Karen-Marie Ellefsen

Tidligere programleder og kommentator i NRK-sporten

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Karen-Marie Ellefsen

Karen-Marie Ellefsen tar oppdrag som konferansier, møteleder og debattleder innen alle type temaer. Hun er en anerkjent norsk journalist og erfaren programleder. Karen-Marie var ansatt i NRK-sporten fra 1979 til 2020, og var Norges første kvinnelige sportskommentator. Ellefsen spesialiserte seg på turn og friidrett, og har vært programleder og intervjuer på hopprenn. Hun har også ledet sendinger med både hopp og langrenn i flere VM på ski. Ellefsen har også erfaring fra å lede direktesendinger som Vinter-OL på Lillehammer i 1994, Nagano i 1998 og Vancouver i 2010, vært sportsanker i Dagsreyven og har dekket hvert eneste sommer-OL fra 1980 til 2016, og samtlige EM, VM og OL i friidrett siden 1986.

Karen-Marie mottok hedersprisen under Gullruten i 2011, for sin mangeårige innsats som sportsanker og -kommentator. I 2020 fikk hun Kongens fortjenstmedalje. «Hun har betydd så utrolig mye. Hun er en kvinnelig pioner. Karen-Marie er en av våre livs stemmer som har fulgt oss gjennom hele livet», sa NRKs øverste sjef Thor Gjermund Eriksen ved overrekkelsen.

Med unik erfaring håndterer Karen-Marie større og mindre produksjoner med glans, og er tilgjengelig for digitale og fysiske oppdrag som konferansier og programleder. Hun kan også stille som reporter og intervjuer, og lese kommentarer på større og mindre oppdrag. Karen-Marie holder ikke foredrag. Pris er avhengig av oppdragets størrelse og mengden forberedelser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Konferansier
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Karen-Marie Ellefsen

Konferansieroppdrag

Med mange års erfaring fra TV-skjermen, og som programleder, har Karen-Marie en unik innsikt i hva som kreves av en god produksjon. I dialog med dere kan hun tilpasse et rammeverk som passer anledningen gjennom rollen som programleder eller konferansier under digitale eller fysiske arrangementer.

2024 © Talerlisten AS