Marianne Hafstad

Retoriker

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marianne Hafstad

Marianne Hafstad er retoriker, gründer og tidligere byråleder i tekst- og kommunikasjonsbyrået Retorikkbyrået . Nå jobber hun som kommunikasjonsrådgiver i Arntzen de Besche. Marianne har en mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitet i Oslo, hvor hun også har jobbet som universitetslektor. Retorikk handler i bunn og grunn om å overbevise, om å skape effekt og er noe alle kan bli bedre på både når vi skriver og når vi snakker. Hvordan framstår du? Hvordan blir du faktisk oppfattet? Hvordan skaper vi troverdighet, tillit og ivaretar et godt omdømme gjennom språket vårt? Dette er bare noen av spørsmålene du vil få svar på i det vi åpner retorikkens verktøykasse!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Marianne Hafstad

Bli hørt!

Retorikk er kunnskapen om hvordan språket virker. Retorikken gir oss svar på hvorfor vi lykkes eller mislykkes når vi kommuniserer. Det er nettopp denne kunnskapen om hvorfor som gjør at retorikken brukes til å skape kommunikasjon som virker – kommunikasjon som får det riktige budskapet fram til de riktige folka på riktig tidspunkt, på en overbevisende måte. Du må si rett ord til rett tid.

Bon Retorikk!

Et perfekt skreddersydd lunsjforedrag som tar utgangspunkt i organisasjonens kommunikasjon utad. Her blir det analysert og diagnostisert før du får medisinen som løfter deg til nye høyder.

Skreddersydd foredrag

Jeg tilbyr skreddersydde foredrag innen retorikk, klarspråk, tekst og kommunikasjon.

Kurs med Marianne Hafstad

Presentasjoner som overbeviser!

Når du skal en holde en tale eller en presentasjon, må du tenke både på hva du sier og hvordan du sier det. Du må fange tilhørernes oppmerksomhet, du må få dem til å forstå hva du mener og du vil gjerne bevege dem til å mene det samme. Vi hjelper til med å velge innhold og argumentasjonsstruktur, tone og form, framføring og kroppsspråk – og du sitter igjen med en presentasjon som overbeviser!

Tekster som virker!

Tekstene våre er i dag den viktigste kontaktflaten vi har med publikummet og kundene våre. Derfor er det viktig at tekstene våre gjør det de er tenkt til å gjøre og at de skaper den effekten vi ønsker at de skal ha. I løpet av dette kurset får du nyttige verktøy for å skrive gode og funksjonelle tekster. Kurset tar utgangspunkt i en analyse av bedriftens eller organisasjonens egne tekster og etter endt kurs sitter du igjen med tekster som faktisk virker.

2024 © Talerlisten AS