Jonas Rude Øvstaas

Gaming og E-sport

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jonas Rude Øvstaas

Jonas er en E-sport og gamingentusiast med mål om å utvikle breddesatsningen i norsk E-sport. Det som en gang var en liten hobby, har utviklet seg til et livslangt engasjement. Jonas har erfaring fra utvikling av lag, diverse breddesatsninger og jobb hos Jotunheimen E-Sport.

Som en av de raskest voksende underholdningsindustriene globalt, representerer E-sport en revolusjon i hvordan vi ser på sport og underholdning. Globalt har E-sport fanget oppmerksomheten til millioner, og her i Norge ser vi en bemerkelsesverdig vekst, både i interesse og økonomisk potensiale.

Jonas sitt engasjement for E-sport er drevet av et ønske om å dele sin kunnskap videre. I hans foredrag vil dere lære om breddeutvikling, inkludering, nettvett og mye mer. E-sport er en arena for mestring, samhold og utvikling og Jonas ønsker å veilede den norske utviklingen av det som er en av verdens største hobbyer.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jonas Rude Øvstaas

Gaming for Dummies: Introduksjon til Gaming og E-sport

Foredraget går over myter og fordommer og gir en introduksjon til Gaming som sport.

Breddeutvikling av E-sport

Foredraget tar for seg hvor essensiell breddeidretten kan være for ungdommen og hvordan utvikle den.

Nettvett og gaming

Dette foredraget viser hvor viktig det er med nettvett for barn og ungdom i Gaming og tiltak foreldre kan gjøre for å sikre dette.

2024 © Talerlisten AS