Dagny Thurmann-Moe

Fargeekspert og forfatter

Fra 40.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder som jobber iherdig med å gjøre Norge bedre fargesatt. Du har kanskje lest om henne i media eller sett boken hennes? Dagny driver Norges eneste multidisiplinære fargestudio, som jobber mot mer effektiv og målrettet fargebruk både i det offentlige og private. Hun er en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Etter endt foredrag vil du føle deg både overrasket og forundret over hvordan fargene har gått deg hus forbi. De er tross alt vårt viktigste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy. Dagnys budskap handler blant annet om at farger påvirker produktivitet og sykefravær, motivasjon og arbeidsglede. Hennes foredrag passer derfor både for ledere og medarbeidere, så vel som for arkitekter, ingeniører, byplanleggere og interiørarkitekter.

Foredrag med Dagny Thurmann-Moe

Fargeforkjemperen

Et foredrag om gründerskap og det å starte et firma i en bransje som ikke eksisterer. Dagny forteller om sin hverdag, og et fargestudio som er bygget opp ved hjelp sterkt engasjement, en tydelig stemme og uten å ha brukt en eneste markedsføringskrone. Hun gir også en innføring i hvordan hun jobber strategisk med fargesetting for sine oppdragsgivere.

Farger: vårt sterkeste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy

Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Eller hva med hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær. I dette foredraget forklarer Dagny om hvorfor og hvordan.

Farger i institusjoner og omsorgsbygg

Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Fargetrender

Vi ser på fargertrender i et overordnet 20-årsperspektiv, og på hva som skjer helt konkret de kommende sesongene. Hvilke veggfarger er de tryggeste valgene, hvilke farger er best å bygge opp en garderobe av, og hvordan utvilker fargebruken innen arkitektur seg? Foredraget kan gå over alle temaene, eller fokusere på ett av i disse.

Talerlisten mener

Dagny Thurmann-Moe er en fargerik foredragsholder! Hennes foredrag er fulle av bilder, praktiske eksempler og historier, samtidig som det hun sier er bygget på forskning og beste praksis. En engasjerende og dyktig formidler som inspirerer byggherrer og arkitekter til å endre fargepaletten i hele boligområder eller bydeler og får kvinner og menn til å gå hjem og male huset eller soverommet i en annen farge...

Dagny Thurmann-Moe har 8 vurderinger

Ragni Helweg

28. september 2020

Multiconsult Norge AS

5

Dagny holdt et engansjert og inspirerende foredrag for Multiconsults ca.50 landskapsarkitekter, på vår fagdag 2020. Hun holder høy faglighet, er stødig og sikker og er en dyktig formidler av temaet farger, som av mange ikke tas på stort nok alvor. Det var lærerikt, underholdende og motiverende, og en nydelig oppmuntring til å bruke en nordisk, nyansert fargeskala inspirert av sted og lys.

Julie Sjøwall Oftedal

7. januar 2020

A-lab arkitekter

6

Dagny Thurmann-Moe holdt foredrag om fargebruk i fasader og byrom for arkitektkontoret vårt, A-lab. Vi inviterer ofte eksterne foredragsholdere for å få faglig påfyll, og arkitektene våre har nok ganske høye forventninger til relevans, innhold og form. Dagny fikk kjempegode tilbakemeldinger! Hun har et rikt og lekkert bildemateriale, og hun snakker overbevisende om viktigheten av fagkunnskap om samspill mellom lys, materialer og farger. Også våre interne fargeeksperter ble inspirert og imponert. Noen beskrev det faglige påfyllet fra Dagny som en deilig flaske brus når man er skikkelig tørst. Vi anbefaler Dagnys foredrag på det varmeste!

Iselin Ogre

18. juni 2019

Scandic Hotels

5

Dagny holdt et inspirerende og fargerikt frokosmøte for våre bedriftskunder. Hun er særdeles karismatisk og interessant å høre på, og gruppen satt igjen med aha-opplevelser angående farger og fargebruk. Hun er et behagelig og ryddig menneske å forholde seg til og booke, og anbefales på det varmeste. Jeg ble tipset om hennes foredrag fra kunde, og tilbakemeldingene fra forsamlingen har vært overbærende positiv.

Birgit Torkildsby

26. februar 2019

John O. Borge

6

Dagny Thurmann-Moe holdt et inspirerende foredrag på en fag-dag i forbindelse med vårt jubileum høsten 2018. Tilhørerne var våre kunder, som skal selge våre produkter i sine butikker/faghandel, noe hun var godt forberedt på. Foredraget var godt tilpasset tilhørerne, og tilbakemeldingene var udelt positive – her fikk alle faglig påfyll, presentert på en proffesjonell måte. Dagny holder saklige, informative og inspirernde foredrag. Hun er svært dedikert og har stor kunnskap innen de feltene hun formidler. Vi kan absolutt anbefale Dagny som foredragsholder.

Stig E. Jøsendal

30. januar 2019

Kinnarps AS

6

Under vår møbelmesse holdt Dagny et inspirerende foredrag som engasjerte både interiørarkitekter, kunder og leverandører i møebelbransjen. Udelt positive tilbakemeldinger fra alle tilhørerene, og absolutt til anbefaling for andre.

Elisabeth Johansen

7. mai 2018

LINK - linkkonferansen.no

6

Næringslivskonferansen LINK var så heldige å få Dagny på scenen i 2017, og tilbakemeldingene fra deltakerne var enda bedre enn forventet. Foredraget er konkret og visuelt, og hun viser til forskning som backer opp det hun formidler. I tillegg er Dagny engasjerende og dyktig på scenen, og hele salen var bergtatt. Mange ble overrasket over hvor lærerikt, relevant og viktig temaet var, og var helt klare på at de skulle ta i bruk flere farger på klær, kontorlokaler og hjemme. Foredraget, som ble ratet blant topp tre dette året, er fortsatt en snakkis!

Veronika Smidsrød

24. mars 2017

Fargerike Meyer

6

Vi hadde Dagny hos oss på Inspirasjonskveld i butikken. 200 kunder, og Dagny holdt et inspirerende og utrolig engasjerende foredrag. Hun har en fantastisk formidlingsevne og flere kunder var overbevist om at husene deres ikke skulle bli grå innvendig likevel…de måtte jo ha farge. Bøker ble signert, og flere fikk god hjelp til valg av farger. Vi kan virkelig anbefale Dagny, og kommer sikkert til å bruke henne ved flere anledninger.

Line Osmundsen

23. mars 2017

Mediehuset Fædrelandsvennen / Abito

6

Dagny hadde et foredrag på Abito Trendaften i Kristiansand. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sitt engasjement for det hun driver med er det umulig og ikke bli inspirert etter å ha hørt Dagny. I etterkant av eventet vårt har vi sendt ut en evaluering til de over 500 som satt i salen denne kvelden, og tilbakemeldingene på Dagny sitt foredrag er utelukkende positive. Kan virkelig anbefale foredraget. Vi kommer garantert til å bruke Dagny ved flere anledninger.

Benthe

21. mars 2017

Berge Interiør

6

Dette er ei dame med formidlingsevne over alle andre! Mange inspirerte kunder som boblet av pågangsmot! Pågangsmot til å endre og starte en fargerik fortsettelse!
Kan virkelig anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS