Talerlisten
Kari-Anne Røisland

Kari-Anne Røisland

Rådgiver, snakker om salg, service og ledelse | Akershus

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Beskrivelse

Kari-Anne holder kurs og foredrag om prosessen innen salg, service og ledelse. Hun har sin bakgrunn fra reiseliv og handel. I 18 år har hun hatt ulike lederposisjoner i Skandinavias ledende hotellkjede, Nordic Choice Hotels innen salg, drift og HR både på hoteller og hovedkontor. Hun har hatt nøkkelstillinger som hotelldirektør, salg- og kompetanseutviklingsdirektør for region øst, Norge og Norden. Hun har også erfaring innen motebransen, som eier og leder for tre motebutikker i Oslo, Bærum og Risør innen segmentet kvinner 30+. Hun har også vært komersiell direktør i Alpinco (Hafjell/Kvitfjell Booking og Alpintsenter), festivalleder i Risør Trebåtfestival innen managment for hire. Sist men ikke minst har hun også vært Coach på The Thief Hotel.

Foredrag

Attitude is everything - bli servicehelt

Hva skal til for å bli kåret til årets servicehelt? Målgruppen er alle som jobber i salg og service. Her tar jeg tak i hva som må til for å bli opplevde som en helt unik servicemedarbeider. Temaer vi er innom er egne ambisjoner og holdninger, hva er unik service, hvem er kundene, hvordan møte kundene, kundenes forventninger og kommunikasjon.

Never average - det er deg det kommer an på

Målgruppe: Alle som jobber i salg/service og møter kunder hver dag. Den gode kundeopplevelsen starter internt, hvilke spilleregler har vi overfor hverandre? Hva skaper service-kultur? Hva skal til for at vi gleder oss til å gå på jobben hver dag og hvorfor er det viktig for kundens opplevelse?

Salgsledelse i en prestasjonskultur

Målgruppe: Salgsledere i alle bransjer Her snakker jeg om din rolle som salgsleder innenfor rekruttering, kompetanseutvikling, resultatoppnåelse, verktøykassen, planer og styring, oppfølging, coaching og begeistring.

Blakk & Blid

Målgruppe: Alle som jobber i handel Ingenting er som følelsen av å ha lagt igjen godt med penger og det var verdt hver krone. Som kunde kan du ikke sette ord på hva det var, det bare funket og du vil fortelle det til hele verden. I dette foredraget går vi gjennom salgsprosessen med konkrete tips og råd. Jeg gir konkrete innspill til det som kan bli deres salgsprosessen i møte med kunden.

Be different - hvordan bygge bedriftskultur

Målgruppe: Ledere og mellomledere i alle typer bedrifter Her formidles kunnskap og erfaring om viktigheten av å være unik, være modig nok til å skille seg ut, stå støtt på sine valg gjennom å bygge en unik bedriftskultur. Her kommer jeg også inn på konkrete aktiviteter og virkemidler som gir stor effekt både på kort og lang sikt.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Kari-Anne Røisland har 11 vurderinger

Amy Henrickson

19. mai 2017

6

Trolltunga Tourism

Kari-Anne kom inn og satte seg raskt inn i vår situasjon, slik at hun kunne gi oss nyttige tips og inspirerende forslag til hvordan vi kan jobbe videre. Vi fikk en strålende kick-off til en hel servicenæring som skal gjøre seg klar til mottak av turister. Uvurderlig!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS