Lasse Meholm

CEO | Blockchain | Krypto | FinTech& futurist

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Lasse Meholm

Lasse Meholm holder foredrag om bitcoin, kryptovaluta, blockchain og fintech. Han startet flere suksessfulle FinTech selskaper i perioden 1990 til 2012 med fokus på helt ny teknologi til «private banking», finansielle investorer, banker og fondsselskaper. Lasse Meholm har arbeidet i Nordea med strategi for IT, digital banking, blokkjedeteknologi og FinTech-selskaper. Deretter i DNB som forretningspartner for digitalisering og som ansvarlig for blokkjedeteknologi og DLT strategi. Høsten 2021 startet Lasse sitt eget konsulentselskap Finansit as. Finansit påtar seg konsulentoppdrag for banker og aktører i finansmarkedet med fokus på strategi og gjennomføring av digital transformasjon, nye forretningsmodeller samt konsekvenser av fremtidens smarte programmerbare digitale penger og verdioppbevaring. Lasse er en mye brukt foredragsholder og forfatter innen blokkjedeteknologi, krypto, DeFi og nye smarte programmerbare penger. Han har holdt mer enn 100 foredrag i Norge og utlandet rundt blokkjedeteknologi og konsekvensene for banker og finansmarkedet. Ta kontakt for et interessant foredrag!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Lasse Meholm

Krypto og nye smarte- og programmerbare penger

Foredraget tar utgangspunkt i det enorme momentet som er skapt de siste årene innen betalinger og banktjenester med utgangspunkt i Bitcoin. Med Bitcoin kom en ny teknologi som kalles blokkjedeteknologi. Basert på blokkjedeteknologi er betalinger og banktjenester i ferd med å skifte form. Selv sentralbankene arbeider med nye smarte og programmerbare penger basert på denne teknologien. Dette vil påvirke de aller fleste bransjer og i det meste av verden.

Penger fra huleboer til robot

Dette foredraget er en fascinerende reise i historien vår fra huleboer og frem til i morgen. Reisefølge i fortellingen er penger, hvordan vi som samfunn har gått fra byttehandel til mynter av ulike metaller, så papirpenger, deretter plastikk og i morgen roboter. Like mye som historien til penger, tar foredraget for seg hvordan penger har forandret historien vår og hvor viktig penger er for oss alle.

Innovasjon - det som forandrer verden

Noen ganger opplever vi evolusjon og andre ganger revolusjon. Begge forandrer verden, den siste mer enn den første. Dette foredraget omhandler dem begge. Mest om teknologisk revolusjon og menneskene som får det til å skje. I sum er det forretningsmodellene disse er tuftet på som får ideene til å vokse og dermed endre hverdagen vår. Dette foredraget inneholder mange flotte historier om innovasjon, kreativitet og kultur.

2024 © Talerlisten AS