Kristin Blaker

Kristin Blaker

Stressmester, kurs- og foredragsholder

NOK 20.000,- per time

Send forespørsel

Om Kristin Blaker

Kristin Blaker er stressmester og erfaren kursholder. Etter tusenvis av coachingtimer med humor og varme som viktige ingredienser deler hun sin erfaring og innsikt i stressproblematikk i arbeidslivet og hos individer, og hvordan man kan snu stress til arbeidsglede og prestasjon med enkle metoder. Kristin jobber både med ”vanlige” mennesker, høyt presterende mennesker i jobb eller idrett, og sykemeldte. Hun har jobbet som helsecoach for langtidssyke i Tine, Widerøe og på Norges idrettshøgskole, der hun nå også er seniorrådgiver HR. Kristin har også en mangfoldig utdannelse fra både Norges idrettshøgskole, University of Toronto, Arizona State University og Phil Parker Training Institute i London.

Foredrag

”Det finnes ikke stressende situasjoner - bare stressede reaksjoner”

Har du lagt merke til hvor forskjellig vi mennesker reagerer i samme situasjon? Der noen forholder seg helt rolig blir andre oppkavet og stresset. Kristin lærer deg på en lett og underholdende måte i dette foredraget hvordan du kan forholde deg rolig i det mange anser som stressende situasjoner. Hvordan ville det forandre hverdagen din – og kanskje nettene også?

Bedre prestasjoner med toppidrettens metoder!

Trodde du toppidrettsutøvere bare trener fysisk? Kristin viser deg i dette foredraget hvordan du kan bruke mentale strategier for å prestere bedre på alle arenaer. Med mental styrketrening vil du bli sterkere og tåle mentale belastninger bedre. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

Motgift til stress i skolen - for skoleledere og lærere (3t)

Som tidligere lærer vet Kristin godt hvordan stress og krav kan påvirke undervisningshverdagen slik at gleden blir borte og i en del tilfeller; sykefraværet øker. I dette minikurset vil du lære hvordan du kan unngå å aktivere stress-reaksjonen i kroppen og få mer glede, godfølelse og overskudd som resultat. Det kommer både elevene, lærerne og lederne til gode. (3 timers kurs, pris på forespørsel)

Skap din egen arbeidsglede

Hva gjør egentlig de som alltid har godt humør på jobben, får oppgavene unna, og som dårlige nyheter preller av på? Hvilke mentale strategier har de som får til dette? Du kan lære det samme og skape din egen motivasjon og arbeidsglede. Kristin viser deg lekende lett hvordan du påvirker sinnstilstanden din, og du vil gå fra foredraget humrende og med et smil om munnen.

Lær å tenke som en jagerflypilot!

Et jagerfly går i en enorm fart og piloten må forholde seg rolig og reagere raskt i enhver situasjon som kan oppstå. I dagens arbeidsliv skjer mye (nesten) like raskt, og vi må forholde oss til alle endringene som best vi kan. Kristin viser deg i dette foredraget hvordan du kan tenke som en jagerflypilot for å takle akutte situasjoner og endringer mer hensiktsmessig med ro og oversikt.

2018 © Talerlisten AS