Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Fredrik Sahlin

Markedsføring, salg og ledelse

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Fredrik Sahlin

Fredrik Sahlin er en glad, engasjert og entusiastisk kommunikatør. Han har lang internasjonal erfaring innenfor strategi, merkevarebygging, salg og ledelse – på tvers av bransjer og målgrupper. I dag er han salgs- og markedsdirektør i Redningsselskapet, hvor han i 2020 har etablert et «in-house reklamebyrå». 2020 var et år med meget gode resultater som ble kronet med en nasjonal og to internasjonale priser, bla. gull for «Nordens beste kampanje» i Excellence Awards in PR and Communication. Sahlin er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med solid og bred erfaring fra store internasjonale konsern som ExxonMobil og Egmont til start-up i USA. Fredrik har gjennom hele sin karriere hatt fokus på samspillet mellom strategi og operasjonalitet – innovasjon og foredling – kreativitet og effektivitet – ny og moden kompetanse. Med dette som utgangspunkt deler han engasjert sukseer og læring. Et av hans foredrag omhandler hvordan Redningsselskapet sommeren 2020 engasjerte titusenvis gjennom medieplattformer Tik Tok, hvordan de tenkte og jobbet og hva som var suksesskriteriene.

Foredrag med Fredrik Sahlin

Hvordan bygge merkevare i nye kanaler - TikTok!

Våren 2020 bestemte Redningsselskapet seg for å lansere "årets kuleste sommerjobb" på TikTok. Hvordan kan en merkevare lykkes i å nå nye målgrupper, i nye kanaler? Hvordan skape engasjerende og effektivt innhold? Det handler dette foredraget om.

Internt eller eksternt - hvordan få mest mulig effekt ut av markedsføringen?

Hva kan vi som merkevarebyggere lære av nye kanaler og plattformer som TikTok?

Hvordan kommunisere troverdig, effektivt og engasjerende til nye målgrupper i nye kanaler? Hva kan vi som merkevarebyggere lære av en kanal/plattform som TikTok? Hva er overførbart og hva er ikke?

Fredrik Sahlin har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS