Hanne-Lene Dahlgren

Bestselgende forfatter, Vegetarentusiast

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hanne-Lene Dahlgren

Om det er en ting som beskriver Hanne-Lene, så er det «Inspirerende»! Dette er dama som knapt nok har vært i et bryllup uten å være toastmaster. Som tidligere storyteller og analytiker i Google, som internasjonal presentasjonscoach og ikke minst forfatter av En skikkelig digg kokebok-serien som har solgt over 115.000 bøker, kan hun inspirere selv de mest innbitte tradisjonalistene om at vi må tenke nytt når det gjelder maten vår. Hanne-Lene forklarer klimautfordringene og mat på en veldig pedagogisk måte, og får fotosyntesen til å virke helt selvsagt. Hun provoserer også akkurat nok til å få deg litt langt frem i stolen, før hun kommer med løsningsforslag på både individnivå, og bedriftsnivå. Med forretningsteft og gjennomføringsevne, overbeviser hun på både små og store scener med sitt vinnende vesen. Book inn Hanne-Lene om du vil ha noen som virkelig brenner for det hun gjør, og som alltid legger den ekstra innsatsen inn for at kunden skal bli fornøyd.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hanne-Lene Dahlgren

Hvordan vegetarentusiasme kan redde klimaet vårt!

Toppkarakter fra alle som har gitt tilbakemelding på dette foredraget. Hanne-Lene gir en pedagogisk, underholdende men også faktaorientert forklaring på klimaproblemet fra et matperspektiv. "Du burde vært naturfagslærer, endelig skjønte jeg dette" og "Politikerne kan gå og legge seg!" Er kommentarer fra tidligere deltagere.

Hacking av smaksløker: Markedsstrategien som knuste alle rekorder

TEMA: Hvordan skape arbeidsglede på jobben med kjøttfri mat?

TEMA: Cash eller klima? Hvorfor slutte i en jobb alle misunner for å jobbe i motstrøm med klima?

Kurs med Hanne-Lene Dahlgren

Skikkelig diggbar vegetarmat

Som Norges bestselgende kokebokforfatter våren 2019 har Hanne-Lene knekt koden på hvordan vegetarmat må tilberedes for at absolutt alle vil elske den. Book Hanne-Lene til et kurs hvor dere får lære noen enkle og smakfulle vegetarretter som vil gi dere et helt nytt syn på grønnsaker.

Talerlisten mener

Hanne-Lene Dahlgren er en entusiastisk og populær foredragsholder innen bærekraft. Hun snakker om kosthold, matvaner og vegetarmat og hvorfor vi må spise annerledes om vi skal redde kloden. Et friskt og klokt innslag til din konferanse!

2024 © Talerlisten AS