Jonas Orset

Profesjonell syklist og eventyrer

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jonas Orset

Har du noen gang opplevd et inspirerende foredrag der publikum går hjem full av motivasjon, men dagen etter er alt tilbake til det vanlige? Når du hører et foredrag er det lett å bli inspirert, men ikke alltid så lett å implementere rådene i eget liv. Da er det lett å bli motløs. Jonas er profesjonell syklist og eventyrer. Han har vunnet Trondheim-Oslo to ganger de siste tre årene og syklet over hele verden. Gjennom toppsyklingen har Jonas lært hvordan ulike motivasjonsteorier og strategier faktisk kan bli en praktisk del av livet ditt. Ved å se strategiene i et nytt lys forstår du hvordan du kan gå fra å være «en bak i feltet» til å ta den gule ledertrøyen. Jonas tror på at vi alle har evnen til å finne motivasjon, at vi alle har uutnyttede ressurser og et uforløst potensiale til å prestere. Han holder foredrag på 45 minutter og inspirerer til aktivitet og setter våre utfordringer i nytt lys. Han vil gjøre deg mer motivert og skape en positiv prestasjonskultur i din organisasjon – samtidig som du får noen gode historier fra sykkelsetet.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jonas Orset

The Race Plan - 6 trinn til toppen

Hva er din drøm? Jeg er overbevist om at vi alle kan nå våre mål med hardt arbeid, dedikasjon og aldri gi opp. Men når målet er toppen og fjellet er stort, hvordan skal vi da holde motivasjonen oppe? Hvordan skal du stikke av med den gule trøya? Min 6-tinns Race Plan med enkle og garantert gjennomførbare råd gjør at både du og dine ansatte blir når toppen. Du blir en vinner!

Veivalg og aktivitetsglede

Vi vet alle at fysisk aktivitet er sunt for helsen. Det gjør oss mer resistent for sykdom gjør at vi unngår skader. Det gir oss endorfiner og glede. Viste du at fysisk aktivitet beviselig øker produktiviteten med mange prosent? Ok, så vi vet aktivitet er bra for oss, men hvordan skal vi få lyst til å være med aktive? Vi må finne gleden i aktivitet!

Hvordan vinne Trondheim-Oslo

Skal du eller dine ansatte sykle Trondheim-Oslo neste sommer? Jeg har de siste tre årene vunnet Den Store Styrkeprøven to ganger og en andreplass. Jeg har opparbeidet meg god kunnskap og mange tips som vil gjøre den lange sykkelturen til en litt bedre opplevelse! Foredraget passer også fint om dere skal forbedrede dere til andre ritt eller sykkelturer.

Kurs med Jonas Orset

Sykkeldag

Sykling er sosialt, morsomt og gir god helse. Jeg elsker å spre sykkelglede og vil gjerne være med på å lage en sykkelevent sammen med dere. Kurset kan gjerne gå over ett par dager og legges opp som en team building-tur som skaper en unikt fellesskap der vi hjelper hverandre til å nå mål og oppleve mestring.

Talerlisten mener

Jonas Orset er ung og energisk og har en fin formidlingsstil, der han kombinerer egne historier og erfaringer med forskningsbasert kunnskap om hvordan å motivere seg selv til å nå sine mål. Han snakker like gjerne for idrettslag som for bedrifter, og kan også ta med dine ansatte på sykkel- eller spinningtur som en del av foredraget.

2024 © Talerlisten AS