Hanne-Lene Dahlgren

Bestselgende forfatter, Vegetarentusiast

Fra 45.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hanne-Lene Dahlgren

Om det er en ting som beskriver Hanne-Lene, så er det «Inspirerende»! Dette er dama som knapt nok har vært i et bryllup uten å være toastmaster. Som tidligere storyteller og analytiker i Google, som internasjonal presentasjonscoach og ikke minst forfatter av En skikkelig digg kokebok-serien som nå har bikket 100.000 bøker, kan hun inspirere selv de mest innbitte tradisjonalistene om at vi må tenke nytt når det gjelder maten vår. Hanne-Lene forklarer klimautfordringene og mat på en veldig pedagogisk måte, og får fotosyntesen til å virke helt selvsagt. Hun provoserer også akkurat nok til å få deg litt langt frem i stolen, før hun kommer med løsningsforslag på både individnivå, og bedriftsnivå. Med forretningsteft og gjennomføringsevne, overbeviser hun på både små og store scener med sitt vinnende vesen. Book inn Hanne-Lene om du vil ha noen som virkelig brenner for det hun gjør, og som alltid legger den ekstra innsatsen inn for at kunden skal bli fornøyd.

Foredrag med Hanne-Lene Dahlgren

Hvordan vegetarentusiasme kan redde klimaet vårt!

Toppkarakter fra alle som har gitt tilbakemelding på dette foredraget. Hanne-Lene gir en pedagogisk, underholdende men også faktaorientert forklaring på klimaproblemet fra et matperspektiv. "Du burde vært naturfagslærer, endelig skjønte jeg dette" og "Politikerne kan gå og legge seg!" Er kommentarer fra tidligere deltagere.

Hacking av smaksløker: Markedsstrategien som knuste alle rekorder

TEMA: Hvordan skape arbeidsglede på jobben med kjøttfri mat?

TEMA: Cash eller klima? Hvorfor slutte i en jobb alle misunner for å jobbe i motstrøm med klima?

Kurs med Hanne-Lene Dahlgren

Skikkelig diggbar vegetarmat

Som Norges bestselgende kokebokforfatter våren 2019 har Hanne-Lene knekt koden på hvordan vegetarmat må tilberedes for at absolutt alle vil elske den. Book Hanne-Lene til et kurs hvor dere får lære noen enkle og smakfulle vegetarretter som vil gi dere et helt nytt syn på grønnsaker.

Talerlisten mener

Hanne-Lene Dahlgren er en entusiastisk og populær foredragsholder innen bærekraft. Hun snakker om kosthold, matvaner og vegetarmat og hvorfor vi må spise annerledes om vi skal redde kloden. Et friskt og klokt innslag til din konferanse!

Hanne-Lene Dahlgren har 11 vurderinger

Hege B. Sørli

15. desember 2020

CAPA Kinoreklame

6

Vi hadde et flott samarbeid med Hanne-Lene til et lite event med Verdens Matvareprogram i 2019! Hun var meget profesjonell og jeg er sikker på at eventet ikke hadde blitt like vellykket uten henne. Hun var enkel å jobbe med, og ønsket å gjøre eventet enda bedre. Vi fikk spise en deilig suppe mens hun og Verdens Matvareprogram snakket om klimaavtrykk – og hvordan mat og klima hører sammen.

Jeg har i etterkant kjøpt begge kokebøkene hennes, og må si fem stjerner er absolutt på sin plass.

Alexandra

13. oktober 2020

JCP

6

Vi leide inn Hanne-Lene til en streaming-konferanse der hun skulle kokkelere sammen med kunden foran kamera. Hun var utrolig flink til å holde samtalen i gang og var veldig engasjert. Det hun brenner for er viktig og det var flere som sa at de ble veldig inspirert etter å ha hørt henne prate og kokkelere, meg selv inkludert. Anbefaler Hanne-Lene på det varmeste!

Alexander Haneng

11. juni 2020

Posten

6

Vi leide inn Hanne-Lene til å lage mat sammen med oss via Teams. Alle stod hjemme på sitt eget kjøkken og fulgte instruksjonene til Hanne-Lene for å lage en nydelig indisk saus fra grunnen av. Samtidig fortalte hun oss den fantastiske historien fra Google til kokebokforfatter, og hvorfor vi alle bør spise mer frukt og grønnsaker i hverdagen. Knallbra tilbakemeldinger fra alle som var med. Anbefales!

