Jimmy Øien

Kjøkkensjef på Restaurant Rest, gründer og leder

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jimmy Øien

Jimmy Øien (26) holder foredrag om bærekraft, mat og om å redusere matsvinn. Jimmy er kjøkkensjef på Restaurant Rest i Oslo. På denne gourmetrestauranten er alle rettene laget av ingredienser som er til overs eller som normalt kastes. Her får du hanekam, kje, oppdretts-ål, skjeve gulrøtter og nedfallsfrukt – nydelig tilberedt av Jimmy og hans team, servert med personlig sjarm og en god fortelling. Jimmy åpnet Restaurant Rest sammen med investor Øystein Ruud høsten 2018, og restauranten har allerede fått svært gode anmeldelser og et godt besøk. I 2019 var Jimmy en av finalistene i Dagens Næringslivs serie «30 ledestjerner under 30 år som vil gjøre verden bedre». Jimmy holder kun noen få foredrag per år, men deler da erfaringer om hvordan han og kollegene på Rest tenker og jobber – enten som intervjuobjekt, som deltaker i et panel eller i form av foredrag. Ta kontakt for å lage en avtale.

Foredrag med Jimmy Øien

Fra rester til gourmetmat

Jimmy forteller om hvordan ideen om Rest kom til, hvordan de jobber og hva han tenker om matsvinn og bærekraft.

2023 © Talerlisten AS