Karen-Marie Ellefsen

Tidligere programleder og kommentator i NRK-sporten

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Karen-Marie Ellefsen

Karen-Marie Ellefsen er en anerkjent norsk journalist og erfaren programleder. Hun var ansatt i NRK-sporten fra 1979 til 2020, og var Norges første kvinnelige sportskommentator. Ellefsen spesialiserte seg på turn og friidrett, og har vært programleder og intervjuer på hopprenn. Hun har også ledet sendinger med både hopp og langrenn i flere VM på ski. Ellefsen har også erfaring fra å lede direktesendinger som Vinter-OL på Lillehammer i 1994, Nagano i 1998 og Vancouver i 2010, vært sportsanker i Dagsreyven og har dekket hvert eneste sommer-OL fra 1980 til 2016, og samtlige EM, VM og OL i friidrett siden 1986. Karen-Marie mottok hedersprisen under Gullruten i 2011, for sin mangeårige innsats som sportsanker og -kommentator. I 2020 fikk hun Kongens fortjenstmedalje. «Hun har betydd så utrolig mye. Hun er en kvinnelig pioner. Karen-Marie er en av våre livs stemmer som har fulgt oss gjennom hele livet», sa NRKs øverste sjef Thor Gjermund Eriksen ved overrekkelsen. Med unik erfaring håndterer Karen-Marie større og mindre produksjoner med glans, og er tilgjengelig for digitale og fysiske oppdrag som konferansier og programleder. Hun kan også stille som reporter og intervjuer, og lese kommentarer på større og mindre oppdrag. Karen-Marie holder ikke foredrag. Pris er avhengig av oppdragets størrelse og mengden forberedelser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Konferansier

Foredrag med Karen-Marie Ellefsen

Konferansieroppdrag

Med mange års erfaring fra TV-skjermen, og som programleder, har Karen-Marie en unik innsikt i hva som kreves av en god produksjon. I dialog med dere kan hun tilpasse et rammeverk som passer anledningen gjennom rollen som programleder eller konferansier under digitale eller fysiske arrangementer.

Karen-Marie Ellefsen har 2 vurderinger

Inge Walla

27. oktober 2022

Kongsvinger Nærmiljøsenter

6

Karen Marie leverte utrolig godt på vårt åpne arrangement med sitt foredrag, der hun snakket om sin historie og virksomhet. Alle fremmøtte var svært fornøyde, og det var tydelig at hun hadde forberedt seg godt. Vi skulle gjerne ønske det var enda flere i publikum som fikk høre hennes fine foredrag. Karen Marie kan bare fortsette sin foredragsvirksomhet – og vi har ingenting å utsette på hennes bidrag. Vi er godt fornøyde!

Ida Øksdal-Korneliussen

8. juni 2021

Berg-Hansen

6

Jeg hadde gleden av å jobbe med Karen-Marie da vi leide henne inn som programleder for en digital konferanse. Karen-Marie er profesjonell til fingertuppene og setter seg dypt inn i det faglige. Hun har alltid et smil på lur og er enkel å samarbeide med. Anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS