Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe

Fargeekspert og forfatter

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder som jobber iherdig med å gjøre Norge bedre fargesatt. Du har kanskje lest om henne i media eller sett boken hennes? Dagny driver Norges eneste multidisiplinære fargestudio, som jobber mot mer effektiv og målrettet fargebruk både i det offentlige og private.

Hun er en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Etter endt foredrag vil du føle deg både overrasket og forundret over hvordan fargene har gått deg hus forbi. De er tross alt vårt viktigste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy.

Dagnys budskap handler blant annet om at farger påvirker produktivitet og sykefravær, motivasjon og arbeidsglede. Hennes foredrag passer derfor både for ledere og medarbeidere, så vel som for arkitekter, ingeniører, byplanleggere og interiørarkitekter.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Dagny Thurmann-Moe

Fargeforkjemperen

Et foredrag om gründerskap og det å starte et firma i en bransje som ikke eksisterer. Dagny forteller om sin hverdag, og et fargestudio som er bygget opp ved hjelp sterkt engasjement, en tydelig stemme og uten å ha brukt en eneste markedsføringskrone. Hun gir også en innføring i hvordan hun jobber strategisk med fargesetting for sine oppdragsgivere.

Farger: vårt sterkeste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy

Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Eller hva med hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær. I dette foredraget forklarer Dagny om hvorfor og hvordan.

Farger i institusjoner og omsorgsbygg

Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Fargetrender

Vi ser på fargertrender i et overordnet 20-årsperspektiv, og på hva som skjer helt konkret de kommende sesongene. Hvilke veggfarger er de tryggeste valgene, hvilke farger er best å bygge opp en garderobe av, og hvordan utvilker fargebruken innen arkitektur seg? Foredraget kan gå over alle temaene, eller fokusere på ett av i disse.

Talerlisten mener

Dagny Thurmann-Moe er en fargerik foredragsholder! Hennes foredrag er fulle av bilder, praktiske eksempler og historier, samtidig som det hun sier er bygget på forskning og beste praksis. En engasjerende og dyktig formidler som inspirerer byggherrer og arkitekter til å endre fargepaletten i hele boligområder eller bydeler og får kvinner og menn til å gå hjem og male huset eller soverommet i en annen farge...

2024 © Talerlisten AS