foredraget er konkret og visuelt, og hun viser til forskning som backer opp det hun formidler. I tillegg er Dagny engasjerende og dyktig på scenen, og hele salen var bergtatt. Mange ble overrasket over hvor lærerikt, relevant og viktig temaet var, og var helt klare på at de skulle ta i bruk flere farger på klær, kontorlokaler og hjemme. Foredraget, som ble ratet blant topp tre dette året, er fortsatt en snakkis!

Veronika Smidsrød

24. mars 2017

Fargerike Meyer

6

Vi hadde Dagny hos oss på Inspirasjonskveld i butikken. 200 kunder, og Dagny holdt et inspirerende og utrolig engasjerende foredrag. Hun har en fantastisk formidlingsevne og flere kunder var overbevist om at husene deres ikke skulle bli grå innvendig likevel…de måtte jo ha farge. Bøker ble signert, og flere fikk god hjelp til valg av farger. Vi kan virkelig anbefale Dagny, og kommer sikkert til å bruke henne ved flere anledninger.

Line Osmundsen

23. mars 2017

Mediehuset Fædrelandsvennen / Abito

6

Dagny hadde et foredrag på Abito Trendaften i Kristiansand. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sitt engasjement for det hun driver med er det umulig og ikke bli inspirert etter å ha hørt Dagny. I etterkant av eventet vårt har vi sendt ut en evaluering til de over 500 som satt i salen denne kvelden, og tilbakemeldingene på Dagny sitt foredrag er utelukkende positive. Kan virkelig anbefale foredraget. Vi kommer garantert til å bruke Dagny ved flere anledninger.

Benthe

21. mars 2017

Berge Interiør

6

Dette er ei dame med formidlingsevne over alle andre! Mange inspirerte kunder som boblet av pågangsmot! Pågangsmot til å endre og starte en fargerik fortsettelse!
Kan virkelig anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS