Frida Marie Grande

Frida Marie Grande

Kommunikasjonsrådgiver og skribent

Fra 5.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Frida Marie Grande

Frida Marie er kampanje- og medierådgiver i Redd Barna, og har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania. Ved siden av studiene har hun blant annet jobbet deltid som journalist i Kampanje og kommunikasjonsrådgiver i Trigger. I sin bacheloroppgave skrev hun om merking av kommersielt innhold i norske nettmedier, noe som viser seg å fortsatt ikke være helt som det bør være. Utover etikk er Frida Marie spesielt opptatt av hvordan man kan bruke kommunikasjon til å påvirke verden i riktig retning – uavhengig av om man arbeider i en organisasjon eller en kommersiell virksomhet. Frida Marie har vært gjesteforeleser for studenter, og ellers holdt foredrag for fagfolk innen medie- og kommunikasjonsbransjen.

Foredrag med Frida Marie Grande

Personal branding – hvordan skille seg ut fra mengden

I dette foredraget forteller jeg om hvordan man kan markedsføre seg selv som fagperson, og hva du vil tjene på å gjøre det. Passer spesielt godt for studenter.

Native advertising – forstår forbrukerne at det er reklame?

En studie jeg gjennomførte våren 2016 viser at lesere fortsatt oppfatter skillet mellom reklame og journalistikk som utydelig. Lignende studier viser akkurat det samme. Er det da forsvarlig å markedsføre på denne måten?

Digital markedsføring i 2019

Hver eneste dag møter norske forbrukere hundrevis av budskap som er skapt for å påvirke dem. Hvordan skal man klare å bryte igjennom denne muren? Det er absolutt mulig – i mitt foredrag forteller jeg om hva du kan gjøre i det landskapet du operer i.

Frida Marie Grande har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS