Håvard Lillethun

Snakker om utenforskap og identitet

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Håvard Lillethun

Håvard Lillethuns motiverende foredrag om livsglede, identitet og holdninger viser at fortiden ikke trenger å definere oss og at det aldri er for sent å starte på nytt. I 40 år var Håvard medlem av sekten «The Children of God, Guds barn.» Sektens doktriner og regler hadde kvelertak på ham. 56 år gammel fikk han mot til å bryte løs. Han hadde ingen penger, ingen utdanning, ingen steder å bo. Etter en lang og krevende prosess for å gjenoppbygge livet sitt og finne igjen sin egen identitet, deler Håvard tankevekkende og inspirerende historier og refleksjoner om den vanskelige veien tilbake. Han snakker om gleden og friheten han følte på da han forstod at han er god nok som han er, og endelig kan være seg selv. Nå hjelper han andre som sitter fast, som mangler selvtillit og er usikre på sin identitet. Målet er at de skal få mot til å bruke det ubegrensede potensialet de har til å være tro mot seg selv og få mer glede ut av livet. Håvard sier også dette i sin TED-talk, og boken «Instängd, mina år i sekten Guds barn och hur jag blev fri.»

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Håvard Lillethun

Å finne, akseptere og elske seg selv

I dette foredraget tar Håvard deg med på reisen sin, fra 40 år som medlem av en beryktet sekt til den livsglade mannen han er nå. Han snakker om vanskelige emner som skam og frykt, og gir svar på aktuelle spørsmål som "Hvorfor fortsetter vi i et liv vi ikke trives?" og "Hvorfor er det så vanskelig å bryte seg løs?" Foredraget passer alle grupper, men kan også vinkles mer mot de som har vært eller er i sekter og strenge religiøse miljøer, eller deres pårørende.

Personutvikling eller personutfoldelse – Et nytt perspektiv kan forandre alt

Har du noen gang prøvd å endre en gammel vane, nå et nytt mål, eller puste liv i barndomsdrømmen din, uten å lykkes. Det er frustrerende. I dette foredraget viser Håvard deg at det er ikke så vanskelig som du tror. Selvhjelp og personutviklings guruer lover at de har nøkkelen til din lykke og suksess. Men det er ikke alltid sant at vi blir bedre av personutvikling. Vi trenger ikke forandre oss. Vi trenger ikke leve utenfor komfortsonen. Vi må se oss selv og det vi vil fra et nytt perspektiv.

Finn og del din stemme – med selvtillit og mot

I dag legges det mer og mer vekt på ‘likes’, å bli likt og akseptert av andre. Det har sine konsekvenser. Bronnie Ware som arbeidet i mange år med mennesker som lå for døden sa at det de fleste ønsket mest var ikke bedre helse, men at de hadde hatt mot til å leve et liv som var tro mot seg selv, ikke det livet andre forventet av dem. I dette inspirerende foredraget forteller Håvard om hvordan han fant selvtillit og mot til å finne og dele sin stemme, og hvordan du kan gjøre det samme.

Kurs med Håvard Lillethun

Gi barndomsdrømmen nytt liv

"Gi barndomsdrømmen nytt liv" gir deg 6 konkrete steg til å få motet til å være deg selv og leve livet på dine vilkår. Kurset er et system du kan bruke resten av livet, til å møte nye utfordringer, ta nye valg, og følge nye drømmer. Du får en oppskrift der du bruker de ingrediensene du allerede har i deg for å skape din drøm. Begynn i dag å skape den fremtiden du til ha i morgen.

2023 © Talerlisten AS