Håvard Lillethun

Snakker om utenforskap og identitet

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Håvard Lillethun

Håvard Lillethuns motiverende foredrag om livsglede, identitet og holdninger viser at fortiden ikke trenger å definere oss og at det aldri er for sent å starte på nytt. I 40 år var Håvard medlem av sekten «The Children of God, Guds barn.» Sektens doktriner og regler hadde kvelertak på ham. 56 år gammel fikk han mot til å bryte løs. Han hadde ingen penger, ingen utdanning, ingen steder å bo. Etter en lang og krevende prosess for å gjenoppbygge livet sitt og finne igjen sin egen identitet, deler Håvard tankevekkende og inspirerende historier og refleksjoner om den vanskelige veien tilbake. Han snakker om gleden og friheten han følte på da han forstod at han er god nok som han er, og endelig kan være seg selv. Nå hjelper han andre som sitter fast, som mangler selvtillit og er usikre på sin identitet. Målet er at de skal få mot til å bruke det ubegrensede potensialet de har til å være tro mot seg selv og få mer glede ut av livet. Håvard sier også dette i sin TED-talk, og boken «Et Guds barn. Min vei ut av sektens skygge».

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Håvard Lillethun

Fra fanget til fri – Min vei ut av sektens skygge

Håvard tar deg med på reisen sin, fra 40 år som medlem av en beryktet sekt til den livsglade mannen han er nå. Etter omsider å ha brutt med sekten, skulle det ta Håvard mange år før han innså og kunne innrømme omfanget av manipulering han hadde vært utsatt for, og før han kunne begynne på veien tilbake til seg selv. I dette inspirerende og tankevekkende foredraget snakker Håvard åpent om vanskelige emner som skam og frykt, og tar opp aktuelle spørsmål som - Hvorfor fortsetter vi i et liv vi ikke trives? og Hvorfor er det så vanskelig å bryte seg løs?

Finn og del din stemme – med selvtillitt og mot

I en verden hvor det legges mer vekt på ‘likes’, å bli likt og akseptert av andre, kan det vær lett å miste seg selv. Vi mister selvtilliten til å være autentiske, og verden rundt oss går glipp av det fantastiske menneske vi egentlig er. Da blir det også umulig å gjøre vårt beste i jobbsammenheng eller i et forhold. - Det trenger ikke være slik. Håvard snakker om hvordan han, etter 40 år i en lukket sekt, fant selvtillit og mot til å finne og dele sin stemme, og hvordan du kan gjøre det samme.

2024 © Talerlisten AS