Sissel Tveit

22. januar 2020

Scenekafeen AS/Scene 5

6

Hanne-Lene besøkte restauranten vår for å gi oss råd og tips til hvordan vi kan bli bedre på å lage kjøttfri mat. Vi vil lage mer vegetar og trenger innspill og gode ideer. Det fikk vi! Hanne-Lene er ryddig, tydelig, positiv og konkret. Hun er kunnskapsrik, underholdende og flink til å inkludere alle. Vi hadde stor glede av å la oss inspirere av Hanne-Lene Dahlgren!

Ellen Sofie Øgaard

22. januar 2020

Pure Consulting

6

Jeg hørte Hanne-Lenes foredrag om mat og bærekraft på en Orkla-konferanse. Jeg er bærekraftsrådgiver og har en master som kombinerer bærekraft og business og har derfor hørt svært mange bærekraftsforedrag – og Hanne-Lenes foredrag er helt klart en av de beste jeg har hørt. Hun er en dyktig kommunikator med faglig tyngde som evner å formidle komplekse problemstillinger på en svært engasjerende måte, og hun viser god tilstedeværelse. Anbefaler henne på det sterkeste!

Kristin Zachariassen

18. januar 2020

Amex Meetings & Events

6

Fantastisk inspirerende dame og foredrag. Sjarmerende og morsom er hun og 😊 Kommer til å kutte enda mer ned på kjøtt og bli litt mere innovativ når det gjelder vegetarmat. Foredraget er også inspirerende med tanke på at hun har gått ut døra fra sin faste arbeidsplass og startet for seg selv med stor suksess!

Ina Bakkevig

18. september 2019

Scandic Hotels

6

Et inspirerende og veldig engasjerende foredrag om «Hvordan vegetarentusiasme kan redde klimaet vårt!»! Hanne-Lene er virkelig en flott foredragsholder som engasjerte hele salen med sin naturlige og avslappende måte å presentere temaet på, i tillegg til en dose humor og velbegrunnede fakta. Jeg arrangerer frokostseminarer for et bredt publikum og jeg kan varmt anbefale Hanne-Lene til slike (og andre) oppdrag!

Joanna Folkøy

17. september 2019

Proviso AS

6

Vi hørte på Hanne Lene i forbindelse med Scandic Hotel sitt frokostseminar, «Mat og fag». Som tilskuer/deltaker sitter jeg igjen med en opplevelse av at Hanne Lene leverte et foredrag med en fin kombinasjon av godt underbygget fakta, personlige erfaringer og et knippe humor som gjorde at det var lett å følge med på hva hun hadde å si. Hennes karismatiske og motiverende fremtoning gjør at hun virkelig lever opp til tittelen sin – VegetarENTUSIAST og vi ble alle inspirert til å ta noen viktige grep i egen hverdag. Anbefaler Hanne Lene på det sterkeste!

Tonje-Marie Fjeld

17. september 2019

Proviso

6

Engasjert foredragsholder, som får deg til å åpne øyne 😊
Anbefales!

Kristin Bækkelund

3. september 2019

OBOS Eiendom AS

6

Vi leide inn Hanne-Lene til foredrag på Manglerud Senter. Hun holdt foredrag og laget 3 spennende og smakfulle retter som kundene fikk smake på. Tanken bak var at hun skulle vise våre kunder hvor enkelt og raskt du kan lage gode og sunne retter uten kjøtt. Hun har en fantastisk inspirerende og engasjerende måte å formidle budskapet på. Smakfulle retter som falt i smak for både liten og stor. Jeg kan anbefale hennes foredrag på det varmeste.

Katharina Stavseth Grude

26. juni 2019

Mills AS

6

Vi leide inn Hanne-Lene til vårt avdelingsmøte i merkevareavdelingen i Mills. Det var kjempespennende å lære mer om klimaavtrykket maten vi spiser gir, i tillegg til fristende oppskrifter og bilder på vegetarisk og vegansk mat. Hanne-Lene leverer sitt budskap på en engasjerende og inspirerende måte.

Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS