Kristin Blaker

Kristin Blaker

Stressmestring, balanse og prestasjoner

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristin Blaker

Kristin Blaker er stressmester og erfaren kursholder. Etter tusenvis av coachingtimer med humor og varme som viktige ingredienser deler hun sin erfaring og innsikt i stressproblematikk i arbeidslivet og hos individer, og hvordan man kan snu stress til arbeidsglede og prestasjon med enkle metoder. Kristin jobber både med ”vanlige” mennesker, høyt presterende mennesker i jobb eller idrett, og sykemeldte. Hun har jobbet som helsecoach for langtidssyke i Tine, Widerøe og på Norges idrettshøgskole, der hun nå også er seniorrådgiver HR. Kristin har en mangfoldig utdannelse fra både Norges idrettshøgskole, University of Toronto, Arizona State University og Phil Parker Training Institute i London.

Foredrag med Kristin Blaker

”Det finnes ikke stressende situasjoner - bare stressede reaksjoner”

Har du lagt merke til hvor forskjellig vi mennesker reagerer i samme situasjon? Der noen forholder seg helt rolig blir andre oppkavet og stresset. Kristin lærer deg på en lett og underholdende måte i dette foredraget hvordan du kan forholde deg rolig i det mange anser som stressende situasjoner. Hvordan ville det forandre hverdagen din – og kanskje nettene også?

Bedre prestasjoner med toppidrettens metoder!

Trodde du toppidrettsutøvere bare trener fysisk? Kristin viser deg i dette foredraget hvordan du kan bruke mentale strategier for å prestere bedre på alle arenaer. Med mental styrketrening vil du bli sterkere og tåle mentale belastninger bedre. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

Boost arbeidsgleden!

Hva med å gi medarbeiderne dine en "booster-vaksine" mot stress for å øke arbeidsgleden og produktiviteten? Dette foredraget vil vise noen enkle metoder for å stoppe stresset og frigjøre energi til det som betyr noe i arbeidshverdagen. Her blir det brukt humor og glede gjennom hele foredraget!

Skap din egen arbeidsglede

Hva gjør egentlig de som alltid har godt humør på jobben, får oppgavene unna, og som dårlige nyheter preller av på? Hvilke mentale strategier har de som får til dette? Du kan lære det samme og skape din egen motivasjon og arbeidsglede. Kristin viser deg lekende lett hvordan du påvirker sinnstilstanden din, og du vil gå fra foredraget humrende og med et smil om munnen.

Lær å tenke som en jagerflypilot!

Et jagerfly går i en enorm fart og piloten må forholde seg rolig og reagere raskt i enhver situasjon som kan oppstå. I dagens arbeidsliv skjer mye (nesten) like raskt, og vi må forholde oss til alle endringene som best vi kan. Kristin viser deg i dette foredraget hvordan du kan tenke som en jagerflypilot for å takle akutte situasjoner og endringer mer hensiktsmessig med ro og oversikt.

Kurs med Kristin Blaker

Motgift til stress i skolen - for skoleledere og lærere

Som tidligere lærer vet Kristin godt hvordan stress og krav kan påvirke undervisningshverdagen slik at gleden blir borte og i en del tilfeller; sykefraværet øker. I dette minikurset vil du lære hvordan du kan unngå å aktivere stress-reaksjonen i kroppen og få mer glede, godfølelse og overskudd som resultat. Det kommer både elevene, lærerne og lederne til gode.

Talerlisten mener

Kristin Blaker har lang erfaring i å hjelpe andre med å håndtere krevende arbeidssituasjoner. Hennes kurs og foredrag om stressmestring er nyttige og inspirerende og publikum får både økt innsikt og konkrete verktøy de kan bruke, både for å håndtere livet og for å prestere bedre.

Kristin Blaker har 10 vurderinger

Pål Christian Hannevig

8. oktober 2020

Negotia

6

Kristin Blaker var en av flere foredragsholdere på vår dagskonferanse for over 100 tillitsvalgte, som for første gang ble avholdt digitalt. Kristin overbeviste både med sin faglige innsikt og sine formidlingsevner. Hun klarte å engasjere deltakerne, til tross for at hun bare måtte snakke til et kamera! Vi er svært tilfredse med hennes bidrag.

Kjersti Olimb

30. november 2018

Nestlé Norge

5

Vi hyret inn Kristin Blaker for et 2 timers foredrag hos hos på jobben. Du verden så mye vi fikk ut av disse 2 timene. Kristin leverte et levende foredrag mest på arbeidsglede som vi ønsket, men også på stress på jobb. På meg virket hun veldig sterk faglig og klarte på en flott måte å videreformidle sitt budskap.

Hege Berg

26. januar 2018

privatperson

6

Kristin har en formidlingsevne av de sjeldne, og er en av de mest dedikerte kursholdere jeg har møtt i mine 25 år i yrkeslivet. For tiden har jeg Kristin som mentaltrener/coach. Hun mestrer den hårfine balansegangen til å «skille klinten fra hveten» i samtalen. Fokuserer på det som er vesentlig. Konsise tilbakemeldinger – framført med både humor og engasjement – gir meg støtte i de valgene som må tas. Dét er å kunne faget sitt!

Tone Bakkeland

25. januar 2018

Privatperson

6

Heldigvis valgte jeg Kristin som min kursholder/coach i stressmestring! Det angrer jeg ikke ett sekund på! Inspirerende dame med mye kunnskap og erfaring. Formidler budskapet på en varm, klok og morsom måte, og deler gjerne eksempler fra eget liv og erfaringer, noe som gjør det lett å både forstå og kjenne seg igjen! Og sist men ikke minst: DET VIRKER!😊 Anbefales!

Karen Christensen

23. januar 2018

Norges idrettshøgskole

6

Kristin Blaker har ved flere anledninger holdt kurs for ledere og medarbeidere ved Norges idrettshøgskole. Jeg opplever Kristin som faglig sterk, og med sin brede erfaring evner hun å gjøre innholdet interessant, relevant og forståelig. Med sin naturlige væremåte, humør og gode formidlingsevne, må du skylde på andre enn foredragsholderen hvis du ikke lar deg engasjere.

Annika Bodemar

23. januar 2018

Norges Idrettshøgskole

6

På Norges idrettshøgskole har jeg blant annet opplevd Kristin som kursholder for PhD-stipendiater i kurset «Mental styrketrening». Kristin er en engasjert og karismatisk foredrags- og kursholder. Hun er oppdatert og formidler forskningsbasert kunnskap på en billedlig måte. Med enkel teori og eksempler fra egne og andres erfaringer skaper hun forståelse for hvordan man kan endre uheldige tankemønstre med tanke på stress. Dette gjør at det er enkelt å ta til seg og lære. I tillegg har Kristin en fremtoning og en evne som skaper engasjement hos kursdeltakere. Jeg vil på mitt varmeste anbefale Kristin.

Anita Winsnes

15. januar 2018

Administrerende direktør, Miljømerking Norge

5

Jeg har vært så heldig å høre flere foredrag av Kristin – det siste om stressmestring. Du må bare oppleve energien og roen Kristin utstråler samtidig – det er helt unikt! Hun formidler følsomme og personlige temaer på en måte som gir umiddelbar effekt og læring for deltakerne. Kristin må oppleves!

Ole Fredrik Fodnes

15. januar 2018

Leca Norge AS

5

Vi hadde nettopp samlet Kundesentret i en stor enhet på Hovedkontoret. Etter å ha vært igjennom en periode med dårlig samarbeid og mye misnøye engasjerte vi Kristin Blaker til å hjelpe oss med å bedre situasjonen. Hun tok oss gjennom en prosess hvor vi endte opp med et meget godt samarbeidsklima, høyere effektivitet og et inspirerende miljø å jobbe i. Kristin forklarer innholdet på en enkel og pedagogisk måte slik at alle får det med seg, og skaper på den måten forståelse for det arbeidet som må gjøres av den enkelte.

Siv Bjørge Søremshaugen

15. januar 2018

TINE sa

6

Jeg har hatt gleden av å høre Kristin Blaker både som foredragsholder og som kursholder, og har latt meg inspirere, hver gang! Kristin Blaker er svært faglig og teoretisk sterk, og en dyktig formidler. Hun klarer på mesterlig og lettforståelig vis å katalysere teorier til nyttige praktiske eksempler og strategier, målrettet gruppene hun snakker for. Kristin Blakers energi og engasjement smitter over på tilhørere og effekten varer lenge 😊

Jan Even Raastad

11. januar 2018

Privatperson

6

Jeg har vært på flere kurs med Kristin Blaker. Hver gang har jeg lært utrolig mye og sittet igjen med en veldig god følelse! Jeg opplever Kristin som svært kunnskapsrik, veldig dyktig til å presentere og formidle, og ikke minst: hun er meget inspirerende og skaper engasjement! Jeg ble veldig motivert av hennes kurs, har stor nytte av det jeg lærte og anbefaler henne på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS