Talerlisten

Dagny Thurmann-Moe

Fargeekspert og forfatter | Oslo

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 50.000,- (eks. mva)

Veldedighet

75% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder som jobber iherdig med å gjøre Norge bedre fargesatt. Hun har tidligere jobbet som kreativ leder i Fargerike, og startet i 2014 sitt eget fargestudio. Her utvikler hun fargepaletter og strategier for offentlig rom, bygningene rundt oss, interiører og produkter på tvers av bransjer og kategorier. Hun er en kjent personlighet fra TV og medier, og lanserte i januar 2017 sin første bok «Farger til folket», som senere har blitt gitt ut på Island (Livet i farger) og i Polen (Fargerevolusjonen). Hun beskrives som en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Etter endt foredrag vil du føle deg både overrasket og forundret over hvordan fargene har gått deg hus forbi. De er tross alt vårt viktigste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy.

Foredrag

Fargeforkjemperen

Et foredrag om gründerskap og det å starte et firma i en bransje som ikke eksisterer. Dagny forteller om sin hverdag, og et fargestudio som er bygget opp ved hjelp sterkt engasjement, en tydelig stemme og uten å ha brukt en eneste markedsføringskrone. Hun gir også en innføring i hvordan hun jobber strategisk med fargesetting for sine oppdragsgivere.

Alt du tror du vet om farger er feil

Farger er vårt sterkeste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy. De fleste av oss her helt ubevisste på hva vi kommuniserer med farger, men også det at vi på et ubevisst plan hver eneste dag tar beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for.

Farger i institusjoner og omsorgsbygg

Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Fargetrender

Vi ser på fargertrender i et overordnet 20-årsperspektiv, og på hva som skjer helt konkret de kommende sesongene. Hvilke veggfarger er de tryggeste valgene, hvilke farger er best å bygge opp en garderobe av, og hvordan utvilker fargebruken innen arkitektur seg? Foredraget kan gå over alle temaene, eller fokusere på ett av i disse.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Dagny Thurmann-Moe har 3 vurderinger

Veronika Smidsrød

24. mars 2017

Fargerike Meyer

6

Vi hadde Dagny hos oss på Inspirasjonskveld i butikken. 200 kunder, og Dagny holdt et inspirerende og utrolig engasjerende foredrag. Hun har en fantastisk formidlingsevne og flere kunder var overbevist om at husene deres ikke skulle bli grå innvendig likevel…de måtte jo ha farge. Bøker ble signert, og flere fikk god hjelp til valg av farger. Vi kan virkelig anbefale Dagny, og kommer sikkert til å bruke henne ved flere anledninger.

Line Osmundsen

23. mars 2017

Mediehuset Fædrelandsvennen / Abito

6

Dagny hadde et foredrag på Abito Trendaften i Kristiansand. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sitt engasjement for det hun driver med er det umulig og ikke bli inspirert etter å ha hørt Dagny. I etterkant av eventet vårt har vi sendt ut en evaluering til de over 500 som satt i salen denne kvelden, og tilbakemeldingene på Dagny sitt foredrag er utelukkende positive. Kan virkelig anbefale foredraget. Vi kommer garantert til å bruke Dagny ved flere anledninger.

Benthe

21. mars 2017

Berge Interiør

6

Dette er ei dame med formidlingsevne over alle andre! Mange inspirerte kunder som boblet av pågangsmot! Pågangsmot til å endre og starte en fargerik fortsettelse!
Kan virkelig anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS