Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Frida Marie Grande

Social Media Manager i Amnesty

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 15.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Frida Marie Grande

Frida Marie er Social Media Manager i Amnesty International Norge, og har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania. Hun startet karrieren sin i PR-byråene Trigger og Släger før hun tok fatt på organisasjonslivet, først i Redd Barna og så i Amnesty. Er det noe hun er opptatt av så er det å kommunisere på målgruppenes premisser og alltid sette publikum først. Dette har vist seg å fungere bra, og er noe av det hun forteller om i foredragene sine.

Foredrag med Frida Marie Grande

Slik lykkes du på Instagram

Da jeg begynte å jobbe i Amnesty bestemte jeg meg for at vi skulle bli store på Instagram. Siden 2018 har vi hatt en følgervekst på 160%, og en mangedobling i engasjement. Nøkkelen var å ha en tydelig strategi. Hvordan jeg gikk frem, og hvordan andre kan gjøre tilsvarende, er hva jeg forteller om i dette foredraget.

Skill deg ut fra støyet i sosiale medier

Det er mange aktører som kjemper om publikums oppmerksomhet i sosiale medier om dagen. Hva skal til for at du når best mulig ut til din målgruppe? Og hvilke kanaler bør du egentlig prioritere? I dette foredraget forteller jeg om kanaloptimalisering og hvordan du kan spille på lag med de menneskene du ønsker å nå ut til.

Personal branding – hvordan bli lagt merke til

I dette foredraget forteller jeg om hvordan man kan markedsføre seg selv som fagperson, og hva du vil tjene på å gjøre det. Passer spesielt for studenter.

Talerlisten mener

Frida er ung og engasjert, og har mye hands on-erfaring med sosiale medier. Hun passer godt til å gi organisasjoner og bedrifter konkrete råd om hvordan de kan bruke sosiale medier for å skape engasjement, og spesielt da Instagram.

Frida Marie Grande har 6 vurderinger

Mona Solvoll

3. april 2020

Handelshøyskolen BI

5

Frida hadde en gjesteforelesning på kurset Strategisk medieplanlegging ved Handelshøyskolen BI. Hun stilte svært godt forberedt og ga en meget innholdsrik presentasjon av hvordan Amnesty bruker sosiale medier i sitt kommunikasjonsarbeid. Strukturen var godt tilpasset studentene med en god balanse mellom teoretisk og praktisk kunnskap. Frida var en engasjert og inspirerende foreleser som vi gjerne inviterer tilbake. Forelesningen foregikk på Zoom og Frida behersket dette formatet på en utmerket måte.

Lisbeth Wathne Svinø

10. februar 2020

Norsk kulturskoleråd

5

Vår kursdag hadde overskriften: Mobilen som verktøy for dokumentasjon og markedsføring på sosiale medier. Frida holdt heldagskurs med en gruppe på 60 fornøyde deltakere. En interessant og nyttig dag, der Frida fikk vist sin kompetanse innen fagområdet

Siss Godager-Andersen

4. november 2019

Medier24

6

Frida holdt et veldig inspirerende innlegg om sin arbeidsplass og arbeidsoppgaver som var svært relevant og godt lagt opp for målgruppen som i dette tilfelle var mediestudenter. Hun balanserte innlegget godt med mye engasjement og fine eksempler.

I etterkant fikk vi tilbakemeldinger fra flere fornøyde fremmøtte. Jeg kan derfor anbefale Frida på det sterkeste.

Renee Andersen

16. september 2019

Women's March Norway

6

Frida presented at the Women’s March Norway social media workshop in January of 2019. She put together a fantastic, detailed, and engaging presentation about how to effectively use social media to organize and mobilize around women’s rights. Our audience learned how to utilize Facebook and Instagram to create powerful campaigns, and how to cross-post on multiple social media platforms to engage more people. Frida was great at answering questions and provided us with a lot of useful information and tips.

Nancy Herz

13. september 2019

Frivillig.no

6

Frida holdt er spennende foredrag om hvordan bli sett og hørt på Instagram på Frivillighetens Fantastiske Fagdag 5. september! Dette var et viktig bidrag til konferansen som handlet om rekruttering, inkludering og synlighet. Hun hadde en interessant presentasjon hvor hun viste hvordan hun bruker Instagram i jobben sin, og delte sine beste tips med deltagerne som i hovedsak var frivillige organisasjoner.

Karoline Sæther

6. september 2019

Fontenehuset Oslo Øst

6

Lærerikt og interresant foredrag. Detaljert om saker vi lærte mye av. Nyttige innblikk i saker som fikk nasjonal oppmerksomhet. Ga oss stort utbytte og vi har mye å jobbe med fremover!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS