Kari-Anne Røisland

Rådgiver, snakker om salg, service og ledelse

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kari-Anne Røisland

Kari-Anne holder kurs og foredrag om prosessen innen salg, service og ledelse. Hun har sin bakgrunn fra reiseliv og handel. I 18 år har hun hatt ulike lederposisjoner i Skandinavias ledende hotellkjede, Nordic Choice Hotels innen salg, drift og HR både på hoteller og hovedkontor. Hun har hatt nøkkelstillinger som hotelldirektør, salg- og kompetanseutviklingsdirektør for region øst, Norge og Norden. Hun har også erfaring innen motebransjen, som eier og leder for tre motebutikker i Oslo, Bærum og Risør innen segmentet kvinner 30+. Hun har også vært komersiell direktør i Alpinco (Hafjell/Kvitfjell Booking og Alpintsenter), festivalleder i Risør Trebåtfestival innen managment for hire. Sist men ikke minst har hun også vært Coach på The Thief Hotel.

Foredrag med Kari-Anne Røisland

Attitude is everything - bli servicehelt

Hva skal til for å bli kåret til årets servicehelt? Målgruppen er alle som jobber i salg og service. Her tar jeg tak i hva som må til for å bli opplevde som en helt unik servicemedarbeider. Temaer vi er innom er egne ambisjoner og holdninger, hva er unik service, hvem er kundene, hvordan møte kundene, kundenes forventninger og kommunikasjon.

Never average - det er deg det kommer an på

Målgruppe: Alle som jobber i salg/service og møter kunder hver dag. Den gode kundeopplevelsen starter internt, hvilke spilleregler har vi overfor hverandre? Hva skaper service-kultur? Hva skal til for at vi gleder oss til å gå på jobben hver dag og hvorfor er det viktig for kundens opplevelse?

Salgsledelse i en prestasjonskultur

Målgruppe: Salgsledere i alle bransjer. Her snakker jeg om din rolle som salgsleder innenfor rekruttering, kompetanseutvikling, resultatoppnåelse, verktøykassen, planer og styring, oppfølging, coaching og begeistring.

Blakk & Blid

Målgruppe: Alle som jobber i handel. Ingenting er som følelsen av å ha lagt igjen godt med penger og det var verdt hver krone. Som kunde kan du ikke sette ord på hva det var, det bare funket og du vil fortelle det til hele verden. I dette foredraget går vi gjennom salgsprosessen med konkrete tips og råd. Jeg gir konkrete innspill til det som kan bli deres salgsprosessen i møte med kunden.

Be different - hvordan bygge bedriftskultur

Målgruppe: Ledere og mellomledere i alle typer bedrifter. Her formidles kunnskap og erfaring om viktigheten av å være unik, være modig nok til å skille seg ut, stå støtt på sine valg gjennom å bygge en unik bedriftskultur. Her kommer jeg også inn på konkrete aktiviteter og virkemidler som gir stor effekt både på kort og lang sikt.

Kari-Anne Røisland har 17 vurderinger

Glenn Wange

18. september 2021

MyCar Group AS

5

Kari-Anne skreddersydde et inspirerende og godt foredrag til vår samling. Kari-Anne er engasjert og tydelig i sin formidling, og åpnet for gode diskusjoner. Vi var godt fornøyd med foredragen, og kommer til å bruke henne igjen ved flere anledninger.

Lars Erik Presterud

18. november 2019

Dronningfjell AS, Erik Arnesen Bryn AS og Erik Arnesen Helsfyr AS

6

Vi hadde gleden av å ha Kari-Anne til å holde et innlegg + gruppeoppgaver under vår årlige strategisamling. Temaet var kundereisen og god bedriftskultur. Kari-Anne gjorde et godt inntrykk allerede fra første kontakt. Hun var godt forberedt på oss som bedrift, og skreddersydde et svært godt tilpasset innlegg i tråd med våre viktige fokusområder. Kari-Anne er meget relevant og troverdig, svært kunnskapsrik og har hatt «skoen på» selv. Kari-Anne hadde også god energi og en positiv tilnærming. Jeg kan anbefale Kari-Anne på det varmeste.

Ole Johnny Hansen

26. mars 2018

Hvite Busser

6

Fabelaktig. Hun er tydelig og rett på. Det ble en meget lærerik og inspirerende dag sammen med henne.

Atle Hovi

4. mars 2018

Beitostølen Resort

6

Takk for et fantastisk inspirerende salgskurs. Alle var svært begeistret. Du treffer godt med budskapet, og vi er allerede i gang med tiltak for å øke salget.

Weronica Øvstetun

3. mars 2018

Stil Frisør & Velvære

6

Tusen takk for et strålende foredrag på Damenes aften 16.02.2018. Du er ei sprudlende, energisk, dyktig og flott dame, som når ut til publikum. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger og håper vi får sjansen til å samarbeide en annen gang. 🖤TUSEN TAKK🖤.

Nadeen Breivik

11. oktober 2017

Habitat Holding AS

6

Kari-Anne leverte et super-motiverende, tydelig og inspirerende foredrag. Man skjønte fort at salg og den gode kundeopplevelsen er noe hun kan, som hun klarer å formidle med stort engasjement. Under forberedelsene plukket hun fort opp hvilke behov vi hadde og ga oss akkurat det vi trengte. Vi er veldig fornøyde og kommer til å booke henne igjen!

Amy Henrickson

19. mai 2017

Trolltunga Tourism

6

Kari-Anne kom inn og satte seg raskt inn i vår situasjon, slik at hun kunne gi oss nyttige tips og inspirerende forslag til hvordan vi kan jobbe videre. Vi fikk en strålende kick-off til en hel servicenæring som skal gjøre seg klar til mottak av turister. Uvurderlig!

Jarle Moen

25. november 2016

The Thief

6

Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt fra salgstrening, teambuilding, strategi, utvikling og coaching av ledere og ledergrupper.

Det finnes ikke mange der ute som har hennes erfaring og tilnærming til disse områdene. Hun har en genuin måte å få med seg folket på, inspirere og motivere til utvikling og endring.

Jeg kan tryg anbefale henne enten det er som foredragsholder eller å gå inn på større prosjekter. For meg er hun helt klart et førstevalg!

Unni Olimb Norman

15. november 2016

Risør By as

6

Risør By as samarbeider med Kari-Anne Røisland på ulike arenaer, bl a gjennom Risør Trebåtfestival og Risør Akvarium. Jeg opplever Kari-Anne som målbevisst, tydelig, krevende og kunnskapsrik. Hun deler av sine erfaringer, overholder avtaler og gjennomfører som avtalt. – En flott samarbeidspartner på alle måter.

Anna H. Heide

21. oktober 2016

Risør Trebåtfestival

6

Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Kari-Anne, både sommeren 2015 og 2016. Kari-Anne er et fyrverkeri av en dame! Sjelden har jeg møtt noen som er såpass tydelig, positiv og profesjonell. Jeg lærte mye av å jobbe med Kari-Anne, og se hvordan hun behandlet partnere, kunder, journalister, frivillige og lokale bedrifter. Teamet bak festivalen kom på jobb med et smil hver dag, og gikk med et enda større smil.

Gerd Langmyr, styreleder

20. oktober 2016

Risør Akvarium

6

Risør Akvarium har engasjer Kari-Anne Røisland i stilling som PR/markedsføringskoordinator. Ved hennes arbeidsmåter er det bygget viktige og gode relasjoner, og det er etablert samarbeid med reiselivaktører- og turistattraksjoner, samt festivaler.
Kari-Anne har i stor grad bidratt til økning av besøk av barnehager og skoler, vært produsent av informasjon og invitasjon til et utarbeidet skolekonsept for naturfagundervisning.

Akvariet med få ansatte har fått et stort løft ved Kari-Annes store kunnskap om salg og service. Vårt prosjekt som ble gjennomført i sommer «Vi tar vare på livet i havet» ble en stor suksess gjennom prosjektledelse av Kari-Anne. Stor nedslag i presse/aviser og NRK ga Risør Akvarium god synlighet.
Kari-Anne tar tak i utfordringer og finner gode løsninger; både tekniske, praktiske og medmenneskelige.
Hun er også en dyktig coach for ansatte, og en god sparrer for styret. Hun har en ytterst behagelig, inspirerende og positiv måte å jobbe på og å samarbeide med, er kunnskapsrik og effektiv. Hun viser også stor arbeidsglede og er smittende positiv, men er også tydelig der det må til.

Kari-Anne Røisland er dyktig markedsfører som synliggjør akvariet på relevante arenaer, og hun har stor kunnskap og kjennskap til de ulike verktøyene som er blitt tatt i bruk. Dette har resultert i flere besøkende gjennom året.

Mona Eikeland

20. oktober 2016

Risør Hotel

6

Kari-Anne er utrolig dyktig på salg og service. Hun er handlekraftig og får ting gjort. Liker hennes tydelighet og evnen til å se løsninger. Jeg har jobbet med henne i forskjellige reiselivs prosjekter i Risør.

Pernilla

19. oktober 2016

Raise AS

5

Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig!
Hon motiverar och inspirerar, får en att vilja nå sina mål och samtidigt bygga goda team.

Ragnar Sørlie

19. oktober 2016

875840002

5

Drøbak City samarbeidet med Kari-Anne Røisland gjennom store deler av 2015. Vi ønsket mer bevisstgjøring og kompetanseheving rundt salgskunnskapene til våre butikkmedarbeidere. Fokus på den gode salgssamtalen, mersalg og varekunnskap var viktige områder. Kari-Anne la opp til et flott pedagogisk opplegg rundt dette med kick off i plenum og flere gruppe oppgaver. Særlig ble det viktige kundefokuset hos nyansatte og unge butikkmedarbeidere prioritert. Drøbak City fikk med Kari-Annes bidrag satt dette på dagsorden i en ny og mer spennende kontekst.

Håkon Sandvik

19. oktober 2016

Risør Undervannsklubb

6

Kari-Anne er målfokusert og dønn tydelig. Hun gir maks i alle situasjoner og finner løsninger som fungerer. Hun er alltid oppmerksom og hyggelig i sin omgang med andre. Jeg samarbeidet med henne i forbindelse med en meget velykket aksjon mot marin forsøpling i Risør.

Daniel

19. oktober 2016

The Thief

6

Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach. Tydlighet och action är två av hennes många styrkor och att lyssna och prata med henne är otroligt givande.

Bård Berntsen

19. oktober 2016

Kaluna Norge AS

6

Kari-Anne er en målfokusert, inspirerende og hardt arbeidende trener. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med henne på flere ulike kunder, og jeg imponeres av hvordan hun brenner for å hjelpe de kundene hun arbeider for.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS