Frida Marie Grande

Sosiale medier-rådgiver

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Frida Marie Grande

Frida Marie er leder og rådgiver i sosiale medier-byrået furore. Hun startet karrieren sin i Trigger og Släger før hun tok fatt på organisasjonslivet, først i Redd Barna og så i Amnesty. Resultatene hun har oppnådd sammen med gode kolleger i Amnesty, er formidable, både når det gjelder engasjement og spredning av viktig innhold. Fridas kommunikasjon har nådd ut til mennesker verden over, og i Norge har Amnestys tilstedeværelse spesielt på Instragram skapt såpass mye engasjement at andre organisasjoner nå ser til nettopp Amnesty for læring og inspirasjon. Er det noe hun er opptatt av så er det å kommunisere på målgruppenes premisser og alltid sette publikum først. Dette har vist seg å fungere bra, og er noe av det hun forteller om i foredragene sine.

Foredrag med Frida Marie Grande

Slik lykkes du på Instagram

Da Frida begynte i Amnesty, var hun fast bestemt på at organisasjonen skulle oppnå bedre resultater på Instagram. Med en tydelig strategi og kontinuerlig testing av nye måter å kommunisere på, fikk organisasjonen raskt resultater og titusenvis av nye følgere. I dette foredraget forteller Frida om alle tiltakene som gjorde suksessen mulig.

Skill deg ut fra støyet i sosiale medier

I dag er alle sosiale medier fylt til randen av aktører som kjemper om publikums oppmerksomhet. Noen lykkes og skaper store bølger av engasjement, mens flertallet sliter med å nå utenfor sin egen boble. Nøyaktig hva er det som gjør at noen får det til og andre ikke? Frida Marie Grande ledet arbeidet med sosiale medier i Amnesty Norge gjennom tre år, og har erfart hva som skal til for å engasjere tusenvis av mennesker. I dette foredraget deler hun sine erfaringer.

Kurs med Frida Marie Grande

Skap resultater med Instagram

Amnesty har vokst enormt på Instagram - fra bare 15.000 følgere i 2018 til over 80.000 følgere i 2021. Men viktigst av alt: Engasjementet er mangedoblet. I dette kurset går Frida gjennom de viktigste tiltakene du kan gjøre for å skape suksess på Instagram. Det innebærer blant annet strategiske valg innen disse områdene: Målgruppeforståelse, visuell historiefortelling og kanaloptimalisering. Etter endt kurs er du klar for å gå i gang med strategisk arbeid på Instagram allerede neste arbeidsdag.

Talerlisten mener

Frida er ung og engasjert, og har mye hands on-erfaring med sosiale medier. Hun passer godt til å gi organisasjoner og bedrifter konkrete råd om hvordan de kan bruke sosiale medier for å skape engasjement, og spesielt da Instagram.

Frida Marie Grande har 18 vurderinger

Victoria Wilden

10. februar 2022

Akademikerne

6

Frida holdt et godt og veldig nyttig foredrag for oss i Akademiker-fellesskapet. Hun viste frem egne eksempler til etterfølgelse. Vil absolutt anbefale henne til andre som ønsker å få mer innsikt i sosiale medier og bli inspirert.

Malin Revaa

24. november 2021

Kommunikasjonsforeningen

6

På vårt Høstseminar 4. november 2021 snakket Frida om hvordan man kan møte målgruppens behov i sosiale medier. Hun var tydelig, engasjerende og inspirerende. Viste til konkrete eksempler og delte både ting som har funket, og ting som ikke har funket. Deltakerne var strålende fornøyde, og hun fikk en av dagens beste evalueringer. Anbefaler Frida til alle som ønsker litt sosiale medier-inspirasjon.

Åsa Paaske Gulbrandsen

16. november 2021

Latin-Amerikagruppene i Norge

6

Frida holdt inspirerende foredrag om egne erfaringer med sosiale medier-arbeid og gjorde en nyttig analyse av våre some-kanaler. Hun brukte dette som grunnlag for å kurse oss i hvordan bli bedre. Vi opplevde foredrag og kurs som inspirerende, håndfast og tilpasset vårt utgangspunkt og behov.

Oda Nyborg

22. september 2021

Norges Fredsråd

6

Vi er veldig fornøyd med foredraget til Frida. Hun måtte dekke over behovet til flere forskjellige organisasjoner på kort tid, og det var et spennende, engasjerende og veldig lærerikt foredrag. Vi sitter igjen med flere grep som blir spennende å implementere, og vi anbefaler Frida på det varmeste.

Nina Gade Tenvik

15. september 2021

Kampanje Media

6

Frida er en svært god foredragsholder som kommer godt igjennom både på skjerm og på scenen i det fysiske rom. Vi hadde gleden av å samarbeide med Frida på et kurs i sosiale medier, der Frida var ansvarlig for Instagram-delen. Frida gjennomførte kurset veldig profesjonelt og leverte en fin balanse av innsikt og eksempler. Frida ble av våre deltakere ratet som den beste foredragsholderen på dette kurset, hvilket også var vel fortjent! Jeg kan anbefale Frida på det varmeste.

Frida Andersen

1. september 2021

Magasinet ALTSÅ

6

Vi hyret inn Frida for magasinet ALTSÅ, og er ufattelig fornøyde! Frida er engasjerende, dyktig, kunnskapsrik og en original formidler. Ifølge spørreundersøkelsen som en stor prosentandel av deltakerne svarte på, var kurset nyttig, spennende og lærerikt.

Stort pluss for å bruke visuelle virkemidler og eksempler fra virkeligheten. Vil absolutt anbefale alle som vil bli bedre på sin sosiale medier-plattform å sjekke ut Frida.

Vi er også småforelsket i kontoen hennes @fridategner på instagram 🙂

Pernille Dragsten Holden

17. juni 2021

Longyear United AS

6

Jeg fikk gleden av å se Frida sitt foredrag om Instagram under Kampanje sitt digitale kurs om sosiale medier. Tross digitalt kurs fikk hun tiden til å virke kort fordi hun er engasjerende og kommer med konkrete og nyttige eksempler på hva som fungerer og ikke. Ei dame med mye tyngde, kunnskap og veldig god formidlingsevne. Anbefales!

Camilla Hellum

25. mars 2021

Orkla

6

Frida holdt et inspirerende, lærerikt og interessant kurs om Instagram. Kurset hadde flere aktuelle og relevante eksempler, samt konkrete tips og råd til hvordan man kan forbedre innholdet i sosiale medier. Selvom kurset varte en hel dag, klarte Frida å holde motivasjonen og energien oppe (selv over Teams!). Gir Frida min varmeste anbefaling.

Tom Andreas Kristensen

3. februar 2021

UKM Norge

6

Frida gjestet et webinar til UKM Norge, og snakket til UKM Norges lokal-, og regional-aktører om å tilpasse innhold på sosiale medier. Nyttige og konkrete tips om hvordan man må tenke strategisk og bruke tid på å analysere hvem du prater til, og hva de ønsker å vite. Tydelig budskap om å sette brukeren/publikum først. Vi gav henne litt kort tid, og det angrer vi på! Anbefaler Frida!!

Kristine Stange

26. november 2020

Økologisk Norge / ØKOUKA

5.5

Frida Marie holdt er inspirerende foredrag for oss gjennom Teams. Vi fikk nyttige og fine tips til hvordan bedre å mobilisere gjennom sosiale medier. God presentasjon om hvordan effektivt og attraktivt formidle kunnskap og inspirere våre følgere. Vi fikk og en sniktitt på bruk av Canva for å designe innhold til SoMe. Frida var tydelig, ryddig og positiv, samtidig som hun presenterte sitt innhold på en veldig fin måte for oss, hvor noen kan mye om temaet, og andre veldig lite.

Amalie Vågen Ystebø

7. oktober 2020

ISFiT/Sekretariatet for Studentenes fredspris

6

Frida Marie holdt foredrag om hvordan å engasjere i sosiale medier for SoMe-teamet i ISFiT og Sekretariatet for Studentenes fredspris, der hovedfokuset var hvordan man lager treffsikkert innhold tilpasset målgruppen man ønsker å nå ut til. Vi tok med oss mange gode tips til hvordan man kan lage innhold tilpasset brukerne og hva som er viktig å tenke igjennom før man publiserer. Frida tilpasset innholdet i foredraget etter våre ønsker.

Personlig synes jeg at Fridas styrke er hvordan hun alltid viser til gode eksempler for å illustrere budskapet. Bruken av eksempler bidro til at det var lettere å få med seg budskapet og å huske viktige poenger, i tillegg til at konkrete eksempler på poster og kampanjer har fungert som inspirasjon i ettertid. Særlig spennende var eksemplene om hvilke ringvirkninger én enkelt post på Instagram kan få og hvordan man kan bruke sosiale medier til å sette saker på agendaen og bidra i samfunnsdebatten.

Anders M. Mamen

29. september 2020

Høyskolen Kristiania

6

Frida Marie holdt en spennende og relevant forelesning om hvordan Amnesty jobber med markedsføring på Instagram som gjesteforeleser i faget Digital Markedsføring på Høyskolen Kristiania. Hun er både faglig dyktig og engasjert i markedsføring på sosiale medier. Det var lærerikt!

Mona Solvoll

3. april 2020

Handelshøyskolen BI

5

Frida hadde en gjesteforelesning på kurset Strategisk medieplanlegging ved Handelshøyskolen BI. Hun stilte svært godt forberedt og ga en meget innholdsrik presentasjon av hvordan Amnesty bruker sosiale medier i sitt kommunikasjonsarbeid. Strukturen var godt tilpasset studentene med en god balanse mellom teoretisk og praktisk kunnskap. Frida var en engasjert og inspirerende foreleser som vi gjerne inviterer tilbake. Forelesningen foregikk på Zoom og Frida behersket dette formatet på en utmerket måte.

Lisbeth Wathne Svinø

10. februar 2020

Norsk kulturskoleråd

5

Vår kursdag hadde overskriften: Mobilen som verktøy for dokumentasjon og markedsføring på sosiale medier. Frida holdt heldagskurs med en gruppe på 60 fornøyde deltakere. En interessant og nyttig dag, der Frida fikk vist sin kompetanse innen fagområdet

Siss Godager-Andersen

4. november 2019

Medier24

6

Frida holdt et veldig inspirerende innlegg om sin arbeidsplass og arbeidsoppgaver som var svært relevant og godt lagt opp for målgruppen som i dette tilfelle var mediestudenter. Hun balanserte innlegget godt med mye engasjement og fine eksempler.

I etterkant fikk vi tilbakemeldinger fra flere fornøyde fremmøtte. Jeg kan derfor anbefale Frida på det sterkeste.

Renee Andersen

16. september 2019

Women's March Norway

6

Frida presented at the Women’s March Norway social media workshop in January of 2019. She put together a fantastic, detailed, and engaging presentation about how to effectively use social media to organize and mobilize around women’s rights. Our audience learned how to utilize Facebook and Instagram to create powerful campaigns, and how to cross-post on multiple social media platforms to engage more people. Frida was great at answering questions and provided us with a lot of useful information and tips.

Nancy Herz

13. september 2019

Frivillig.no

6

Frida holdt er spennende foredrag om hvordan bli sett og hørt på Instagram på Frivillighetens Fantastiske Fagdag 5. september! Dette var et viktig bidrag til konferansen som handlet om rekruttering, inkludering og synlighet. Hun hadde en interessant presentasjon hvor hun viste hvordan hun bruker Instagram i jobben sin, og delte sine beste tips med deltagerne som i hovedsak var frivillige organisasjoner.

Karoline Sæther

6. september 2019

Fontenehuset Oslo Øst

6

Lærerikt og interresant foredrag. Detaljert om saker vi lærte mye av. Nyttige innblikk i saker som fikk nasjonal oppmerksomhet. Ga oss stort utbytte og vi har mye å jobbe med fremover!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS